Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.126
Krenulo i Gruzine
Zura Mushukia i Nika Jikashvili
Zura Mushukia i Nika Jikashvili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko si glup pa napadaš BRICS ?
Pa svaka država BRICS-a je pojedinačno jača od kompletnog Nato-a vojno, a Kina i finansiski jača.
Rusija je sama isprašila Nato u Ukrajini, a šta misliš šta bi im uradila Kina sa milijardu i po stanovnika i oko 300 miliona vojnika ili Indija ?
Kompletan Nato nebi mogao da pobedi Iran, što je onda bitno jeli neko od ovih moćnih država u BRICS-u ili ne ?
881 dan,jeftina je cena ruskog topovskog mesa u Ukrajini.![]()
Naravno.
Nakon sto Rusija bude dovoljno skuhana i Putinova pozicija do te mjere ugrozena da bi pojavila masa grupacija koje ce biti spremne za drzavni udar, tu postoji opasnost za Kinu da NATO podrzi direkno neku od tih grupacija vojno, sa ciljem instaliranja nove prozapadne vlade u Kremlju sto bi za Kinu bilo katastrofalno. Najbolje sto bi mogli posticu u tom scenariju je aktivno podrzavanje seperatistickih pokreta sirom Rusije i sirenje utjecaja barem na odredjene regije, da im se nebi desilo da imaju NATO baze na Amuru.
U kakvim deluzijama vi zivite to vise nije ni smijesno, vise tragikomicno.
Mislim, jasno mi je da vas vas rezim vec decenijama uz pomoc, pinka, happy tv-ja ,Sputnika i Informera sustavno zaglupljuje glede odnosa snaga, geopolitiki gledano, ali ipak ocekujem odredjenu dozu kriticke misli. Ali nista.
Ovo je ludje od parola sa Golije
A to treba umeti
Preko 100 komada ovakvih je palo na Belgorod
Rusija je imala izbore, Ukrajina ih nema.Pored Putina koji je pravi pravcati diktator ti spominješ Zelenskog??
Али не и онај између фирера и поглавникаJedni koji zivite u fantazijama ste vi kremljoboti koji vjerujete da te zemlje od danas mogu u konfrotaciji sa zapadom nastaviti da ekonomski rastu kao sto je to bio slucaj u zadnjih 30 godina.
I naravno slijepa vjera u cvrstinu saveznistva izmedju clanica BRICS-a koji u biti nemaju skoro nista zajednicko nego se cak i gledaju preko nisana.
Kakve iluzije. Pa taj savez ce biti lakse slomiti nego onaj Molotow-Ribbentrop ili onaj izmedju Hitlera i namjesnika Pavla. Ne iskljucijem ni da ce se KIna okrenuti protiv Rusija kada namirise raspad drzave. Ne u smislu napadanja nego vise sa ciljem sirenja utjecaja ne buduce nezavisne regije sirom Sibira. A o odnosu Kine i Indije da ne govorim.
Ukrajina je Rusiji dala dovoljno povoda da ih napadne, jos 2014.Slike imaju ime i prezime..
Nije šala mala napasti susjednu državu bez povoda i očekivati da neće biti gubitaka.
Preko 100 komada ovakvih je palo na Belgorod
Uzas, jel da
Pa Tixoglu od Golije od prvog dana pise o nekakvih kotlovima u kojima je NATO, pa o podrumima NATO gde gine po 300 komada NATO Generala odjednom, pa o podmornicama francuske legije stranaca u hangarima Azovstalja, pa 140.000 ustasa u tom istom hangaruЗашто? Има ли неко у тој Нати ко би ратовао? Има пар надобудних америчких и енглеских генерала, ииииииииииии то је то. знају да они неће у прве борбене редове. Ту се прича завршава.
Јебо изборе, довољно да га акламују у скупштиниRusija je imala izbore, Ukrajina ih nema.
Zapad nema problema sa diktatorima koji im odgovaraju, nije Zelenski prvi.
