F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Mi lazemo i pobedjujemo,vi govorite istinu i raspadate se.
Odhebi vise s demagogijom,pukli ste![]()
Ne znam ja gdje ti gledaš ali pucanje nećeš dočekati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi lazemo i pobedjujemo,vi govorite istinu i raspadate se.
Odhebi vise s demagogijom,pukli ste![]()
da, naravnoRusija je za vas konjušare i zapadne ubice civilizacija.
A opozicija u USA i EU?Kako se odriču mesta šefa države?M?Valentina Bondarenko, vodeća ruska ekonomistica, umrla je u 82. godini života nakon što je nenadano pala kroz prozor svog stana u Moskvi, izvijestili su u utorak ruski državni mediji, a prenijela agencija TASS.
Bondarenko je bila vodeća znanstvena suradnica na Ekonomskom institutu Ruske akademije znanosti. Njezin uži djelokrug bila su socio-ekonomska predviđanja i modeliranja gospodarskih i društvenih kretanja u Rusiji. U kontekstu teških dugoročnih posljedica koje je agresija Vladimira Putina u Ukrajini nanijela samoj Ruskoj Federaciji i njezinoj ekonomiji, nije teško pretpostaviti kakva je predviđanja za budućnost akademkinja Bondarenko mogla imati. A očito ih je s nekim i podijelila.
“Ispala je kroz prozor svog stana i nije joj bilo spasa zbog ozljeda koje je pretrpila”, izvijestili su iz moskovske hitne službe.
Nemoj tako to je plansko blokiranje Nato flote.Toliko o slavnoj ruskoj crnomorskoj floti, sad jedino da napumpavaju gumenjake![]()
Bašar pobijedi ko i njegovi prijatelji putko i debela korejska svinja, sa 110% glasova![]()
Pa zar se vi niste hvalili kako europski politicari gube vlast dok Putin, Bashar i Kim vladuju decenijama i prenes vlast sa koljena na koljeno. A to je upravo car demokratije, da narod moze smijeniti predsjednika ako je vecina misljenja da ima netko bolji, kao sto se prije deset dana desilo sa Sunakom.A opozicija u USA i EU?Kako se odriču mesta šefa države?M?
Znao sam, ta druga je za kupanje.Ma lažu 100% imaju ruski piloti najmanje 2 litre vode..
Ukrajina je u ratu sama sa sobom od 2004, a aktivno od 2014.Ukrajina je u ratu dementno moje![]()
Krim nikad nije bio ukrajinski.Čista otimačina teritorija počevši od aneksije Krima.
Ona tom Sputnjik logikom nikad ni Kosovo i Vojvodina nisu bili srpski.Krim nikad nije bio ukrajinski.
No, teško djetinjstvo pa se nisi školovao.
Nacizam postoji u Ukrajini i nemoj se praviti blesav.Pod zaštitom države Ukrajine su bile jedinice neonacista koje su ubijale Ruse u Donbasu,a zovu se Ajdar,Azov i Desni sektor.O tome su i zapadni mediji izveštavali dok im nije naređeno da "ne vide" to.Eto,pre dva ili tri dana je neko postavio sliku bilborda iz Lavova gde se pozivaju muškarci na mobilizaciju,na slici je nacistička jedinica iz ww2 a zove se SS Galicija.Ima li nacizma u Ukrajini kada država poziva na taj način ?M?Svi se vi kremljoboti pravite blesavi kad vam se ukaže na ruske laži kojima ste vjerovali i kojima još uvijek vjerujete, kad smo mi tvrdili da je kepecu iz kremlja samo do teritorija onda ste arlaukali o 'biošišmišima i denacifikaciji', e sad kad rusi sami tvrde da žele progutati cijelu ukrajinu, ili najviše koliko se može, e sad je druga pjesma, sad se zaboravlja koji su bili 'ciljevi specealne vojne aparacije'![]()
Još jedan koji povijest nije učio.Ona tom Sputnjik logikom nikad ni Kosovo i Vojvodina nisu bili srpski.
Самим тим удар по цивилима на територији РФ се карактерише као акт тероризма.Ukrajina je u ratu, kremlj nije u ratu, on je u ''svo''![]()
Tko pobjeđuje njega se ne mijenja. Gubitnike se šuta van s terena.Pa zar se vi niste hvalili kako europski politicari gube vlast dok Putin, Bashar i Kim vladuju decenijama i prenes vlast sa koljena na koljeno. A to je upravo car demokratije, da narod moze smijeniti predsjednika ako je vecina misljenja da ima netko bolji, kao sto se prije deset dana desilo sa Sunakom.
To Rusi ne mogu.
Nije mi jasno koga zelis da ocaras ovim slikama. Svima nam je jasno da ruska koruptna elita ima novca da kupuje u ovakvim trznim centrima.
Kakav pobjednik? Pa covjek nije Rusima mogao da obezbijedi zivotni standard koji ima prosjecni Hrvat i to sa najvecim resursima na svijetu. Danas su negdje u rangu sa Srbijom.Tko pobjeđuje njega se ne mijenja. Gubitnike se šuta van s terena.
MOGU,ali ne žele.Rusija se digla sa kolena i za to je upravo Putin zaslužan.Od kako je on na vlasti nema više rastakanja države,iznošenja novca u strane banke i zezanja sa njima,zemlja stoji čvrsto na nogama i ne može joj niko ništa.Što se i vidi ovih dana,jel?Mogu ovi vaši sa zapada samo da škripe zubima.Nema više "spontanog okupljanja naroda" u režiji zapadnih službi,kojekakvih izmišljenih opozicionara i ostale bagre.Nema.Rusija se digla i ide napred.To se vidi a to potvrđuje i vaš MMF.Pa zar se vi niste hvalili kako europski politicari gube vlast dok Putin, Bashar i Kim vladuju decenijama i prenes vlast sa koljena na koljeno. A to je upravo car demokratije, da narod moze smijeniti predsjednika ako je vecina misljenja da ima netko bolji, kao sto se prije deset dana desilo sa Sunakom.
To Rusi ne mogu.
eeee, a nekada smo svi sanjali da zivimo u ameriku.............a vidi ovo, danas.da, naravno
Pogledajte prilog 1584164