Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
17205181261620.jpg

А како знаш да није руска ракета? Хајде објасни? Изнео сам своју тезу зашто је ово руска ракета у 5-6 коментара и анализа.
I sada ako si izneo svoju tezu i mišljenje mora bit Ruska raketa. Ja nisam vojni ekspert a ne verujem i da si ti. Samo pratim na društvenim mrežama gde neki eksprerti i ljudi koji se razumeju iznose činjenice i dokaze. Još niko nije potvrdio da je Ruska raketa (osim ukr izvora) , tako da ne znam kako ste vi uspeli svega nekoliko minuta posle eskplozije da sa 100% preciznošću utvrdite.

Zanimljiivo, sve u koloni deca, lekari, medicinsko osobllje bolnice

Zanimljivi su komentari ukrainaca na ovaj video snimak

- Ko god da je objavio ovo sranje, vi jebeni hoćete da ponovo leti tamo
- Ukrinform nije mogao da pronađe bolji snimak koji bi ilustrovao raketni napad na dečiju bolnicu od kolone boraca Teroborniv.
- Odakle toliki vojnici?
- Jeb ote, jadni vojnici, umalo nisu odleteli krijući se iza svoje dece
- Koliko je dece u vojnoj uniformi...
- Odakle toliki vojnici? Da li se leče na dečjem odeljenju?
- Vau, vatrogasci i kola hitne pomoći su stigli pre nego što je vojska napustila bolnicu.
- itd

Rusofili imaju redak talenat za glupe i suštinski netačne, mahom jeftine, propagandne i šlihtarske stavove, ali ipak nemaju monopol na to. Ne bih povlačio nikakve paralele sa građanskim i verskim ratom koji je vođen u Bosni, i prirodi muslimanske ratne taktike sa bilo čim što se dešava u Ukrajini.

Niti su Srbi bili agresori za razliku od Rusa, niti je naša moć bila percipirana i na papiru bila toliko veća a rezultati toliko ništavni, niti smo bili tako nekompetentni i korumpirani kao Rusi i vojno se osramotili gore nego u Avganistanu, niti smo toliko besomučno žrtvovali sopstvene ljude, niti su nam plaćenici završavali najveći deo posla (i to loše) itd.

Ako insistirate, tako kolektivno, na paralelama, paralele su u Gazi, jedino što Zapad nije bio na našoj strani a jeste na izraelskoj, i što su Izraelci dovoljno pametni ali istina i moćni, da se uzdržavaju od nekontrolisanog uništavanja, što Srbi u Bosni, sve moguće naše heterogene frakcije i formacije - nisu.
ima se i naziv za ovakve , koji i imaju percepciju da misle da znaju.
i onda i pokusavaju da i naprave paralelu nicega sa necim i uz to i da pokusaju da stave i nesto sto se nije ni desilo.
a leka i ima
recimo , moja malenkost , na zalost , ne mogu ti pomoci odavde iz Kanade
ali zasigurno i mogu napraviti rez a to i je da ides u ooooo, bas kao sto sam i druge stavio.
i tamo , zajedno se lepo , i hvalite i uzivajte a , ja cu i citati , relevantne osobe.

Belousov, ministar odbrane koga je Putin nedavno imenovao kada je smenio Sojgua

Objavio da je otkrio, do sada, kradju najmanje 127 milijardi americkih dolara iz budzeta ministarstva odbrane Rusije

Pokojni Jevgenij Progozin je davno rekao istinu. Ni jednu rec nikad niko nije demantovao.Pogledajte prilog 1576858

Sta mislite, za koliko ce FSB da upadne kod Sojgua na gajbu, dan, dva, nedelju dana?

Ili mu je bolje da se sam strelja, pre nego ga FSB posalje da se divi lepotama Sibira kroz otvoren prozor na 9om spratu :lol:
A zašto si ovu grozotu stavio?Ložiš se na nju ili onako,da nas plaši?

Samo pratim na društvenim mrežama gde neki eksprerti i ljudi koji se razumeju iznose činjenice i dokaze
Да те разочарам – наравно без икаквих увреда, јер је овде на овој теми, као и на друштвеним мрежама, ниво знања из ове области (аеродинамика и авијација) довољно низак. Стручњаци не коментаришу на друштвеним мрежама.

А како знаш да није руска ракета? Хајде објасни? Изнео сам своју тезу зашто је ово руска ракета у 5-6 коментара и анализа.
Izvini a koga briga čija je raketa?

Da nećete nešto da uradite po tom pitanju možda?

Dobili su po pikici, dobiće opet, ako žele da izbegnu kolateralne civilne žrtve neka isele vojsku iz gradova ili civile iz gradova.

Naravno, uvek možete da potpišete kapitulaciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back