Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
русима се не жури, тиха вода бријег рони
оће они да исцрпе НАТО
Укри одавно не ратују осим на ТИК-ТАК
Пази - то је СВЕ НАТО!
Moskva rasteže rat, a što ga duže rasteže gine sve više ruskih vojnika pa i civila. Moglo bi desiti da se određenim patriotskim snagama u Rusiji smuči to rastetanje/mrcvaranje i da one svrgnu Putina i ekipu oko njega sa vlasti, a onda da se po kratkom postupku obračunaju sa ukropima i drugim ruskim neprijateljima ako se ne smire. I Rusi imaju svoje jastrebove kojima ne bi bio problem da pobiju 10 miliona ljudi oružjem za masovno uništenje, a onda da piju piće i smiju se kao da se ništa nije desilo. Putin ako još malo nastavi ovako kilavo, svgnuće ga ruski jastrebovi koji neće imati milosti i strpljenja kao on.

Moskva rasteže rat, a što ga duže rasteže gine sve više ruskih vojnika pa i civila. Moglo bi desiti da se određenim patriotskim snagama u Rusiji smuči to rastetanje/mrcvaranje i da obe svrgnu Putina i ekipu oko njega sa vlasti, a onda da se po kratkom postupku obračunaju sa ukropima i drugim rudkim neprijateljima ako se ne smire. I Rusi imaju svoje jastrebove kojima ne bi bio problem da pobiju 10 miliona ljudi oružjem za masovno uništenje, a onda da piju piće i smiju se kao da se ništa nije desilo. Putin ako još malo nastavi ovako kilavo, svgnuće ga ruski jastrebovi koji neće imati milisti i strpljenha kao Putin.
Mnogo si se nasekirao?

Moskva rasteže rat, a što ga duže rasteže gine sve više ruskih vojnika pa i civila. Moglo bi desiti da se određenim patriotskim snagama u Rusiji smuči to rastetanje/mrcvaranje i da one svrgnu Putina i ekipu oko njega sa vlasti, a onda da se po kratkom postupku obračunaju sa ukropima i drugim ruskim neprijateljima ako se ne smire. I Rusi imaju svoje jastrebove kojima ne bi bio problem da pobiju 10 miliona ljudi oružjem za masovno uništenje, a onda da piju piće i smiju se kao da se ništa nije desilo. Putin ako još malo nastavi ovako kilavo, svgnuće ga ruski jastrebovi koji neće imati milisti i strpljenha kao Putin.
све то стоји што си рекао
можда је побуна Вагнера прошле године била баш ТО
тај покушај је скроз пропао

Ne laži. Nije lepo.
Ne seri ti, nego pigledaj prvih nekoliko tema o ratu u Ukrajini i vidićeš koliko sam bio zanesen brzom ili relativno brzom ruskom pobjedom. Pošto me je stvarnost demantovala prestao sam pisati na ovim temama. Danas ponovo pišem nakom jako dugo vremena i prvi put kritikujem Rusiju zato što sama sebi stavlja omču oko vrata.

Ne seri ti, nego pigledaj prvih nekoliko tema o ratu u Ukrajini i vidićeš koliko sam bio zanesen brzom ili relativno brzom ruskom pobjedom. Pošto me je stvarnost demantovala prestao sam pisati na ovim temama. Danas ponovo pišem nakom jako dugo vremena i prvi put kritikujem Rusiju zato što sama sebi stavlja omču oko vrata.
Onda si balavac koji ne razume da je SVO imala jedan cilj do Istambulskog dogovora, a potpuno drugi nakon što je on propao.

Овде ћемо се зауставити и рећи да то НИЈЕ ТЕОРИЈА, него редослед чињеница
Опет понављам хаос у Украјини није направила про Јанукович струја већ обрнуто.
Сада гледамо последице про радикала и фанатика на власти ево већ 10 година.
Украјина за време Јануковича и сада небо и земља по свим могућим параметрима.

@Лички гусар
Ti možeš potvrditi ovom @Muad'Dib koji me provocira koliki sam ushićeni rusofil bio i koliko sam vjerovao u brzu rusku pobjedu. Sjećaš se da sam ti govorio kako si mračnjak i ptica zloslutnica i da Putin/FSB rade dobro i sve drže pod kontrolom.

@Лички гусар
Ti možeš potvrditi ovom @Muad'Dib koji me provocira koliki sam ushićeni rusofil bio i koliko sam vjerovao u brzu rusku pobjedu. Sjećaš da sam ti govorio kako si mračnjak i ptica zloslutnica i da Putin/FSB rade dobro i sve drže pod kontrolom.
Ne valja da budeš rusofil, valjda treba da budeš srbofil. Još je gore ako si bio ushićen, to pokazuje nezrelost.

Raspala rusija :lol:
Slava Ukraini 💪🙏🙌

Screenshot_20240814-150054~2.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back