KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.907
Ma je ali nije do njega.Naučio je nešto iz prošle krađe.
Ne bih ja njega otpisala.
Lik je ratoboran.
Ima cijeli sustav protiv sebe
Rat se mora nastaviti po svaku cijenu, pa makar opet pokušali da ga ubiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma je ali nije do njega.Naučio je nešto iz prošle krađe.
Ne bih ja njega otpisala.
Lik je ratoboran.
Ma ni pogledomAmerica first
Što Poljaci drhte.
Pa naš dron je preletio dvije NATO zemlje prije nego je sletio u ZG.
Oni su ga pratili....pogledom.
radari na svijetu kakve ima NATO ne mogu uočiti te minijaturne dronove 
Meni je najbolja izjava Stoltenberga da je pao outside Zagreb.Ma ni pogledom
Ali razumljivo je da ni najsuvremenijiradari na svijetu kakve ima NATO ne mogu uočiti te minijaturne dronove
Pogledajte prilog 1602986
Реално, Хитлер није ишао даље од Марбурга (неки га сада зову Марибор).Hapšenje Putina je realno kao i hapšenje Hitlera u Hrvatskoj u vrijeme kad je njemačka vojska ulazila u Zagreb .
Da si ti mocni rendzerTo sto vi pricate nema veze s ukrajinom,zato ce biti opet komunisticka.
Kod tog fijukanja je zajebano što očekuješ i sledeći metak koji možda nećeš čuti ali ćeš osjetiti . Bio sam jednom u takvoj poziciji kad sam ležao na niskoj travi a puškomitraljez prangija po meni . Trava je bila visoka nekih 10 cm . Kad se trava zalelujala metar ispred mene i kad sam čuo tupi zvuk kad se metak zabio u zemlju shvatio sam da sam u nevolji ali nisam imao vremena da se uplašim . To je nekakav čudan osjećaj kao da sam sebe gledaš u nekom igranom filmuPa ako čuješ fijuk, znači da te je već promašilo.
Jedino one male minobacače možeš još i da čuješ pre nego što eksplodiraju...
I russoputinofila sa krsteNitko ozbiljan ne želi imati posla da ovakvom Rusijom.
Osim Irana i Sjeverne Koreje..

Znam ko je Svitan pa ne vjerujem da je to izjavio . On i penzionisani pilot Ždanov su stari dupelisci Zelenskog jer jako dobro žive od svog blogerskog posla . Da je tako nešto izjavio Arestovič koji je bio savjetnik Zelenskom onda bih vjerovao .Umirovljeni ukrajinski pukovnik: ‘Zelenski je pretvorio zemlju u kaznenu koloniju, svrgnimo ga’
Umirovljeni pukovnik ukrajinske vojske Roman Svitan je, gostujući na “Kanalu 24”, izjavio je da je vlada Volodimira Zelenskog pretvorila Pokrovsk i zemlju “u kaznenu koloniju i koncentracijski logor za apsolutno sve muškarce”, iz kojeg je nemoguće otići. Ukrajinac je također iskoristio ovu prigodu da pozove na promjenu vlasti u Kijevu.
Na pitanja voditelja zašto grad od 40.000 stanovnika, u kojemu je 2.000 djece, 10 kilometara od fronte, pokušava živjeti mirnim životom, a lokalna vlast najavljuje da će banke od ponedjeljka prestati raditi, Svitan je rekao da je iz gradova na prvoj liniji nemoguće otići, pošto je tamo užasna situacija, pri čemu je Ukrajincima bolje čekati dolazak ruske vojske nego biti mobilizirani.
