Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.043
80.NATO brigada?Sto onda kmeci 80ta NATO brigada i trazi izvlacenje?
To si izmislio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
80.NATO brigada?Sto onda kmeci 80ta NATO brigada i trazi izvlacenje?
Opet fantazije o kotlićima, pa dokle višeSto onda kmeci 80ta NATO brigada i trazi izvlacenje?

Najzad da i ti budes u pravu. Tu gde su pale je sada jedno veliko nista.Koliko su do sada Rusi bacili tih navođenih bombi, 3000 po Rusima?
Što su postigli? Jedno veliko ništa!![]()
Zato Ukropi i tako lako osvajaju Rusiju. Trecina bombi padne u Rusiji.Najzad da i ti budes u pravu. Tu gde su pale je sada jedno veliko nista.
Saznaje Informer iz Pentagona.Sto onda kmeci 80ta NATO brigada i trazi izvlacenje?
Kad se glumac igra rata, uspeh je zagarantovanKada je novinar ex podoficir postaje ekspert za vojna pitanja.

Nema reči o kotlicima.. Ovi sto su ih prve gurali verovatno imaju velike gubitke..Tako da nzn sta je tu čudno/smešno a I vozikanje iza linija sigurno kosta i ljudi i tehnike ..Opet fantazije o kotlićima, pa dokle više![]()
Tako velike da i dalje brzo napreduju i zarobljavaju stotine Rusa praktično bez borbe.Nema reči o kotlicima.. Ovi sto su ih prve gurali verovatno imaju velike gubitke..Tako da nzn sta je tu čudno/smešno a I vozikanje iza linija sigurno kosta i ljudi i tehnike ..
Meni je svejedno, među sobom ginu potomci kijevskog Rusa i izgleda da tatarska grana gubi...Franačka koja je evoluirala u EU je već prebacila Dnjepar kao svoju istočnu granicu.Nema reči o kotlicima.. Ovi sto su ih prve gurali verovatno imaju velike gubitke..Tako da nzn sta je tu čudno/smešno a I vozikanje iza linija sigurno kosta i ljudi i tehnike ..
Junačina. Medvjed se još oporavlja."Pucao medvjedu u noge i otjerao ga".
Čime je to pucao u noge medvjeda, zračnim pištoljem kad ni Putin nije čuo za to do drugog dana?
Ne zvuči kao pravi kalibar čovjeka da stane pred prekaljenu ukrajinsku vojsku.
Nešto je trulo u zemlji Danskoj..nisu breskve..Tako velike da i dalje brzo napreduju i zarobljavaju stotine Rusa praktično bez borbe.
po ovoj mapi, napredovanje se nastavlja u svim pravcima

Interesantno je da su skoro sva videa sa muzičkom podlogom na njemačkom, Ukri provociraju Ruse na najjače
Ruski pojačanje nije stiglo na oderedište..
))Mojka malenkostpo ovoj mapi, napredovanje se nastavlja u svim pravcima
pa gde je ruska vojska, ima nedelju dana od pocetka bitke, pa do sad bi stigli pesice iz Kine
ovde mi neko napomenuo da su suplji ko ementaler, da oprosti kolega ne radi mi mozak ko je to rekao