Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nacizam postoji u Ukrajini i nemoj se praviti blesav.Pod zaštitom države Ukrajine su bile jedinice neonacista koje su ubijale Ruse u Donbasu,a zovu se Ajdar,Azov i Desni sektor.O tome su i zapadni mediji izveštavali dok im nije naređeno da "ne vide" to.Eto,pre dva ili tri dana je neko postavio sliku bilborda iz Lavova gde se pozivaju muškarci na mobilizaciju,na slici je nacistička jedinica iz ww2 a zove se SS Galicija.Ima li nacizma u Ukrajini kada država poziva na taj način ?M?
Dalje,lažeš već u drugoj poruci posle moje,ja nigde nisam napisao da "Rusi sami tvrde da žele progutati CIJELU Ukrajinu"To si izmislio.Evo dole šta sam napisao.Čitaj pažljivo i nemoj izmišljati!

"Posle 'ničim izazvane' invazije Rusije na Ukrajinu, idealisti insistiraju da Ukrajina mora da postane članica NATO-a čim se rat završi. Dosetili su se atraktivne i moralne izjave kojom bi da osiguraju da će Ukrajina biti zaštićena i da se takva tragedija više neće ponoviti. Pa ipak, šta to govori Rusiji? Svaka teritorija koju Rusija ne osvoji – pašće u ruke NATO-a, koji je onda može koristiti kao liniju fronta protiv Rusije. Pretnja od daljeg širenja NATO-a podstiče Rusiju da zauzme što je moguće više teritorije i osigura da ono što preostane bude potpuno nefunkcionalna država.

Ajd ne prdi, prvo je bila 'denacifikacija i demilitarizacija', a sad je 'da zauzme što je moguće više teritorije' :roll:

Jesam li ti ja govorio odmah na početku da je cilj kepeca iz kremlja zauzeti ukrajinu, njemu je do teritorija a ne nekakva 'denacifikacija i demilitarizacija', ajde beži bre kako vas nije sramota, kako možete vjerovati tom patuljastom ruskom lažovu, tvrdio je i da ne namjerava napasti ukrajinu, i svašta je on lagao :roll:

Ovo je krajnje razotkrivajuća priča o Dmitriju Romajevu, ukrajinskom zarobljeniku, lopovu, recidivisti i ubici. Ostalo mu je samo četiri meseca do prevremenog izlaska iz zatvora, ali je odlučio da ne čeka i potpisao je ugovor sa ukrajinskom vojskom.
Oni (ukrajinski regrutanti i komandanti) su nam obećali:
„Povratićemo Volčansk, a zatim ćemo otići u Belgorodsku oblast u Rusiji. Tamo će vam biti dozvoljeno da radite šta god želite: pljačkate, silujete, ubijate. Slobodni ste da radite šta god želite da tamo izazovete haos.''
Na kraju, bivši osuđenici su bačeni na klanje zajedno sa onima koji su bili mobilisani, da identifikuju vatrene tačke Rusa u Volčansku.
„Regrutovali su epileptičare, HIV-pozitivne, ubice... Zatvorenici su im bili potrebni samo kao topovsko meso“, kaže Dmitrij.
Kijevski naci režim će učiniti sve da zadrži svoju vlast.
To rade i s mladošću, di neće ove marginalce.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno koga zelis da ocaras ovim slikama. Svima nam je jasno da ruska koruptna elita ima novca da kupuje u ovakvim trznim centrima.
Prava Rusija izgleda ovako
Fotka je moja. Prošla sam Rusiji od Pitera do Vladivostoka. Ti mi ne možeš govoriti o ljepotama Rusije jer se nisi maknuo iz svog sela.

IMG_0716.JPG

Kakav pobjednik? Pa covjek nije Rusima mogao da obezbijedi zivotni standard koji ima prosjecni Hrvat i to sa najvecim resursima na svijetu. Danas su negdje u rangu sa Srbijom.
Da je Rusija demokratska drzava bili bi barem negdje u rangu sa Slovenijom.

Znaci manje, vise obicni loser koji je neuspjesniji od HDZ-a. A sad ce jos uci u povjest kao grobar ruskog sveta.
Da, Putinov krimen je što od Rusa nije učinio zapadne robove kao što je to Franjo učinio od Hrvata.

Ona tom Sputnjik logikom nikad ni Kosovo i Vojvodina nisu bili srpski.
Malo istorije za tebe.Oko Krima su upravo Rusi vodili ratove,prvo sa Turcima a potom sa alijansom sastavljenom od trupa UK,Francuske,Otomanskog carstva i Italijanske kraljevine Pijemont.To je Ruska teritorija 1/1.1954-te godine su je poklonili Ukrajini.O Vojvodini imaš ovde pa pročitaj,da ne bulazniš.>>>
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Војводина
O Kosovu ovde >>>
https://sr.wikipedia.org/wiki/Косово

Fotka je moja. Prošla sam Rusiji od Pitera do Vladivostoka. Ti mi ne možeš govoriti o ljepotama Rusije jer se nisi maknuo iz svog sela.