Vojni stučnjak je dodao i kako su Uredi za vojnu registraciju i novačenje organizirali hrpu kontrolnih točaka duž trase kojom ljudi napuštaju naseljena područja, na kojima se muškarcima uručuju pozivi za front čak i kada odvode svoju djecu, obitelji i starije rođake. Stoga, nemoguće je na uobičajen i miran način evakuirati civilno stanovništvo jer se ljudi boje da će prilikom bijega ostati bez glave obitelji. Također, ljudi koji su ostali bez krova nad glavom nemaju se kamo evakuirati, niti imaju novca, a njihovi su sunarodnjaci u drugim gradovima podigli cijene najma stanova.
https://www.geopolitika.news/vijest...tvorio-zemlju-u-kaznenu-koloniju-svrgnimo-ga/
Dobar si...Podržavam te pajdo . Moj najbolji prijatelj je imao stan u strogom centru Osijeka . Imao je i automobil , motor , odličan brak a imao je i ušteđevine . U jednom trenutku je pokušao samoubistvo . Sva sreća da ga je žena pronašla na vrijeme u kadi svoj krvavog i bez svijesti . Kad sam to čuo bio sam u šoku . Rekao sam mu da bježi iz grada jer će da beton ubiti . Inače smo obojica odrasli u jednom selu kraj Osijeka . Imao je sreće da mu je žena iz Bapske a u Bapskoj je jedan gastarbajter koji se nije imao namjeru vraćati prodavao svoju kuću . Kupio je perfektnu prizemnicu od 100 kvadrata namještenu a na placu od 15 ari za 24.000 evra . Kasnije je prodao svoj stan za 63.000 evra . Sada se ne može nahvaliti svojim životom . Ili je u šumi ili na pecanju na Dunavu ili na moto susretima . Kad je prodao stan kupio je motocikl Hondu Goldwing 1800 ccm za 18.000 evra i sada je sa tim motorom glavna zvijezda na svim moto susretima . Nedavno smo se susreli na moto suretima u Mužlji kod Zrenjanina . On na svojoj Hondi a pošto ni ja nisam grbav došao sam na Jamahi Virago 750 ccm koju sam nedavno uvezao iz Švajcarske . To što sam već u 71. godini me ni malo ne uznemirava ni sprečava da uživam u životu .
Idiot.Meni je najbolja izjava Stoltenberga da je pao outside Zagreb.
A ono zračne linije od katedrale manje od 5 km.

Napravit će Česi na nove još bolje.
Да је привирио у Аграм, Фебов дјед би га лично ухитио.Реално, Хитлер није ишао даље од Марбурга (неки га сада зову Марибор).
Čuješ one koji nisu blizu...Pa ako čuješ fijuk, znači da te je već promašilo.
Jedino one male minobacače možeš još i da čuješ pre nego što eksplodiraju...
Ne vjerujem da će rat završiti ove godine jer ni Rusija ni Zapad nisu ostvarili svoje ciljeve a još uvijek obe strane vjeruju da mogu pobijediti .Ukrajinsko vodstvo sada otvoreno govori o izgubljenom ratu i okrivljuje Zapad.
Mjeseci nas dijele do kraja režima Zelenskog, vjerojatno prije američkih izbora.
Demokrati i Harris bi u tom slučaju potonuli kao Titanik.
Očekujte očajničke mjere.
Sve je moguće.
Službeni prevodioci obično ne pričaju okolo k'o babe, tako da je ovo obična izmišljotina. "It's not true but it's well found".Ispričaću ti detalje o sastanku predsjednika Francuske Nikole Sarkozija i Putina . Svjedok je bila jedna Srpkinja koja je bila službeni prevodilac na tom sastanku . Sarkozi se prije sastanka junačio u medijima da će pokazati Putinu nanu naninu . Sastanak je bio u Moskvi . Prevodilac govori da je prvi počeo govoriti Sarkozi . 15 minuta je bljuvao vatru a Putin ga je šuteći posmatrao . Kad je Sarkozi prestao Putin da upita da li je završio . Sarkozi potvrdi da jeste . A sada saslušajte vi mene i ne prekidajte me jer ni ja vas nisam prekidao . Ovakvo je realno stanje : Vi ste predsjednik ovolike države ( pa sa dva prsta pokaže rastojanje od dva cenrtimetra ) a ja sa predsjednik ovolike države ( pa širom raširi obe ruke najviše što je mogao ) . Ja mogu da vas zgazim kao žohara a mogu od vas da napravim velikog evropskog političara a vi razmislite kojim ćete putem krenuti . Sastanak je završen . Kamere su kasnije zabilježile trenutak kad je Sarkozi izašao sa sastanka i izgledao je kao da je izašao iz veš mašine . Zamuckivao je i nije mogao izgovoriti ni jednu smislenu rečenicu . Novinari su bili u šoku jer nisu mogli objasniti njegovo stanje .

