Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Apsolutno .
No jedno je strašno , kako je ta hidra opasala sve strukture vlasti i nametnula se kao vodstvo iako je dobra većina čovečanstva protiv njih
To ne može izaći na dobro !
To je očit teror nad notrmalnim življem planete
Najviše će time biti pogođena Europa. Europa si puca u obje noge slijedeći diktat tiranina.
I ta okupacija traje već 80 godina.

Bilbord Lavov '' Juče oni, danas ti''
U donjem desnom ćošku poziv za ažuriranje podataka za vojsku.

GSyR3GiWQAAIEx3

Док се нацртате са тим хиљадама дронова које потрошите да би тако нешто урадили, Рује то решавају једном бомбом, једним летом. И учинак им је много већи. Све то зачине артљеријом и дроновима, па ти види ко ту добија по...
Da naravno sve riješi jedna bomba.
Treba ti ponoviti da ja nisam Ukrajinac..

Nema do oružja i vojne opreme iz Sjeverne Koreje..
Делујеш много начитаније и загонентније кад ставиш те три тачке а сви се колективно дивимо кад на питање или не одговориш или одговориш питањем...

Za Mađare ima alternativa. A vjerujem i da Slovačka može tu nišu koristiti.

Pogledajte prilog 1581617

Јесте нека алтернатива али што се тиче цијене лошија, у односу на нафту коју добијаш кроз цијеви директно од произвођача, и нешто мало платиш транзит кроз Украјину. Иако је превоз танкером јефтин ипак је код вас друга рука набавке, кад је фрка дај што даш!:)

Vi ste kolektivno u piši da ne kažem qurcu......
Који ми? Какве то везе има са мојим коментаром? Зашто ми не одговориш на нека питања?(Након овога следи цитат која питања - на питање питањем).
И кад смо у *****, што долазиш на наш форум? Што не пишеш по вашим усташким или неким другим западним? Јел зато што су те бановали или не знаш енглески? Јел у томе проблем? Није срамота.

Ко зна од када је снимак? У тексту кажу да је унапређен у поручника, зашто би лагали?
Теби остаје чудило. Ниси у стању да схватиш промене док ти их неко од хоxoлских пропагандиста не подметне у веома ограничено видно поље.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back