piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.577
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu ja vama sa posebnim potrebama i da nacrtam.nije valjda!?
NATO okupiro deo rusije ???
Dje su sarmati, dje su nuklearna torpeda da udave britance??!
bas je sladak!
Piješ li nešto za memoriju, ili je to neizlečivo?ja koliko se secam slavili ste pad casov jara jos u februaru ?!
nemoj molim te jedva izdrzimo to sto napisesMogu ja vama sa posebnim potrebama i da nacrtam.
kako to NATO okupirao deo rusije?Obojica, i ti tako manje pametan i onaj drugi u glavi što je tek lud?
Nacrtaću ti, ali moraš prvo da platiš.kako to NATO okupirao deo rusije?
jesu li obavjestili medvedeva o tom veoma bitnom dogadjaju ?
jadna li je ta posebna jedinica gde si ti pripadaoПрва ствар коју сам научио као припадник посебних јединица полиције деведесетих (укупно још скоро један војни рок) - уколико процениш да не можеш да завршиш интервенцију, немој ни да је започињеш.
Као информатичар, пре све свега као пројектант (обучен), па тек онда програмер, научио сам да увек кренем у пројектовање "сценарија најгоре ситуације". Лако је када иде по по плану.
Дивљи Запад ништа од тога није научио. Да не говорим о далеко најгорем политичком руководсту које је икада имао.
Кренули су са санкцијама, гејмченџерима од Барјактара до Ф16 и све се претворило у фијаско.
И све то против РФ где Путин ни по коју цену неће да се одрекне најближих сарадника (као АВ) који наносе огромну штету.
Али, постоји нека магија због које је Русија на крају савладала све противнике од Златне Хорде до Хитлера, без обзира на гомилу грешака, чак глупости. Тако ће да буде и сада.
Овај рат одржава огромно самопоништење древних Укра уз велику храброст и иновативност коју су показали, али њих и њихових ресурса је ненадокнадиво све мање.
Не треба бити пророк око коначног исхода овог рата.
Како год...... i da se nece dugo zadrzati tamo sem mozda nekog penzionera bez babe sa premalom penzijom.
placa raja svoje unistenje htela ne htela - welcome to democracy!Ukupna cijena nabavke borbenih aviona u ovom trenutku iznosi 8.914.130.846,00 kuna, odnosno 1,18 milijardi eura
Ne spremaju ništa, pašće kao i svaki drugi grad. A neka nacista u Kurskim stepama, treba još malo za tik toka, malo ukrollywood-a