Koji je ovo dupli pas..sta oni stari bjeloruski migovi sto su vam rusi dali idu u ukrajinu ?
Srbija po dogovoru s Francuskom šalje MiG-ove 29 Ukrajini, tvrdi ruska političarka
SPORAZUM Francuske i Srbije o nabavi 12 novih višenamjenskih borbenih aviona Rafale za 2.7 milijardi eura sadrži klauzulu o transferu srpskih lovaca MiG-29 Francuskoj, nakon čega će oni biti poslani u Ukrajinu, tvrdi bivša zamjenica predsjednika Dume, donjeg doma ruskog parlamenta.
"Lovci će biti predani Francuzima u prosincu. Očito je da će ti avioni potom ići u Ukrajinu. Navodno je Moskva već obaviještena o ovoj točki dogovora", napisala je na Telegramu Elena Vladimirovna Panina. https://www.index.hr/vijesti/clanak...ukrajini-tvrdi-ruska-politicarka/2595279.aspx
Ajde razumijem za municiju sto ste im prodali (mora se od neceg zivjeti) ali i avione sto ste dobili kao poklon od rusa ?
Elena Vladimirovna Panina ne postoji.Nakon Rublje, rusko japanskog rata prije dva miliona godina, Jelcinovog puča, smjene Šojgua, nova utjeha DomoljUpčadi zbog poraza NATO a u Ussrajini su srpski migovi koje Srbija navodno šalje Ussrajini.
Osoba koja to tvrdi spominje 36 srpskih migova 29.
Toliko o tome koliko je istinita priča
![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA PA GDE ĆE DUŠA ******OM?sta oni stari bjeloruski migovi sto su vam rusi dali idu u ukrajinu ?
Srbija po dogovoru s Francuskom šalje MiG-ove 29 Ukrajini, tvrdi ruska političarka
SPORAZUM Francuske i Srbije o nabavi 12 novih višenamjenskih borbenih aviona Rafale za 2.7 milijardi eura sadrži klauzulu o transferu srpskih lovaca MiG-29 Francuskoj, nakon čega će oni biti poslani u Ukrajinu, tvrdi bivša zamjenica predsjednika Dume, donjeg doma ruskog parlamenta.
"Lovci će biti predani Francuzima u prosincu. Očito je da će ti avioni potom ići u Ukrajinu. Navodno je Moskva već obaviještena o ovoj točki dogovora", napisala je na Telegramu Elena Vladimirovna Panina. https://www.index.hr/vijesti/clanak...ukrajini-tvrdi-ruska-politicarka/2595279.aspx
Ajde razumijem za municiju sto ste im prodali (mora se od neceg zivjeti) ali i avione sto ste dobili kao poklon od rusa ?
Декаденција. Оде све у mp3!Ali stvarno, u zemlji Mercedesa oni voze škripave Nive bez ABSa
Shokiran sam

Bogami čuješ svaki metak koji se odbije od trave ili zemlje i prozviždi iznad glave . Potpuno isto kao u filmovima . Tvrdnja da ne čuješ granatu koja leti na tebe je najobičnija laž . Kad sam čuo zvuk granate koja mi je kasnije rasturila odelenje bio sa po posebnom zvuku potpuno siguran da će pasti na nas . Imao sam jednog mrtvog i dva teško ranjena . Meni je jedan geler veličine dijabole probio pantalone na dva mjesta ( ulazna i izlazna rupa ) a drugi slične veličine mi se zabio u kundak puške . Zanimljivo je da je granata pala sa moje strane . Meni nije bilo ništa a čovjeku iza mene su bila probijena pluća i otkinut dio stopala . Dugo nisam mogao shvatiti kako je to moguće a onda mi je palo na pamet da je u momentu eksplozije možda sjedio , čučao ili klečao a pošto je bio dosta višlji od mene vjerovatno mu je stopalo pogodio geler koji je promašio moje noge .Čuješ one koji nisu blizu...