Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači na toj zemlji koja je ,, zatrovana'', a nije kontaminirana...trenutno tu žive Rusi 👏🤣😂
Ajde prvo nauči da razlikuješ zatrovano od kontaminacije.
Ajde lepo neka cela Evropa od Rusije zatraži naplatu štete on eksplozije u nuklearnoj elektrani Černobilj pošto vidim da ti nešto teško pada to trovanje, dok u sred leta udišeš najzagadjeniji vazduh u Evropu...to ti je manja briga od Rusije.
Znači tebi je to normalno što je Rusija zatrovala pola Evrope ali je zato katastrofalno to što je Ukrajina malo zatrovala (upoređujemo da Černobiljom) svoju teritoriju koju su naselili rusi po recepturi kosovskih Albanaca (naseli, zavadi pa vladaj), dakle tebi je to normalno?!
Ne znam gde si čuo za to sranje ali ovo što ti pričaš su teorije zavera, nedokazane stvari i propaganda ludog diktatora iz Moskve koji ima gomilu sledbenika koji prate njegovu ideologiju....seti se samo budalaštine za tajne laboratorije u Ukrajini ili komarce koji u sebi nose virus i napadaju samo Ruse...
15000 ljudi je poginulo ukupno na obe strane, od vojnika do civila...nisu tu žrtve samo rusi nego i Ukrajinci, kako te nije sramota da toliko izmišljaš i lažeš?
Tebi je normalno to da ukrajinska deca masovno nestaju i na kraju završe usvojena negde u Rusiji?
Tebi je to normalno da se diktator i ludak iz Moskve poziva na granice iz 1600 i neke godine i da to koristi kao argument kako bi opravdao rat?

Kako to bre čoveče da se groziš svih stvari koje si naveo ali se ne groziš istih koje Rusija isto čini u Ukrajini?

Zašto je kod tebe i ostalih kremljobota zakon, pravda i empatija selektivna?

Jel to Rusiju i ruski narod gledaš isto kao što je Hitler gledao svoj narod, kao da su neka uzvišena rasa koja uživa posebne zakone i selektivnu pravdu po potrebi?

Meni je sve ovo nenormalno iskreno bez obzira da li to čini Ukrajina ili Rusija, ali je takođe nenormalno da postoje ljudi ovde na forumu i generalno na žalost ima ih puno u našoj državi Srbiji koji ovakve zločine koje čini i Rusija pravdaju na sve moguće načine, a pritom se pozivaju na to kako Rusija oslobađa svet od zla 🤣👏
Cernobilj nije na teritoriji Rusije.
Ameri su bacili atomske na Japan zbog procene da bi imali ogromnih gubitaka.
Dzabe kmecis,stigli racuni za osmogodisnje bombardovanje civilla.

Као што је Русија то радила у Авганистану, или као што је терорисала комшије попут Чеченије, Грузије, Пољске, сада Украјине и слично.
Толико су сви волели Русију јер је толико свима помогла кад су сви били заједно, да су сви побегли главом без обзира чим су имали прилику.
cecenija je u sastavu rusije to bi bilo kao da amerima prebacujes gusenje pobune za otcepljenje u teksasu rusija nista nije imala sa afganistanom to je bio sssr gruzija je prva napala ruske mirovnjake i time zapocela rat i dobila zasluzenu porciju batina ukrajina je terorisala rusko stanovnistvo i dobila to sto je dobila za poljsku mi nije jasno sta su tacno rusi njima to napravili pa ako znas razjasni toliko svi vole amere i eu da mogu da sami odlucuju pobegli bi na drugi kontinent da mogu

Србија је окружена нуклеаркама од стране НАТО, и све су уперене ка Русији. Толико о томе, пре ће Русија прва да буде спржена па она сви остали. Мада сам већ наводио да су нуклеарке је једино за шта се ви хватате, јер добро знате да Русија нема капацитета за нешто озбиљније.
prvi koji ce biti sprzeni su ameri i eu jer ruske nuklearke rakete su brze ako se ne razumes u oruzje ne lupetaj retardirane gluposti ruske interkontinentalne rakete su za cela 3 minuta brze a sta se tice srbije i okruzenja srbija je bila okruzena i sama pod okupacijom nacista znamo kako se to zavrsilo bezanijom tvoje hrvatijanske nacisticke bratije zvane usrase u suknjama na blajburgu

Cernobilj nije na teritoriji Rusije.
Ameri su bacili atomske na Japan zbog procene da bi imali ogromnih gubitaka.
Dzabe kmecis,stigli racuni za osmogodisnje bombardovanje civilla.
Sve je to bio SSSR, Černobiljom su upravljali rusi, priučeni nuklearni fizičari koji su zbog komunističke partije i korupcije iz ne znanja i pohlepe digli u vazduh reaktor, Zbog toga i dan danas umire ko zna koliko ljudi na godišnjem nivou.
Kako to da kada se pomene katastrofa u Černobilju onda se odričete Ukrajine, a ovamo je svojatate i govorite kako je Ukrajina u stvari Rusija, pozivate se na neke karte od 1600 i neke godine...?

Sve je to bio SSSR, Černobiljom su upravljali rusi, priučeni nuklearni fizičari koji su zbog komunističke partije i korupcije iz ne znanja i pohlepe digli u vazduh reaktor, Zbog toga i dan danas umire ko zna koliko ljudi na godišnjem nivou.
Kako to da kada se pomene katastrofa u Černobilju onda se odričete Ukrajine, a ovamo je svojatate i govorite kako je Ukrajina u stvari Rusija, pozivate se na neke karte od 1600 i neke godine...?
Ajde pre nego sto besnis procitaj opet sta sam napisao.

