Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.367
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato i ne znaš mnogo togaCitao sam istoriju. Historiju i histeriju ne praktikujem..
Bitno je da si razumeo " kolektore "U redu je,cim se razumemo znaci naucio si arlaukanje.
Malo ispravi gramatiku
Uskoro i to vrlo uskoroНаслов директног преноса на Јутјубу: „Украјински Ф-16 су оборили три руска Ту-95.
Pogledajte prilog 1588624
Pre ce abrams da poleti.Uskoro i to vrlo uslkoro![]()
Da nema tebe ukrajina nikad ne bi pobedilaBitno je da si razumeo " kolektore "![]()
Steta,stetaPersijska Carevina izvodi raketne vežbe radi zastrašivanja svojih neprijatelja. Zanimljivo da se u celoj exYU na njih gleda sa ne znam koje visine:
Nisi objektivan uopšte.Rusija nije napala Ukrajinu nego pokušava da istera Ukrajinsku vojsku iz oblasti koje su referendumom pripojene RF.Pisao si da je Putin nudio dogovore a oni odbijali sto je tacno ali je tacno da na ono sto je Putin nudio niko na svetu ne bi pristao dok ne izgubi rat i dokle god ima nade za povoljniji ishod. Objektivan sam i dalje jer nisu Ukrajinci napali Rusiju vec obratno.
Po tvome Rassija majcica stigla do predgradja lisabona a sutra se ocekuje paradni ulazak u oslobodjeni StockholmDa nema tebe ukrajina nikad ne bi pobedila
Minski sporazum 1 i 2 su bili kompromisno rešenje. Čak su i najjače zapadne zemlje bili garanti. Ukropi pristali i potpisali.Pisao si da je Putin nudio dogovore a oni odbijali sto je tacno ali je tacno da na ono sto je Putin nudio niko na svetu ne bi pristao dok ne izgubi rat i dokle god ima nade za povoljniji ishod. Objektivan sam i dalje jer nisu Ukrajinci napali Rusiju vec obratno.
Ne verglaj Rusi rade posao i to je vazno,ostalo me ne zanima.Po tvome Rassija majcica stigla do predgradja lisabona a sutra se ocekuje paradni ulazak u oslobodjeni Stockholm
Kako vam ne dojadi slavit tolike "pobede" majcice rassije![]()
Uskoro i to vrlo uskoro![]()
Dabogda ga ti tako radioNe verglaj Rusi rade posao i to je vazno,ostalo me ne zanima.