Sam pao, sam se ubio...Izjavimo saučešće Frzziju, pogibe im Game Changer. Kažu Ukri F-16 pao sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam pao, sam se ubio...Izjavimo saučešće Frzziju, pogibe im Game Changer. Kažu Ukri F-16 pao sam.

Ruska SVO u ruskoj svetoj zemlji Ukrajini traje tačno 2,5 godina i 5 dana ...Da li si, zaista, baš toliko glup da ni to ne možeš da shvatiš?treća godina već privršava i dolazi četvrta, zato se pravilno kaže "skoro četri godine"
A šta ga sruši, hajde da pogađamo?

Dakle, samoubio se, a šta kažu ustaše ...Izjavimo saučešće Frzziju, pogibe im Game Changer. Kažu Ukri F-16 pao sam.

Više neće biti grupa, već kod Bandere gamad glupa ...Cela ukrajinska muzička grupa „Budmo“ je mobilisana tokom koncerta koji su održali u Ivano-Frankivskoj oblasti.
Već su prošli lekarsku komisiju.
![]()
Ozbiljno, izgleda da je uništen sa Patriot sistemom pri čemu je stradao i pilot.A šta ga sruši, hajde da pogađamo?![]()
Ahahaha, isporučili im bez IFF sistema, verovatno iz strahaAmerički F-16 u Ukrajini oboren američkom raketom Patriot, - zamenik predsednika odbora za odbranu Rade
Ajde, neka je i Patriot napokon nešto oborio.
Sad je Rusija u obavezi da isplati 170 000 dolara operateru Patriota

U tu cast, da zaokruzimo na 5 godinu rataEto, napokon, u četvrtoj godini rataPatriot je uspeo nešto da obori
Američki F-16 u Ukrajini oboren američkom raketom Patriot, - zamenik predsednika odbora za odbranu Rade
Ajde, neka je i Patriot napokon nešto oborio.
Sad je Rusija u obavezi da isplati 170 000 dolara operateru Patriota
![]()
![]()
![]()
Kolega @Boris T, može objašnjenje? Kako to da je F-16 u Ukrajini a da ruska avijacija za to pet para ne daje?Gde je i šta radi Biljana Šahrimanjan, autorka čuvene izjave da kad F-16 dođe na ratište Rusi kreću u panični beg iz Usrajine?![]()
Masakrirase ih Rusi, mogu li oni sada da skaču ?Сетите се, током летње украјинске контраофанзиве 2023, украјински елитни војници били су заробљени у минском пољу и изгубили су ноге на 11 минута.
Čime se ti tešiš Marine, a još bi i da obnavljaš Firerovu imperiju. Za to mora da se bude spreman na najteže žrtve, branićemo se, znaš…je proizvedena 80-tih ili 90-tih i bile su uglavnom za otpis.
2,7 miliona za glanc nove.3 milijarde eura za 12 aviončića![]()
![]()
![]()
![]()
I još zabili majki Rusiji nož u leđa, i to kad treba najviše pomoć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To samo znači da su postradala 2 eF-16Nije oboren, sudar, sa R-37M, pijana raketa nije gledala gde vozi.
Pogledajte prilog 1600685
Nemoj paliti?Da ti verujem na reč ili da proveram? Nego,jel možeš bez brkice?ruska vojska je pocinila zlocine kojih bi se i hitler stideo, od pljacki, kradja streljanja mucenja klanja
i dan danas preko 17.000 ukrajinske dece se vodi kao iscezlo na teritorijama koje su okupirali rusi
mozda ih prodaju da bi finansirali rat....
Misliš da će im zapad oprostiti te granate?Neće jer njima i treba dužnik koji ima resurse.Zbog toga su se i umešali u ovaj sukob a ne zato što su humani.je proizvedena 80-tih ili 90-tih i bile su uglavnom za otpis.
rusi nikad nisu naučili da računaju vremeRuska SVO u ruskoj svetoj zemlji Ukrajini traje tačno 2,5 godina i 5 dana ...Da li si, zaista, baš toliko glup da ni to ne možeš da shvatiš?