Reaktor je eksplodirao nepaznjom i nemarom,s druge strane ameri su ozracili japan za vjek vjekova oruzjem za masovno unistenje.

Ipak je bolje sto komunisti imaju nuklearno oruzje,nego nacisti

Sve je nekada to bio SSSR, kako to da kada se pomene katastrofa u Černobilju onda se odričete Ukrajine, zar Ukrajina nije Rusija? Ko je vodio Černobilj? Ko je krio nesreću da se slučajno ne sazna?
TOOOOooo Bokisha pero ti se pozlatilo!!!Ovim si sve lepo rekao i više nema potrebe da govoriš da je Rusija okupator.Da nisi pročitao nešto iz istorije u međuvremenu?

Ajde pre nego sto besnis procitaj opet sta sam napisao.

Reaktor je eksplodirao nepaznjom i nemarom,s druge strane ameri su ozracili japan za vjek vjekova oruzjem za masovno unistenje.

Ipak je bolje sto komunisti imaju nuklearno oruzje,nego nacisti
Odričeš se Ukrajine zbog Černobilja, a do juče uveče si je svojatao kao i većina kremljobota ovde.
Radioaktivno zagađenje u Černobilju je daleko i neuporedivo veće nego u Hirošimi i Nagasakiju iz XY razloga koje sada ne želim da objašnjavam jer u oba slučaja su umirali nedužni civili, svakako ne opravdavam upotrebu atomskog oružja u WWII i to je zaista veliki zločin i po meni to je bio genocid, ekocid i teroristički akt SAD protiv jedne države i jednog naroda.

Moje pitanje je zašto se odričete Ukrajine kada se pomene katastrofa u Černobilju a do juče ste je svi svojatali kako je to Rusija?
Zašto se kod vas rusopatofila uvek kada se Rusija pomene u negativnom kontekstu manipuliše i spinuje sa istorijom i činjenicama?
Zašto se odbacuje odgovornost?

Odgovor je jednostavan, vi ste pod dejstvom bolesne ideologije botoksiranog kepeca iz Kremlja koji manipuliše vešto vašim emocijama dok uveče pred spavanje imate isčitavanje moskovskih bajki za bolji i lepši san.

TOOOOooo Bokisha pero ti se pozlatilo!!!Ovim si sve lepo rekao i više nema potrebe da govoriš da je Rusija okupator.Da nisi pročitao nešto iz istorije u međuvremenu?
Ne čitam ja vašu lažnu Rusku istoriju, samo citiram šta vi kremljoboti govorite i kako manipulišete i odbacujete odgovornost lažima i izmišljotinama.
Ne stavljaj mi u usta rečenice koje nisam izgovarao - pisao.

Ne čitam ja vašu lažnu Rusku istoriju, samo citiram šta vi kremljoboti govorite i kako manipulišete i odbacujete odgovornost lažima i izmišljotinama.
Ne stavljaj mi u usta rečenice koje nisam izgovarao - pisao.
Vidi,ona(istorija)nije lažna,zasnovana je na činjenicama i vi,revizionisti sa zapada,nema šta da tražite tu.Činjenica je da je oko 90% Ukrajine za kojom plačeš zaista Rusija(njihova zemlja) i ja sam ti juče priložio i kartu da vidiš kolika je bila Ukrajina kada je bila teritorijalno najveća i gde se zaista nalazi.
Ono što si ti napisao,ja sam označio i napisao komentar na taj tvoj upis.Ništa ja nisam izmislio.

Odričeš se Ukrajine zbog Černobilja, a do juče uveče si je svojatao kao i većina kremljobota ovde.
Radioaktivno zagađenje u Černobilju je daleko i neuporedivo veće nego u Hirošimi i Nagasakiju iz XY razloga koje sada ne želim da objašnjavam jer u oba slučaja su umirali nedužni civili, svakako ne opravdavam upotrebu atomskog oružja u WWII i to je zaista veliki zločin i po meni to je bio genocid, ekocid i teroristički akt SAD protiv jedne države i jednog naroda.

Moje pitanje je zašto se odričete Ukrajine kada se pomene katastrofa u Černobilju a do juče ste je svi svojatali kako je to Rusija?
Zašto se kod vas rusopatofila uvek kada se Rusija pomene u negativnom kontekstu manipuliše i spinuje sa istorijom i činjenicama?
Zašto se odbacuje odgovornost?

Odgovor je jednostavan, vi ste pod dejstvom bolesne ideologije botoksiranog kepeca iz Kremlja koji manipuliše vešto vašim emocijama dok uveče pred spavanje imate isčitavanje moskovskih bajki za bolji i lepši san.
Nigde ne napisah odricanje od Ukrajine,govorio sam geografski,ne verski,ideoloski i topografski.
Ako proruske sagovornike zoves kremljobotovima i rusopatofilima zaista i nisi vredan neke sire diskusije.

Mi ne citamo bajke,ali vama na psihu opasno radi taj botoksirani kepec,jos komunista.

Černobilj se dogodio u državi koja više ne postoji, sa birokratijom koje više nema a u kojoj su učestvovali ljudi iz mnogih nacija koje danas nisu Rusija.

Sa druge strane, Hirošima, Nagasaki, 3mile island i Fukušima su u istoriji država koje i dan danas postoje, ali koje smatraš "dobrima", pa nam objasni zašto im to ne zameraš?

Gruzija se opametila, svaka čast.

Screenshot_2024-09-07-09-28-26-733_com.android.chrome-edit.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back