Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tragedija Evrope: Neobavezujući sporazumi i obavezujuće iluzije
"Posle 'ničim izazvane' invazije Rusije na Ukrajinu, idealisti insistiraju da Ukrajina mora da postane članica NATO-a čim se rat završi. Dosetili su se atraktivne i moralne izjave kojom bi da osiguraju da će Ukrajina biti zaštićena i da se takva tragedija više neće ponoviti. Pa ipak, šta to govori Rusiji? Svaka teritorija koju Rusija ne osvoji – pašće u ruke NATO-a, koji je onda može koristiti kao liniju fronta protiv Rusije. Pretnja od daljeg širenja NATO-a podstiče Rusiju da zauzme što je moguće više teritorije i osigura da ono što preostane bude potpuno nefunkcionalna država.

Hoćeš reći zapravo da Rusija pokušava zauzeti cijelu Ukrajinu? Šok, pa to do sada nismo znali, mislili smo da se radi o ''denacifikaciji i demilitarizaciji'', javio nam lažljivi kepec iz kremlja :hahaha::hahaha::hahaha:

Руске оружане снаге покушавају да опколе украјинске одбрамбене снаге у близини Прогреса
IMG_20240724_082130_439.jpg

Glavno da Assad stoluje u Damsku do smrti, to što je razorio vlastitu zemlju zbog vlasti, ubio milijun svojih građana i efektivno vlada na 60-70% teritorija zemlje, nikom ništa...

Glavno da je Asad dobio izbore, to je najvažnije kremljobotima, da je vlast legitimna, vidiš kako brinu što zelenski nije dobio izbore, za razliku od njihovih miljenika Asada, Kima, onog lojavoj čečena, putka i sličnih :klap:

Esencija mojih komentara o aktuelnom stanju ruske infrastrukture.
Toliko o tome kako u Rusiji nema slobodnih medija, Putin sve kontrolise, niko ne sme nista da kaze...
ipWgVDY.gif

Rat u Ukrajini vas je trajno obrisano sa međunarodnog tržišta oružja...ionako je Rusija teško tehnološki nosila korak sa Zapadom zadnjih 30 godina, sada su gotovi.
Misljenje nekog ko je hvatao Kinzale golim rukama i ustanovio da se radi samo o unapredjenom Iskanderu...

Балон за смеће лансиран из Северне Кореје слетео је у комплекс Председничке палате у Сеулу.
ja sam za to da Kimove trupe oslobode lijepu našu. em nećemo da budemo "okupatori". em ćemo moći da prihvatimo izbeglice ako ih bude. a i bit će zanimljivo gledati kako mej, febo, chief, mstislav, gumeni i ostali tada pišu na krsti o tom prekrasnom izlasku žutih na talijansku granicu. ..a koliko će duboko biti tek duboka država da mi je znati...

Poslednja izmena:
Glavno da je Asad dobio izbore, to je najvažnije kremljobotima, da je vlast legitimna, vidiš kako brinu što zelenski nije dobio izbore, za razliku od njihovih miljenika Asada, Kima, onog lojavoj čečena, putka i sličnih :klap:
Rat je, nema demokracije u ratu, u ratu se ubija a ne izlazi na izbore :kafa:
Za neke koje ja ne podržavam poželjni su i potrebni demokratski izbori, ovi drugi mogu vladati i bez izbora (rat je, hebi ga ), dva dijametralno suprotna mišljenja sve u roku od pola sata !
Ako ovo nije licemjerje na kvadrat ne znam onda šta je ! :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back