Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    91
bože budala
...
...https://x.com/narrative_hole/status/1832768672714346864

Плажа у граду Сочи и мјештани :)...

Морска мина, вероватно једна од оних пловећих украјинских мина, нанесена је на обалу Сочија.
Мештани су је самостално одгурали на обалу.
...https://x.com/DonbassSegodnya/status/1832720797204349369

У Сочију, украјинска морска мина коју је олуја однела до плаже. После олуја, почињу неконтролисано да плутају преко Црног мора.

Likvidirani ukrajinski vojnici

Najmanje sedamdeset ukrajinskih vojnika, uključujući strance, poginulo je u subotu uveče u napadima na Herson koji je pod kontrolom Kijeva, izjavio je za Sputnjik koordinator Nikolajevskog proruskog ilegalnog pokreta Sergej Lebedev.
Lebedev je rekao i da je u subotu uveče takođe izvršen napad na zgradu u izgradnji koju su ukrajinske oružane snage koristile kao skladište.
U predgrađu Hersona uništena je privremena baza ukrajinskih Oružanih snaga i mesto za popravke vojne tehnike, dok je u predgrađu Poltave pogođeno skladište goriva na aerodromu, dodao je on.

Руско Министарство одбране саопштава да су од почетка украјинске инвазије на Курску област губици украјинских паравојних снага износили:

- више од 11.200 запослених;
- 87 резервоара;
- 42 борбена возила пешадије;
- 74 оклопна транспортера;
- 624 борбена оклопна возила;
- 361 аутомобил;
- 84 артиљеријска оруђа;
- 24 МЛРС лансера, укључујући седам ХИМАРС и пет М270 МЛРС;
- 8 инсталација противваздушних ракетних система. Up

Uložen oštar protest Rusiji: Prekinite neodgovorne eskalacije

Ministarstvo spoljnih poslova Rumunije protestovalo je dana zbog, kako je navelo, narušavanja vazdušnog prostora zemlje ruskim dronom protekle noći.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Један оштар протест мења све, знај! :maramica:

🇺🇸🇷🇺 Трамп - о огорчености према Путину: Подржао је Камалу. Био сам веома увређен. Питао сам се зашто подржава Камалу. Он игра шах. Треба ли да будем узнемирен због овога? Да ли је ово речено са осмехом? Мислим да јесам. Не знам ни ко може са сигурношћу да каже.

Они су 19 корака испред Америке.😁

Back