Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.758
Ali pobediše Nemačku.tako i u drugom svetskom ratu, polako i natenane pa poginu 27 miliona ruza i 5 miliona njemaca![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali pobediše Nemačku.tako i u drugom svetskom ratu, polako i natenane pa poginu 27 miliona ruza i 5 miliona njemaca![]()
Ludilo je uzelo maha…Наслов директног преноса на Јутјубу: „Украјински Ф-16 су оборили три руска Ту-95.
Pogledajte prilog 1588624
Ja drzim stranu,kao i tiDabogda ga ti tako radio![]()
Rusi ili Ukrajinci?Pogledaj ti malo bolje kartu operacije Barbarosa.samo u prvih 6 meseci rata ruzi su izgubili oko 5 milijuna vojnika
najveći deo se predao
Samo , ameri imaju 20 miliona beskucnika . Rusi ih nemaju…
Nikada mi nisi odgovorio na pitanje gde živiš kada ovo pišeš.Inače,u Bahmutu je i Azov prestao da postoji jer su Rusi pobili sve što je bilo tamo,ali ime još postoji i jedinica je popunjena nekim novim ljudima.Tako ti je i sa tom 47-mom.Pa tvoj russosaborac sa Golije cuveni TIXI je jos prije mjesec dana arlauko a ti mu aplaudiro da cuvena 47 vise ne postoji pa kako sad u rasulu
Bogumi vise ni ne znate di udarate i zasto![]()
Nažalost,nismo svi INTELIGENTNI kao ti.U okviru ove razmene nekih osudjenih ljudi iz zatvora Rusije i US, i vracanja nekih Rusa iz US u Rusiju, kao i odlaska nekih Rusa iz Rusije u US, jedna stavka posebno bode oci
USA je u okviru ovog dila ukinula sankcije protiv Ruske narodne banke, uplate/isplate kapitala preko ili na rusku berzu i medjunarodni kliring. Nije trajno ali ce da se odrzi taj status kad se slegne prasina.
Pre tri meseca su sa liste sankcija skinute i ruska VTB banka u Evropi, ili bolje poznata kao ost west Handel banka iz Nemacke, i jos neke investicione filijale.
Takve stvari su benefit samo i iskljucivo samo za ultra bogate ruske oligarhe. Ne za ruski obican narod. Cao mozemo reci da se tu radi o odmrzavanju imovine nekih ljudi.
Kako to da Rusija nije ugovorila makar i delimicno ukidanje sankcija na nesto od cega benefit ima drzava i ceo narod (nafta, gas, drugi resursi) ali jeste ugovorila benefite samo i iskljucivo za tajkune. Dok deca tog obicnog naroda ginu u nekim vukojebinama za koje nikad nismo culi.
Ovim rusosiitima na temi ce trebati malo vremena da ukapiraju ovo sto sam napisao, a mozda ni tada. Al ima ko razume.
Šta da ti odgovori?Nikada mi nisi odgovorio na pitanje gde živiš kada ovo pišeš.Inače,u Bahmutu je i Azov prestao da postoji jer su Rusi pobili sve što je bilo tamo,ali ime još postoji i jedinica je popunjena nekim novim ljudima.Tako ti je i sa tom 47-mom.
Razlozi su mnogobrojni, prvi je da TCC lovi samo po istocnim regionima, Kijev i ostatak ne dirajuKazu krenula pobuna protiv tcc u ukrajini
Izvor ?Ponovo cure informacije da je Rusija dostavila Iranu nuklearno naoruzanje.
Ako je tacno, Iran je jos jedna nuklearna sila.
Iranski politicariRazlozi su mnogobrojni, prvi je da TCC lovi samo po istocnim regionima, Kijev i ostatak ne diraju
Izvor ?
Takvi ljudi Rusiju nazivaju majkom, a Srbija starija od Rusije...tj ćerka starija od majkePo tvome Rassija majcica stigla do predgradja lisabona a sutra se ocekuje paradni ulazak u oslobodjeni Stockholm
Kako vam ne dojadi slavit tolike "pobede" majcice rassije![]()
Aham baš odlično rade posao.Ne verglaj Rusi rade posao i to je vazno,ostalo me ne zanima.
Aham baš odlično rade posao.
Čitam komentare i ne znam iskreno ko se ovde glupira, čak šta više postoje satleitski snimci koji ovo potvrdjuju, to sto se tebi stvarnost ne svidja je neka druga tema.Pročitaj do kraja barem vest koju prenosiš, pogledaj komentare, proveri, ne glupiraj se
Čitam komentare i ne znam iskreno ko se ovde glupira, čak šta više postoje satleitski snimci koji ovo potvrdjuju, to sto se tebi stvarnost ne svidja je neka druga tema.
Imaš li nekakav validan dokaz ili se baviš samo nacističkom propagandom?Divne vesti, potopljena još jedna podmornica i uništeno čak četiri s-400 sistema.
nisuAli pobediše Nemačku.
Ima jos lepse vesti,milka pod zemljom i pobuna civila.Divne vesti, potopljena još jedna podmornica i uništeno čak četiri s-400 sistema.
Kasnis. S400 je potopio podmornicu. Duga prica … imas u predhodnim postovima sta se dogodilo.Divne vesti, potopljena još jedna podmornica i uništeno čak četiri s-400 sistema.