febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.757
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobili su novu propagandnu akciju za radovanje.zesca pusiona ukropsko/nato guznih snaga na terenu cim nato guzija ovoliko spemuje![]()
od rusofila sam svakakva egzotična objašnjenja situacija čuoOvakve bisere necemo procitati ni u Svinjformeru
Oni se raspadaju, pa se raspadaju, nenormalni gubici koje su pretpeli ne bi prezivela nijedna vojska. Ukrajinci su platili katastrofom i ceka ih nestanak iz istorije.da mi je da sam turio evro u kasu svaki put kad sam cuo “posle ovoga konacni raspad ukr vojske”…
Kakva je situacija prema ruskim izvorima u okolici Kurska?Oni se raspadaju, pa se raspadaju, nenormalni gubici koje su pretpeli ne bi prezivela nijedna vojska. Ukrajinci su platili katastrofom i ceka ih nestanak iz istorije.
Koliko god da ubace ljudi, i novca, postalo je ocigledno da su ukrajinci poceli da gube posle Mariupolja i Bahmuta. To su bile prekretnicee koje su ih osakatile.
Od vitalnog je ineresa za Rusiju da Ukrajina izdrzi sto je vise moguce i na front da dovede sto je vise moguce ljudstva i tehnike. Dace Bog da Ukrajinci na front posalju jos 3–4 miliona vojnika i jos par triliona u opremi i mu iciji. Nadam se da ce i milioni zapadnih dobrovoljaca otici na front.Korupcija nagriza rusko drustvo pa bar zadnjih 50 godina ono pravo dobro. E ovo ti je rezultat. Jednu ukrajinu, jednu kvazidrzavu ne mogu da slome vec 3 godine.
Čak mi smrducka i da ce nesto svoje teritorije da izgube.
Javljaju da su jos dublje prodrli jedno 15 sela vec
U istena je tehnika sa kojom su krenuli. Sada se jure po granici i okolini koja je prekrivena sibljem i sumom. Stanovnistvo je evakuisano. Ukrajinci u bukvalno masakrirani. Rusi zele da ih sve pobiju i trude se da im niko ne pobegne , mada ja licno mislim da je to tesko jer sigurno ce neki uspeti da se vrate u ukrajinu ili se povuku dublje u teritoriju.Kakva je situacija prema ruskim izvorima u okolici Kurska?
Nista od toga . Sire se lazne vesti. Niko nema jasno sta se tamo dogadja. Jedno je sigurno, ne mogu da krenu dalje , a ne kogu ni da se povuku. Oko 800-1000 boraca ukrajine se jednostavno zaglavilo tu i ceka ih tuzna sudbina.Javljaju da su jos dublje prodrli jedno 15 sela vec
Pa ovi Rusi ne znaju gde su busni sve
Znaci kozojebi pobegli ko pizdice sa frontaVrlo interesantno![]()
Bljat
A Ahmatova " sila " prva u bezaniju
Ruski oklop na americke tenkove. Sjajno…
Zapad klizi,lagano doduše,u ponor a EU se raspada,kod Engleza nemiri,zapadne berze pucaju,milijarde nestaju preko noći,u nato preduzeću debelo škripi jer Švabe potpisuju vojne sporazume mimo natoa što implicira neki pičvajz u budućnosti...Neko je kriv za to,zar ne?Setimo se februara 2022 i one pretnje Putina ako se neko bude mesao sa strane
2024 rat u Rusiji
Na Goliji muk i neverica
ja stalno trubim da im je sva kopnena vojska u Ukrajini..,Rusija je prazna.Javljaju da su jos dublje prodrli jedno 15 sela vec
Pa ovi Rusi ne znaju gde su busni sve
Još uvek nisu.Za sada pokušavaju da isteraju Ukre iz novih oblasti Rusije.Neki glupaci stvarno su krenuli dvotockasima na neprijatelja u Ukrajini.
“očigledna je konfuzija u ukr redovima….”U istena je tehnika sa kojom su krenuli. Sada se jure po granici i okolini koja je prekrivena sibljem i sumom. Stanovnistvo je evakuisano. Ukrajinci u bukvalno masakrirani. Rusi zele da ih sve pobiju i trude se da im niko ne pobegne , mada ja licno mislim da je to tesko jer sigurno ce neki uspeti da se vrate u ukrajinu ili se povuku dublje u teritoriju.
Ocigledna je konfuzija u ukrajinskim redovima iza linija jer niko jije siguran iz ukrajinske komande sta je Sirski hteo da uradi sa ovom akcijom. Vec se objavljuju snimci sa kamera skinuti sa slemova Ukrajinaca koji su likvidirani. I to Rusi objavljuju vise nego Ukrajinci. To znaci da nisu pokupili ni poginule.
Ukratko, situacija je pod kontrolom, ofanziva ili opipavanje odbrane od strane NAFO je propalo. Zali boze bespotrebnog gubitka.
Treba sacekati nekoliko dana dok se ne prikupe svi detalji sta se dogodilo i sve cinjenice.
Ne sirim ja nista.Ne lupetaj. Kao i ostali sirom interneta siris gluposti. Sacekajte izvestaje obe strane sta se dogadja.
Da,Zanimljivo mi je kad rusofili kazu “rusi zauzeli nekoliko naselja to obicno budu 2 naselja a kad napisu da su ukri zauzeli nekoliko naselja to obicno biva od 10 pa naviše…