Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.303
Izvor ti je naslikan četveroprsti ćićulajkane.Izvor je Baba Vanga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvor ti je naslikan četveroprsti ćićulajkane.Izvor je Baba Vanga.
I šta Baba kaže?Izvor ti je naslikan četveroprsti ćićulajkane.
Znaci palis se na Senegalce?Pa cilj je zlatna milijarda. Ne trebaju svi, samo mladi i snažni robovi, a Europljani to nisu.
Tesko da je Njujork u Ukrajini "city"
Nema veze, dace Putin neku ladu familiji, i par dzakova krompiraŠkola, ugovor, novi čin, Ukrajina, kraj priče.
Nema veze što su izginuli, bitno je da tviter bojna može da arlauče kako su eto napali Kursk.- Danas od 8.00 časova po moskovskom vremenu, neprijatelj je, posle vatrene pripreme, od strane snaga do tri stotine boraca 22. mehanizovane brigade AFU uz podršku 11 tenkova i više od 20 borbenih oklopnih vozila napao položaje jedinica Državne granične straže u oblasti Nikolajevo-Darjino i Olešnja Kurske oblasti uz granicu.
– Naše trupe i granične snage ruske Federalne službe bezbednosti odbijaju napade i nanose vatrenu štetu neprijatelju u blizini granice i rezerve u Sumskoj oblasti.
- Operativno-taktička i jurišna avijacija nanosi udare na koncentracije ljudstva i tehnike AFU u oblastima Basovka, Žuravka, Hoten, Junakovka, Belovodka, Hrapovščina u Sumskoj oblasti. Vojna avijacija se efikasno koristi protiv oklopnih vozila neprijatelja. Rezerve ruske grupe trupa na Kurskom pravcu prešle su u rejon sukoba.
- Usled udara uništeno je 16 jedinica oklopnih vozila AFU, uključujući: 6 tenkova, 2 BMP-a, 4 oklopna vozila, 3 oklopna vozila Kozak i jedno inženjersko vozilo
Neće se nikad desiti. Glupost, gnev, pohlepa, ponos, zavist itd. će zauvek biti tu, čak i kad bi čovečanstvo postojalo i milijardu godina. U mom selu su gotovo svi u mini ratovima. Jednoj komšinici je šljiva prezrela i opala, ona je pričala kako sam joj ja obrao... Glupost je beskrajna. Pitanje je vremena kad će neko početi da baca atomske bombe, garantovano u idućih sto godina.To će se desiti kad kolektivni zapad izgubi ekonomsku i vojnu moć
Сад ће да се споје са овима из Белгорога и да прогласе нову државу. На страну што се отвара нов фронт...Nema veze što su izginuli, bitno je da tviter bojna može da arlauče kako su eto napali Kursk.
Nažalost biće ih, slede nam klimatski ratovi, za vodu... Nadajmo se da će nauka i tehnologija rešiti te muke ali ne greje me sunce.Neće se nikad desiti. Glupost, gnev, pohlepa, ponos, zavist itd. će zauvek biti tu, čak i kad bi čovečanstvo postojalo i milijardu godina. U mom selu su gotovo svi u mini ratovima. Jednoj komšinici je šljiva prezrela i opala, ona je pričala kako sam joj ja obrao... Glupost je beskrajna. Pitanje je vremena kad će neko početi da baca atomske bombe, garantovano u idućih sto godina.
po meni , sve dok se sve oko Odese ne oslobodi, bit ce njihove provokacijeKrvava avantura
Tendovskaja špic
Kakav mozak smišlja ove sulude i besmislene samoubilačke akcije?
Ukrajinski SOF su tokom noći, koristeći do 10 brzih čamaca opremljenih AGS-17 i teškim mitraljezima, i pod okriljem bespilotnih letelica, pokušali da probiju područje gde su prethodno pretrpeli velike gubitke.Ukrajinci su otvorili vatru na obalu i pokušali da slete pomoću mlaznih skija, ali su ih dočekali ruski pomorski specijalci koji su odgovorili gustom i preciznom vatrom. Nekoliko čamaca je uništeno, a ukrajinska tehnika koja je uspela da sleti ostala je na obali. Broj gubitaka AFU se procenjuje na oko dve desetine.
![]()
Da ali russka ooo tuzni WATCHMAN opet kupuje od simplicusa ...nikad se nece naucitMučena Bogdana je spektakularno otišla
Pogledajte prilog 1590154
Golijas....jel ti mene kao muvas?
Golijas....jel ti mene kao muvas?
nisam ti te sorte, ajde lipo lakiraj noktice i nadji si nekog srborussa pa utazi bol![]()
To vristite vec trecu godinuМени је ситуација потпуно јасна. Украјина неминовно добија овај рат, само што неће бити живих мушких древних Укра у Украјини да прославе победу.