Pogledajte prilog 1584182
Svi imamo internet i mozemo vidjeti kako ruski gradovi izgledaju u proviniciji (Murmansk na primjer na videu gore) ili dijelovi vecih gradova gdje ne zivi elita. Dakle tu propagandu mozes samo prodavati potpunim debilima.

Poslednja izmena:
Ajd ne prdi, prvo je bila 'denacifikacija i demilitarizacija', a sad je 'da zauzme što je moguće više teritorije' :roll:

Jesam li ti ja govorio odmah na početku da je cilj kepeca iz kremlja zauzeti ukrajinu, njemu je do teritorija a ne nekakva 'denacifikacija i demilitarizacija', ajde beži bre kako vas nije sramota, kako možete vjerovati tom patuljastom ruskom lažovu, tvrdio je i da ne namjerava napasti ukrajinu, i svašta je on lagao :roll:
A o širenju NATO nećeš da pišeš,a?O krivici tvog zločinačkog zapada kome su samo resursi zvezda vodilja,ništa?O tome da su upravo političari sa zapada krivi za ovo zlo(Nulandova,Merkelova,Oland,Džonson) ništa?Naravno i deNACIfikacija,nego šta?Previše su Rusi života dali za pobedu nad nacizmom da bi im sada neko pravio novu nacističku državu na granici.Ne daju oni to,a i obavezali su se i dali sebi slobodu po okončanju ww2 da će intervenisati gdegod se to zlo pojavi,a u državama koje su očistili od tog zla u ww2.I demilitarizacija naravno.Ima Ukrajina da bude vojno neutralna,vanblokovski opredeljena i ima da bude kako Ruje budu rekle.Računaj da ti je to već završeno jer onaj zeleni klavirštimer i onaj bivši bokser Kličko već govore o pregovorima sa Rusijom.Zašto?Zar ne pobeđuju Ruse koji nemaju ni čarape ni oružje ni municiju?M?

Sami ukinuli svoju drzavu 1770 i molili Ruse i Nemce da upravljaju Poljskom posle 7-8 stotina godina postojanja poljske drzave? Izgubili su rat i bili podeljeni izmedju AU, Pruske i Rusije, klasicno osvajanje vojnom silom i prilkljucenje pobedniku, ropstvo. Srem Banat i Backa su oduvek bile deo Madjarske ili Austrije krace vreme, nisu bile okupirane, nikada na tom prostoru nije postojala neka druga drzava sem u vreme turske okupacije, lose ti je poredjenje. Pre tog propisa iz 1907. po tebi nije bilo okupacija? Nije Poljsska nista sprecila jer je po sporazumu nakon 1. sv. rata postala ponovo drzava a Francuzi i Britanci su bili garanti njene samostalnosi na osnovu cega su objavili rat Hitleru 39. ono kad se Hitler lizao sa Staljinom i delio Evropu da li su tom liznju kumovali Poljaci takodje? Poljska ima 156 000 pravoslavaca i to im je podsetnik na robovanje u 18 i 19. veku.
Djuro,tebi nije jasno da svet nije oduvek ovako izgledao i da države i nacije nisu postojale oduvek i da sadašnja pravila koja su navodno opšteprihvaćena ne postoje oduvek.Međunarodni poredak je suštinski pojava novijeg datuma i isti se ne može projektovati na srednji vek.Samim tim,sasvim je neprimereno korišćenje pojmova koji su nastali u novijem vremenu što važi i za okupaciju.Okupaciju kao pravni pojam.
To što je rusko carstvo u 18 veku zaposelo neki prostor na području današnje Poljske i isti inkorporialo u svoj sastav ne znači da se isti može nazvati okupacijom.
Isto važi i za sve druge tadašnje državolike tvorevine.
Do pojave međunarodnog poretka ne postoji priznata državna pripadnost teritorija.Da ti bude jasnije,nisu ni osmanlije bili okupator ovih prostora.
U pogledu pregovora VB,Fra i SSSR i uloge Poljske u tim pregovorima treba da pročitaš neko valjano štivo.

Svi imamo internet i mozemo vidjeti kako ruski gradovi izgledaju u proviniciji (Murmansk na primjer na videu gore) ili dijelovi vecih gradova gdje ne zivi elita. Dakle tu propagandu mozes samo prodavati potpunim debilima.
Jesi ti nekad pogledao kako izgledaju gradovi u USA, malo van centra?

Da ti okačim koju sliku iz Detroita ili Filadelfije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back