Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.708
''Neke ukrajinske brigade imaju manje finkcionalnih vozila nego šta Picigojner ima prstiju''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ima ugrađenu ventilaciju
To će se desiti kad kolektivni zapad izgubi ekonomsku i vojnu moćDa imam moc..zaustavila bih sve ratove na ovom svetu bez obzira ko je u pravu i koji je povod
Kada ovo čovecanstvo bude prestalo da ratuje tada možemo da ocekujem viši level svesti a i života
Opet su im šuknuli crveni penis dubokoNaci Deep state objavljuje
![]()

Opet ispustas neke neartikulisane krike

Golijas ...bolje se pobrini za oveProsli u ratu kod kod febe u selu lad au prvi put uveli struju

Nina, ako imaš manje od 14 godina - predivno razmišljaš.Da imam moc..zaustavila bih sve ratove na ovom svetu bez obzira ko je u pravu i koji je povod
Kada ovo čovecanstvo bude prestalo da ratuje tada možemo da ocekujem viši level svesti a i života
Jos da golijas moze skontat da su to russcici sve bi bilo lepo i krasno samo malo im losa glumaProsli u ratu kod kod febe u selu lad au prvi put uveli struju

Moraš da uništiš USA da bi zaustavila ratove.Da imam moc..zaustavila bih sve ratove na ovom svetu bez obzira ko je u pravu i koji je povod
Izvor je Baba Vanga.''Neke ukrajinske brigade imaju manje finkcionalnih vozila nego šta Picigojner ima prstiju''
![]()