Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Seti se Černobila i sve će ti biti mnogo jasnije.Vetrovi duvaju ka Evropi.Drugo,zašto?Jel ti to podržavaš terorizam?
Ti opet nista nisi shvatio.

Samo sam htio da vama kremljobotima razbijem iluziju da je Ukrajina bespomocna u slucaju nekog hipotetickog ruskog napada taktickim nuklearnim oruzjem. Ovo sto sam napisao je jedan moguci nacin odmazde.

Naravno da Ukrajina nikad nebi prva pokusala nesto tako.

Jos niste osvojili Volcansk? Zar nisi prije tri mjeseca govorio da je pred padom? Nije valjda da je kozmicka supersila jos uvijek dva kilometra od granice?

Koliko Rusa je prezivjelo napad?
potsetimo se na neke vazne vesti od prije 3 godine...

her.jpg

Постоји ризик да руске трупе нападну украјинске територије са севера, и то је апсолутно реално“, рекао је шеф Главне обавештајне управе Кирил Буданов.

Jos niste osvojili Volcansk? Zar nisi prije tri mjeseca govorio da je pred padom? Nije valjda da je kozmicka supersila jos uvijek dva kilometra od granice?

Koliko Rusa je prezivjelo napad?
Nije poenta sto mi nismo osvojili,vec sto ste vi nesposobni da nas izbacite,donbas se krcka,ne secam se da sam to govorio,mozda i jesam,supersila kao sto je ukrajina koja na tviteru pobedjuje u rikverc ceka ponosno kapitulaciju moskve

Постоји ризик да руске трупе нападну украјинске територије са севера, и то је апсолутно реално“, рекао је шеф Главне обавештајне управе Кирил Буданов.
Kuhaju Ukrajinci Ruse kao zabu. Daju im privid da rat nije izgubljen dok ih svakodnevno demilitariziraju,

Ti opet nista nisi shvatio.

Samo sam htio da vama kremljobotima razbijem iluziju da je Ukrajina bespomocna u slucaju nekog hipotetickog ruskog napada taktickim nuklearnim oruzjem. Ovo sto sam napisao je jedan moguci nacin odmazde.

Naravno da Ukrajina nikad nebi prva pokusala nesto tako.
To ne može čoveče.Pokušala bi,kao što ubija civile,i svoje i Ruske.To je zločin.Inače u sukobu sa Rusima ili ginu ili beže.Poznavajući istoriju te dve zemlje,a gledajući šta sve Ukrajinci rade,ja bih njima ostavio ono što i jeste njihovo,a ostalo uzeo i ćao.

Rusi imaju vojske ili nemaju,kakva sad ofanziva?

🇺🇦 Шеф Главне обавештајне управе Украјине упозорава на претњу офанзиве са севера

▪Претња од напада руских трупа на Украјину са севера је стварна и стално расте. Шеф Главне обавештајне управе Украјине Кирил Буданов (уврштен на списак терориста и екстремиста) потврдио је да је офанзива већ у току, али није прецизирао на којим секторима фронта како би се избегла паника.
▪Буданов је напоменуо да се проблем погоршава и да се не може занемарити. Упркос уверењу у одсуство катастрофе, он упозорава на потребу да се припреми за могуће акције Оружаних снага Русије.
▪Бивши заменик начелника Генералштаба Оружаних снага Украјине, генерал-потпуковник Игор Романенко, такође је најавио планове руске војске да повећа број трупа, што би могло да доведе до покушаја проширења постојећих положаја или отварања нових фронтова.

Kuhaju Ukrajinci Ruse kao zabu. Daju im privid da rat nije izgubljen dok ih svakodnevno demilitariziraju,
To Ukrajinci zamjeni sa NATO. Strašno dobro radi propagandni stroj Zapada. Sve rusofile je uvjerio da je Rusija pobijedila, te da Zapad nema ni metka na lageru.:lol:

A onda svaki dan imaš ovakve slike gdje im pale desetke milijuna dolara vrijednu opremu i to FPV dronovima, a sa druge strane je taj isti propagndni stroj uvjerio i zapadnjake da se treba opako naoružati, jer Rusi samo što nisu kod Lisabona.

Nije poenta sto mi nismo osvojili,vec sto ste vi nesposobni da nas izbacite,donbas se krcka,ne secam se da sam to govorio,mozda i jesam,supersila kao sto je ukrajina koja na tviteru pobedjuje u rikverc ceka ponosno kapitulaciju moskve
Poenta je ta da ste htjeli mijenjati svjetski poredak, a sada vam propala Ukrajina razbija guzeve dva kilometra od ruske granice.

Pa da,demilitarizacija rusije zvuci oksimoron kao pobeda ukrajine,ili ce biti raspad ukrajine ili veliki rat u evropi,pa sad videcemo
Ili ce se Rusi jednoga dana sami povuci kada shvate da im se ne okupacija ne isplati. Svaki dan rata ih slabi znacajno u svakom pogledu. Ukoliko se ovo kuhanje zabe nastavi jos nekoliko godina, prijeti im raspad sustava a time i drzave.

Poceli su im i civilni zrakoplovi padati zbog nedostatka dijelova.

Ili ce se Rusi jednoga dana sami povuci kada shvate da im se ne okupacija ne isplati. Svaki dan rata ih slabi znacajno u svakom pogledu. Ukoliko se ovo kuhanje zabe nastavi jos nekoliko godina, prijeti im raspad sustava a time i drzave.

Poceli su im i civilni zrakoplovi padati zbog nedostatka dijelova.
Koga zabole za civilne za civilne avione u ratnom stanju i kakve to veze ima sa frontom,onaj boing malo malo pa otpadaju delovi pa mislim koga to zabole

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back