Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.228
Zapadno od Pokrovska - 100km ničega-stepa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
4 komada za 24h, izazvalo je uznemirenje kod sponzora.ima jos jedan snimak kako se kasitirao jos jedan himars sistem.
2 komada kroz 16 sati
Da, moraju istovariti još malo dummy decoys4 komada za 24h, izazvalo je uznemirenje kod sponzora.
Nemoj bit takav, pa tek se uce radit u Photoshopu, to je sredstvo s kojim dobijaju rat protiv RusijeLik drži zastavu sa šest prstiju. Ovo su Ukrajinci iz Černobila?
Flambiranje za sve pare. Moramo i mi da krenemo sa proizvodnjom, ima ih koji baš plaču za ovim.
no polako. f16 ke ce zasigurno stvarati mnogo problema kada budu u vazduhu. zato ih valja iskanderizovati jos dok budu stavljali letnje gumeА били су неухватљиви на почетку и имали изузетно важну улогу у напуштању Херсона! Оде још један гејмчејнџер. Не могу да дочекам први Ф16, уколико се не укопа као Челинџер и постане неуништив.
AI generisani CGI, šest prstiju kojima drži zastavu,
a ni onaj sa desna nije u vinkluAI generisani CGI, šest prstiju kojima drži zastavu,
gle , samo na ovom delu , ukrajinci dobili
Ima sigurno neki zaselak gdje ce zapeti 3 mjeseca.Zapadno od Pokrovska - 100km ničega-stepa
![]()
Hteo - ne hteo, Rusiji je mnogo važniji Azerbejdžan. Svi su ih pustili niz vodu.Pašinjan je tako hteo.
Рудимире, ти стварно вапиш да те ОТАН пошаље да их задржаваш тамо три месеца, а ја се убих да те заштитим на форуму. Немојте људи, Рудимир је слабомоћан.Ima sigurno neki zaselak gdje ce zapeti 3 mjeseca.
Nisi u toku.Krsta im je odala sve počasti.Vaske i trubač će vječno ostati u našim srcimaNiste se pohvalili s ovom dvojicom koji su odlučili zauvijek ostati u Ukrajini
Pogledajte prilog 1596076
Izgleda da ima puno Rudimira....to, kako Ukri ratuju od samog početka ovog rata, prosto je neobjašnjivo normalnom mozgu...tolika izgibija vlastitih ljudi, tj. vojske, zarad PR ucinka, zarad efekta, zarad neke slike i vijesti koja ce otici u svijet !!!!....po meni, ako izuzmemo Pol Pota i njegove Crvene Kmere, veci zlocin nad vlastitim narodom nije vidjen u istoriji....Рудимире, ти стварно вапиш да те ОТАН пошаље да их задржаваш тамо три месеца, а ја се убих да те заштитим на форуму. Немојте људи, Рудимир је слабомоћан.
3 meseca na ovako širokom frontu nisu ništa.Ima sigurno neki zaselak gdje ce zapeti 3 mjeseca.
Znači roštiljanje
"ogromni" gubitci su bili i 2022ge i 2023će i 2024... i jopet rusija danas kontroliše manje teritorija nego na početka rata a ukrajina je povećala svoju teritoriju ukrajinskom pokrajinomZnači roštiljanje![]()
Britanski vojni analitičar Mercouris:
KIJEV ŠALJE ORUŽANE SNAGE U "CRNU RUPU" KOD KURSKA
Kijev doslovno ubacuje pojačanja u bitku kod Kurska zbog velikih gubitaka ukrajinskih oružanih snaga
Ukrajinsko zapovjedništvo prisiljeno je povući dio trupa iz drugih smjerova i poslati ih u Kursk zbog velikih gubitaka u redovima Oružanih snaga Ukrajine, objavio je britanski analitičar Alexander Merkuris na svom YouTube blogu.
"Ukrajinci trebaju pojačati svoje trupe u regiji Kursk i uzeti rezerve iz drugih smjerova.
Oružane snage Ukrajine kreću u bitku i padaju u 'crnu rupu' kod Kurska jer su njihovi gubici ogromni", rekao je stručnjak.
![]()
Men je tu priča završena , Nagovestio sam ranije uzimanje Sumske oblasti kad su već tamo , Hersonske , Dnjepro petrovske i na kraju Odesa !![]()
ja mislim da ovo nije propaganda jer kod njih je i Dinamo ustvari Dynamo![]()
Pogledajte prilog 1596106
Pogledajte prilog 1596109