Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ukrajina padne pašće ceo slobodarski svet...srećom to se nikad neće desitiNe brini se za berlin,vidim da te ukrajina ne zanima.
Улазили су Руси и у берлин и у париз.Isto kad i vi sravnite london i uđete u berlin i kad se evropa smrzne bez gasa tj kad na qurrcu nikne nokat
Ради чега?a sto rusi to ne iskoriste pa umarsiraju u harkov, odesu, kijev....
Jesu...u kockarnice i striptiz baroveУлазили су Руси и у берлин и у париз.
Lepo je verovati,samo je realnost drugacija.Ako ukrajina padne pašće ceo slobodarski svet...srećom to se nikad neće desiti
Strah me je i da pomislim.Da je Modi tresnuo Netenjahuu u lice odnosilo bi se na Izrael, ne znas uopste sta mislim o ubijanju palestinske dece.
Za to vreme ližu rane Febo,Mstislav,Domoljubče,Sisoje,Patata...Da,dok druga strana ne prizna ruski prodor,onda vas nema po mesec dana.
2022. je bilo kratkoročno, sada je već srednjeročno, dogodine će biti dugoročno...
"videćete vi kad napravimo svemirske brodove i Zvezdu Smrti"![]()
Индија је сада много јача нуклеарна сила од Израела, мада они крију своје податке. Ипак, незамислив ми је такав сукоб, шта они имају једни са другима?Strah me je i da pomislim.
NATO kaže Rusi moraju biti istjerani iz Usrajine i sa Krima.uloga nato pakta je da spreci ruse da osvoje kijev i promene vlast u ukrajini
kako im ide u ovih skoro 4 godine ?
![]()
Citiranje njegove poruke nisam bas koreknto uradio. Mislio sam na ono "ti ne znas sta ja....".Индија је сада много јача нуклеарна сила од Израела, мада они крију своје податке. Ипак, незамислив ми је такав сукоб, шта они имају једни са другима?
i tu im ide bolje od rusa, evo kakoNATO kaže Rusi moraju biti istjerani iz Usrajine i sa Krima.
Kako im ide u ove 4 godine?
![]()
da pokazu severnoj koreji, eritreji, iranu... da su ipak svetska supersilaРади чега?
ne zna on jos uvek da veze pertleEvo sa'će, samo da @dragon x zapertla čizme
Izgleda da Rusija u rangu Italije ima neki carobni napitak,ili ima tenkove iz doba raskola hriscanstva 1054.Germany overtakes UK as second largest spender in NATO
Germany has again surpassed the United Kingdom to become the alliance’s second-largest defence spender.
According to the latest NATO defence expenditure report, Germany’s defence spending for 2024 is projected to reach $97.7 billion (£76.5 billion), compared to the UK’s $82.1 billion (£64.3 billion).
The United Kingdom, which has traditionally held the second position in NATO defence spending, now ranks third with a budget of $82.1 billion (£64.3 billion).
Despite considerable investment, the UK falls significantly behind Germany. The United States continues to dominate NATO’s defence expenditures, with a projected outlay of $967.7 billion (£757.8 billion) for 2024.
Poslije USA Njemačka ima najveći vojni budžet u NATO-u, lijepo
Top 3 vojna budžeta u NATO-u za 2024:
-USA 968 milijardi USD
-Njemačka 98 milijardi USD
-UK 82 milijarde USD
------------------------------------------
Tako ste gotovi![]()
![]()
![]()
![]()
Какве везе мој лични живот има са овом темом? Ајде, онда умукни и слушај људе попут мене који су видели и знају много више од тебе...Је ли то она што се нудила свима за брак јер јој је требало држављанство? Ако је заиста Рускиња.