Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.926
Pa ne skače nijedan od njih?10 godina kasnije...
1. Ko ne skače taj je Moskovljanin..
2. Pokopali smo puno prijatelja i poznanika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne skače nijedan od njih?10 godina kasnije...
1. Ko ne skače taj je Moskovljanin..
2. Pokopali smo puno prijatelja i poznanika
To im je Volodjina borba dala.
Napad dronom i onda samopomoć...
Stavi ogledalo ispred vatre i skoči u nju. Gledaj sebe kako goriš. Možda budeš imao erekcijuJa sam piroman, obožavam kad nešto gori, jel hrvatsko, srpsko, ukrajinsko ili rusko tako mi je svejedno![]()

Kako komentarišeš ljubav prema sopstvenoj zemlji tako što osporavaš zločine nacističke crvene armije koje su počinili u našoj zemlji?Kako kmentarišeš izjavu senatora Grejema o milijardama vrijednim resursima u Ukrajini?
Kako kmentarišeš izjavu senatora Grejema o milijardama vrijednim resursima u Ukrajini?
Kako komentarišeš ljubav prema sopstvenoj zemlji tako što osporavaš zločine nacističke crvene armije koje su počinili u našoj zemlji?
Tako što okreneš glavu na drugu stranu i praviš lud kao da se nije ništa desilo?
Onda se nađu likovi kao što si ti, kojih ima na forumu kao mrava pa mi promovišete neki patriotizam i borbu za bolji i lepši svet?
Da li si svestan da svi vi koji ignorišete zločine koji su učinjeni prema našoj zemlji da li to bilo od Rusije ili NATO-a podjednako uništavate sopstvenu državu i narod baš kao i oni?
Moskovska genocidno nacistička ideologija vam je pojela mozak u tolikoj meri da vam je empatija prema sopstvenom narodu i žrtvama nebitna.
| Хроника | |||
| Шеф ЦИА Вилијам Бернс: Запад не треба да страхује од руских претњи коришћењем нуклеарног оружја. Путин је силеџија. Он ће наставити да звецка оружје, с времена на време | | | |
| недеља, 08. септембар 2024. |
Путин је силеџија. Он ће наставити да звецка оружје, с времена на време. Не можемо себи дозволити да будемо застрашени тим звецкањем. САД су пружиле огромну подршку Украјини и сигуран сам да ће председник размотрити друге начине на које можемо да их подржимо
| Хроника | |||
| МСП Украјине: Ако Техеран настави трансфер балистичких пројектила Русији то ће имати "разорне последице" по украјинско-иранске односе | | | |
| недеља, 08. септембар 2024. |
Nisi odgovorio na moje pitanje nego postavio masu nekih drugih koji veze sa mozgom nemaju.Kako komentarišeš ljubav prema sopstvenoj zemlji tako što osporavaš zločine nacističke crvene armije koje su počinili u našoj zemlji?
Tako što okreneš glavu na drugu stranu i praviš lud kao da se nije ništa desilo?
Onda se nađu likovi kao što si ti, kojih ima na forumu kao mrava pa mi promovišete neki patriotizam i borbu za bolji i lepši svet?
Da li si svestan da svi vi koji ignorišete zločine koji su učinjeni prema našoj zemlji da li to bilo od Rusije ili NATO-a podjednako uništavate sopstvenu državu i narod baš kao i oni?
Moskovska genocidno nacistička ideologija vam je pojela mozak u tolikoj meri da vam je empatija prema sopstvenom narodu i žrtvama nebitna.

Ovo je tebi neki dokaz, plitak si kao tepsija da bi shvatio poentu
Probušio ga ko da je od papira
Sta je tu novo? Rusi to znaju odavno.Kako kmentarišeš izjavu senatora Grejema o milijardama vrijednim resursima u Ukrajini?
Jesi li uopšte odgledao video, ili pročitao, do kraja ?Sta je tu novo? Rusi to znaju odavno.
star snimak 1.5 godina. sad je bolje raspolozenje sigurnoRusi jedni drugima lome ruke i noge kako bi izbegli mobilizaciju.
Auuuuuuuuuuuuuu pocepaše ih Rusi

Vidim pun forum tvojih poruka u kojima osuđuješ nato koji nam zatrova zemlju i pobi decu.Ti što su otišli ili pobegli iz Rusije ne znači da mrze svoju državu, nego traže bolji život, a to u Rusiji nemaju.
Ti više voliš Rusiju nego Srbiju, čak si ti i drugi rusofili spremni da osporavate žrtve svog naroda kako bi branili Rusiju.