Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo u prvih 6 meseci rata ruzi su izgubili oko 5 milijuna vojnika

najveći deo se predao
Rusi ili Ukrajinci?Pogledaj ti malo bolje kartu operacije Barbarosa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Barbarossa
1722717154004.png

Zelensky sold 17 million hectares of agricultural land to Monsanto, Dupont, and Cargill. Yes… you read it well… 17 million hectares to GM0/chemical companies

This is very bad for the entire world since Ukraine is the largest exporter of wheat and other grains.

Zelensky sold 28% of the entire Ukrainian land

Australian National Review reports three major US cross-border consortiums have bought... 17 million hectares of Ukrainian farmland To compare: In all of Italy, there are 16.7 million hectares of agricultural land. It turns out that three American companies in Ukraine bought more valuable agricultural land than in all of Italy.

The entire area of Ukraine - 600,000 sqm, 170,000 sqm built. km.

What kind of companies are these Cargill, Dupont and Monsanto? They are officially German Australian, but with an American capital. Their main shareholders are American Vanguard, BlackRock and Blackstone.

BlackRock $10 billion asset management funds, Vanguard $6 billion, Blackstone $881 billion.
An investigation of Volodymyr Zelensky.

Pa tvoj russosaborac sa Golije cuveni TIXI je jos prije mjesec dana arlauko a ti mu aplaudiro da cuvena 47 vise ne postoji pa kako sad u rasulu :rtfm:
Bogumi vise ni ne znate di udarate i zasto :ljutko:
Nikada mi nisi odgovorio na pitanje gde živiš kada ovo pišeš.Inače,u Bahmutu je i Azov prestao da postoji jer su Rusi pobili sve što je bilo tamo,ali ime još postoji i jedinica je popunjena nekim novim ljudima.Tako ti je i sa tom 47-mom.

U okviru ove razmene nekih osudjenih ljudi iz zatvora Rusije i US, i vracanja nekih Rusa iz US u Rusiju, kao i odlaska nekih Rusa iz Rusije u US, jedna stavka posebno bode oci

USA je u okviru ovog dila ukinula sankcije protiv Ruske narodne banke, uplate/isplate kapitala preko ili na rusku berzu i medjunarodni kliring. Nije trajno ali ce da se odrzi taj status kad se slegne prasina.

Pre tri meseca su sa liste sankcija skinute i ruska VTB banka u Evropi, ili bolje poznata kao ost west Handel banka iz Nemacke, i jos neke investicione filijale.

Takve stvari su benefit samo i iskljucivo samo za ultra bogate ruske oligarhe. Ne za ruski obican narod. Cao mozemo reci da se tu radi o odmrzavanju imovine nekih ljudi.

Kako to da Rusija nije ugovorila makar i delimicno ukidanje sankcija na nesto od cega benefit ima drzava i ceo narod (nafta, gas, drugi resursi) ali jeste ugovorila benefite samo i iskljucivo za tajkune. Dok deca tog obicnog naroda ginu u nekim vukojebinama za koje nikad nismo culi.

Ovim rusosiitima na temi ce trebati malo vremena da ukapiraju ovo sto sam napisao, a mozda ni tada. Al ima ko razume.
Nažalost,nismo svi INTELIGENTNI kao ti.

Nikada mi nisi odgovorio na pitanje gde živiš kada ovo pišeš.Inače,u Bahmutu je i Azov prestao da postoji jer su Rusi pobili sve što je bilo tamo,ali ime još postoji i jedinica je popunjena nekim novim ljudima.Tako ti je i sa tom 47-mom.
Šta da ti odgovori?
On je plagijator, to je ''pokupio'' od mene, kada sam iz zahebancije u jednom postu ubacio tu reč. U nekom komentaru o oblačenju Zelenskaje sam napisao modni krici i arlauci.
Izgleda da mu se reč nenormalno svidela.

Čitam komentare i ne znam iskreno ko se ovde glupira, čak šta više postoje satleitski snimci koji ovo potvrdjuju, to sto se tebi stvarnost ne svidja je neka druga tema.

Ne čitaš, to je ista podmornica oštećena prošle godine
ili misliš da postoje dve podmornice istog imena

To što bi ti nešto želeo ne znači da se to i desilo, a lažna informacija svakako neće promeniti stanje na terenu
Zato čitaj pažljivije, proveri, ima mnogo lažanih vesti

1722721975812.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back