F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Jedan ork manje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tragedija Evrope: Neobavezujući sporazumi i obavezujuće iluzije
"Posle 'ničim izazvane' invazije Rusije na Ukrajinu, idealisti insistiraju da Ukrajina mora da postane članica NATO-a čim se rat završi. Dosetili su se atraktivne i moralne izjave kojom bi da osiguraju da će Ukrajina biti zaštićena i da se takva tragedija više neće ponoviti. Pa ipak, šta to govori Rusiji? Svaka teritorija koju Rusija ne osvoji – pašće u ruke NATO-a, koji je onda može koristiti kao liniju fronta protiv Rusije. Pretnja od daljeg širenja NATO-a podstiče Rusiju da zauzme što je moguće više teritorije i osigura da ono što preostane bude potpuno nefunkcionalna država.
Rusija je upotrijebila argument sile u međunarodnim odnosima, tu ne treba nikakvi povod.Ukrajina je Rusiji dala dovoljno povoda da ih napadne, jos 2014.
Došli su na red tenkovi T 62, ima nade i za T 55/54 a onda legendarni T34.To kad ti on kaže štanca u tri smjene, to znači repariraju oružje SSSR-a.
Možda je bio kvar na instalacijama?? Te Toyote nisu pouzdane, elektronika iz Sjeverne Koreje.
Glavno da Assad stoluje u Damsku do smrti, to što je razorio vlastitu zemlju zbog vlasti, ubio milijun svojih građana i efektivno vlada na 60-70% teritorija zemlje, nikom ništa...
Imaju sreće da su T-80-ice umirovili prije 10-tak godina pa ih je bilo lako vratiti u službu...Došli su na red tenkovi T 62, ima nade i za T 55/54 a onda legendarni T34.
Toliko o tome kako u Rusiji nema slobodnih medija, Putin sve kontrolise, niko ne sme nista da kaze...Esencija mojih komentara o aktuelnom stanju ruske infrastrukture.
Misljenje nekog ko je hvatao Kinzale golim rukama i ustanovio da se radi samo o unapredjenom Iskanderu...Rat u Ukrajini vas je trajno obrisano sa međunarodnog tržišta oružja...ionako je Rusija teško tehnološki nosila korak sa Zapadom zadnjih 30 godina, sada su gotovi.
Sve je isto samo njega nema....isto su amerikanci radili sa rusima u drugom svetskim ratu, slali im oruzje, opremu, uniforme, hranu, lekove... i terali ih da ginu u milionima
ja sam za to da Kimove trupe oslobode lijepu našu. em nećemo da budemo "okupatori". em ćemo moći da prihvatimo izbeglice ako ih bude. a i bit će zanimljivo gledati kako mej, febo, chief, mstislav, gumeni i ostali tada pišu na krsti o tom prekrasnom izlasku žutih na talijansku granicu. ..a koliko će duboko biti tek duboka država da mi je znati...Балон за смеће лансиран из Северне Кореје слетео је у комплекс Председничке палате у Сеулу.
Ne brine te što nema demokracije u Ukrajini?Glavno da je Asad dobio izbore, to je najvažnije kremljobotima, da je vlast legitimna, vidiš kako brinu što zelenski nije dobio izbore, za razliku od njihovih miljenika Asada, Kima, onog lojavoj čečena, putka i sličnih![]()
Ne brine te što nema demokracije u Ukrajini?
Pukli ste od nas nacistaGlavno da je Asad dobio izbore, to je najvažnije kremljobotima, da je vlast legitimna, vidiš kako brinu što zelenski nije dobio izbore, za razliku od njihovih miljenika Asada, Kima, onog lojavoj čečena, putka i sličnih![]()
Jel tko vidio Bidena zadnjih 48 h?Rusija je imala izbore ali kakve?
To nema veze sa demokracijom.
Navali i je to najbolje znao zato je pokojni, oni malo sretniji političari su u zatvoru.
Tko je u ratu?Rat je, nema demokracije u ratu, u ratu se ubija a ne izlazi na izbore![]()
Glavno da je Asad dobio izbore, to je najvažnije kremljobotima, da je vlast legitimna, vidiš kako brinu što zelenski nije dobio izbore, za razliku od njihovih miljenika Asada, Kima, onog lojavoj čečena, putka i sličnih![]()
Za neke koje ja ne podržavam poželjni su i potrebni demokratski izbori, ovi drugi mogu vladati i bez izbora (rat je, hebi ga ), dva dijametralno suprotna mišljenja sve u roku od pola sata !Rat je, nema demokracije u ratu, u ratu se ubija a ne izlazi na izbore![]()