KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 37.580
Uništenje Himarsa
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa normalno da im zapad šalje oružje, pravoslavci i jedni i drugi, što se međusobno više mrcvare i ubijaju to mi ostali više uživamo u spektaklu. Win win situacijaIma smisla DomoljUpče, zato cvile 24/7 već dvije i pol godine da im zapad šalje oružje
Komunisti rade samo zvoniУЖИВО У граду Суми убијено 30 страних плаћеника; Ослобођено насеље Новогродовка у ДНР
https://t.me/rian_ru/260355
У привременој бази украјинских снага код града Суми ракетним ударом убијено је око 30 страних плаћеника и уништено шест јединица технике, саопштило је Министарство одбране Русије.
A ti uživaš u tome?!Pa normalno da im zapad šalje oružje, pravoslavci i jedni i drugi, što se međusobno više mrcvare i ubijaju to mi ostali više uživamo u spektaklu. Win win situacija
ovaj je pobio vise rusa nego hitlerDje ste demokratePogledajte prilog 1605766
rusiju pomazu muslimani, iran, ceceni i talibaniPa normalno da im zapad šalje oružje, pravoslavci i jedni i drugi, što se međusobno više mrcvare i ubijaju to mi ostali više uživamo u spektaklu. Win win situacija
Ja sam piroman, obožavam kad nešto gori, jel hrvatsko, srpsko, ukrajinsko ili rusko tako mi je svejednoA ti uživaš u tome?!
Vazno je da se posrao na rajhstagovaj je pobio vise rusa nego hitler
uglavnom bili rusi koji su se borili na strani ukrajineУЖИВО У граду Суми убијено 30 страних плаћеника; Ослобођено насеље Новогродовка у ДНР
https://t.me/rian_ru/260355
У привременој бази украјинских снага код града Суми ракетним ударом убијено је око 30 страних плаћеника и уништено шест јединица технике, саопштило је Министарство одбране Русије.
Ruski bombarder B 29 koji je bacio atomsku bombu na Hiroshimu
Ako je vjerovati Ursuli von der leyen
Sad nema nijedne crvene sve do SmolenskaNa hiljade fotografija gde su crvene zastave pobodene po nacistickoj nemackoj, ne videh ni jednu sa americkom zastavom
Zasto misls da je namesteno, zar nije normalno da Ruskinja ne voli Ukrajince koji granatiraju njeno selo?
Muceni Belgorod.
Lindzi je nas americki Misa Svinjska Glava VacicСенатор Линдзи Греjем, истакнути подржавалац Доналда Трампа, срео се са Зеленским и том приликом дословно изјавио:
Mislim da je nakon ove izjave i poslednjem debilu jasno šta se krije stvarno u pozadini rata koji su podržale i forsirale SAD.
Sad više nema dileme.
ruski strateski bombarderi su ga gadjali nekoliko puta na pocetku agresije, mislili su da je kijevMuceni Belgorod.
Tamo su seljaci doziveli vise rata u prvom licu nego Kijev za 2.5godine
jeste stigao ali mu se tamo gubi svaki trag
Putin je stigao u službeni posjet Mongoliji, "gdje će biti uhićen po nalogu Međunarodnog kaznenog suda", ali...
dva dana nakon što je stigao prvi f16, ukrajinci zauzeli 1500 četvornih kilometara ruske teritorijeTaj F16 je trebao biti tristosedamdesetosma prevaga na bojišnici
Pa ove letece bombe sto gadjaju, nekad se ne otvore krila pa prosto ateriraju na zemlju. Zadnjih godinu dana oko 100komada je tako baceno na opstinu Belgorod greskom, ali seljak dole dobija bombu na glavu, uglavnom po njivama, ali setimo se, Suhoji su uspeli da bace bombe i na sam centar Belgorodaruski strateski bombarderi su ga gadjali nekoliko puta na pocetku agresije, mislili su da je kijev
Zamenili ga gusterom, garantjeste stigao ali mu se tamo gubi svaki trag
trebao je biti u dvodnevnoj poseti ali ga nema već sedam dana.
Mongoli ga dočekali, otsvirali mu himnu i odveli ga u nepoznatom pravcu....
Nije on usamljen u ovim izjavama, sjetimo se šta je rekla i Olbrajt.Lindzi je nas americki Misa Svinjska Glava Vacic
toliko je bitan