Da nije bilo ruske agresije bio bi ukrajinski napad na Donjeck i Lugansk, artiljerijska priprema je vec trajala tjednima prije pocetka rata.Ne znam kako ce se zavrsiti ali znam kako je poceo ovaj rat, krenuli u Kijev tenkovima i zauzeli aerodrom ali zbog "dobrih namera" koje su obelodanili godinu dana kasnije ostavili kolonu od stotina vozila i orudja vecinu bez goriva ili sa vrlo malo goriva, mali Perica u tu pricu ne bi poverovao. Dzonson odnosno zapad ima svoju ulogu u nastavku rata ali da nije bilo agresije ne bi je imao. Nadam se da Amerikanci nece uci u rat ali ako se desi pravice industrija sve sto im se trazi za sendvic i kikiriki kao u 2. sv. ratu za sada nema potrebe. Biraci mogu uticati ako je manji rat u pitanju ali u slucaju globalnog sukoba ne bira se nista vec se zbijaju redovi kao sto se desilo tokom2. sv. rata.
i prevareni rusi više nisu mogli do kijeva
bilo ih sramota
zar niste mogli smisliti bolji izgovor za poraz kod kijeva??
Pa Tixoglu od Golije od prvog dana pise o nekakvih kotlovima u kojima je NATO, pa o podrumima NATO gde gine po 300 komada NATO Generala odjednom, pa o podmornicama francuske legije stranaca u hangarima Azovstalja, pa 140.000 ustasa u tom istom hangaru
Ja sam citajuci ovaj forum stekao utisak da tamo ratuju nacionalna garda Ohaja i rendzeri iz Teksasa protiv Sovjetskog Saveza iz 1943-e
Rizik za opstanak Rusije ne postoji niti ce postojati, bar ne spolja. Rusija nema saveznika nece Kina ratovatoi zbog nje niti Rusi zbog Kine, ulozi i rizici su preveliki.Očekivao je da su normalni, racionalni i da ne planiraju da se samožrtvuju na oltaru američkog imperijalizma, zato im je dao poslednje upozorenje i demonstraciju moći. Nažalost, pokazali su da za njih nema nade i da će kao pretnja po opstanak Rusije morati biti trajno neutralizovani.
Šta misliš da će da se dogodi ako zaista dođe do rizika po opstanak Rusije, da se Kina i ostali saveznici Rusije neće umešati i pomoći im? Sakupili ste se ko osice i mislite da se niko neće umešati ako zatreba?
Znami i slazem se ali ja mislim da je to normalna reakcija, nema drzave na svetu koja bi drugacije reagovala, separatizam za racun Rusije je nesto sto se ne moze tolerisati ali je nesreca sto je Rusija prejaka za Ukrajinu, kada ne bi bila ne bi bilo ni tog separatizma.Da nije bilo ruske agresije bio bi ukrajinski napad na Donjeck i Lugansk, artiljerijska priprema je vec trajala tjednima prije pocetka rata.
Da je Ukrajina prva spremala napad priznali su Merkel i Holande.
Problem ce biti resen u vrhu EU a Madjari i Ukrajinci ce samo reci da.Paz sada ovo
"Dokle god Ukrajina ne riješi ovo pitanje, svi mogu zaboraviti na isplatu 6.5 milijardi eura Europskog instrumenta mirovne pomoći (EPF) kao kompenzaciju za pošiljke oružja", poručio je mađarski šef diplomacije Peter Szijjarto, prema televizijskom kanalu ATV.
Ukrajinsko ministarstvo vanjskih poslova nije odmah odgovorilo na zahtjev za komentarom. Kijev tvrdi da je blokirao naftu Lukoila, no da se ukupan protok kroz naftovod, kojim se služe i drugi opskrbljivači, nije smanjio.
Upravo na tome rade.A zašto svi moraju da budu za "nešto". Zar ne bi logično i demokratski bilo da ako neka članica ili dve nisu za to, da razgovaramo, pa da i te dve članice budu onda za.
Izabrana unutar partije u partijama nema demokratije, obicno moras poslusati sta manjina na vrhu odluci.Dodao bih, na kojim je demokratskim izborima izabrana Kamala za kandidata demokratske stranke?