Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovako bi sutra u BIH da mogu za srpsku zastavu....potpuna fašizacija društva...ali nije ovo utakmica od 90 min. trajat će ona najmanje desetljeće
..
N@zis…

Latvijski sud osudio je aktivisticu Jelenu Kreile na tri godine zatvora zbog isticanja ruske zastave na prozoru svog stana.

Žena je optužena po članku koji opravdava genocid i ratne zločine.

1720673331313.png

Chabbad Rabin objašnjava "Mi Židovi posjedujemo 98% Rusije".
Rabin objašnjava: "Mi Židovi posjedujemo SAD, goje i njihovu imovinu".
Rabin objašnjava "Uništit ćemo Zapad".
Rabini se hvale da Židovi kontroliraju Rusiju i SAD, da se kršćani međusobno bore za Židove kako bi profitirali.
Kažu ovo. Koliko su ljudi slijepi?

Chabbad Rabin objašnjava "Mi Židovi posjedujemo 98% Rusije".
Rabin objašnjava: "Mi Židovi posjedujemo SAD, goje i njihovu imovinu".
Rabin objašnjava "Uništit ćemo Zapad".
Rabini se hvale da Židovi kontroliraju Rusiju i SAD, da se kršćani međusobno bore za Židove kako bi profitirali.
Kažu ovo. Koliko su ljudi slijepi?

rekao bih da je u pravu...moje osobno razmišljanje jeste da je današnja ruska administracija amo neophodan prijelazni period ka potpunom odsjecanju cionističke hobotnice unutar ruskog financijskog elitnog društva

First thing first, кажу Енглези. Прво Харков па ћемо после да видимо. Значи, описменио си се мало и схватио да Рујама није у интересу да га узимају сада. Он је њихов па њихов, како год окренеш, зар не полунеписмени?
harkov se i dalje brani ali sa krima se već povlače ruske jedinice

Proveri šta su sve ukrajinski Bukovi, Iris-T, S-300, i AIM-120 priredili zgradama po Ukrajini pa razmisli još jednom. I frikcioni se bez mnogo problema prikači na elektroniku radio-blizinskog.

Drugo, gde su te silne žrtve “bombardovanja dečje bolnice”?
Удар украјинске ПВО на болнице и зграде је руски изум. За тако нешто је способан само модификовани С-300, који Руси користе за нападе. Директном детонатору није место у савременој ПВО јер није ефикасан... Не постоји нешто што се „може прикачити без проблема“. Ракете ПВО немају навођење и разорну моћ да погоде земаљске циљеве. Престани да завараваш публику - доста си се излупетао....

NATO može obećati" što god hoće u Washingtonu.

Mogu cijeli dan udarati po leđima svoju marionetu diktatora.

Oni mogu izvikivati pozitivnost u svoju eho komoru cijeli dan u koreografiranim "seansama".

Ali Rusija i dalje napreduje, a Ukrajina još uvijek nije u NATO-u.

"Dok Ukrajina nastavlja sa svojim vitalnim reformama, nastavit ćemo je podržavati na nepovratnom putu prema članstvu u NATO-u. Posao koji sada radimo zajedno osigurat će da se Ukrajina može pridružiti bez odgode, kada dođe pravo vrijeme. Nije pitanje hoće li, nego kada", naveo je glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg sinoć na press konferenciji. :per::per::per:

"Dok Ukrajina nastavlja sa svojim vitalnim reformama, nastavit ćemo je podržavati na nepovratnom putu prema članstvu u NATO-u. Posao koji sada radimo zajedno osigurat će da se Ukrajina može pridružiti bez odgode, kada dođe pravo vrijeme. Nije pitanje hoće li, nego kada", naveo je glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg sinoć na press konferenciji. :per::per::per:
"Kad dođe vrijeme" - priča za budale. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ima više od dvije godine kako "vrijeme dolazi"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back