Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.645
Napravit će desant kraj Lisabona i matirati EU iza leđa.oni ne razumeju da putin čeka odlučujući momenat pa da krene na pariz, london vašington i da opkoli australiju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napravit će desant kraj Lisabona i matirati EU iza leđa.oni ne razumeju da putin čeka odlučujući momenat pa da krene na pariz, london vašington i da opkoli australiju![]()
Znači borite se protiv dedeka, bez oružja i municije i opet ste truba..što to govori o vama??? Pitanje je retoričko.
znači rusija je pobedila
oće li neka parada u kijevu![]()
Ja bi rekao da ste vi teža truba, ako je istina što tvrdite za Ukrajince...dakle trkeljate vi, ja samo na osnovu toga izvlačim logične zaključke.
oni ne razumeju da putin čeka odlučujući momenat pa da krene na pariz, london vašington i da opkoli australiju![]()
Napravit će desant kraj Lisabona i matirati EU iza leđa.
Nivo bespotrebnog i besmislenog qrčenja baltičkih zemalja je zaista za ozbiljno psihijatrijsko posmatranje i veštačenje.
Znaš da si mali, znaš da si bespomoćan, znaš da bi u slučaju bilo kakvog sr.anj.a neko morao da te brani i da ratuje za tebe i opet to ti ne smeta da non-stop nešto smatraš, ceniš, kenjaš, pretiš, provociraš.
Ćuti tu gde si, gledaj svoj posao i pravio se mrtav, jer u slučaju ozbiljnog krljanja ima da te nema dok traje pauza za reklame.
Angazovace ih Tom za snimanje Gun 3.....Šta sam vam rekao.....
ja sam se usro 2022 kad su ruske oklopne armije bile na 10 kilometara od centra kijevaJujuju kako se međusobno teši ukrowermaht, a usrai na sve manja i tanja. Samo nastavite, veoma je zabavno čitati ova prenemaganja.
![]()
NE OBJAVLJUJ JAVNO TAJNE RUSKE VOJNE PLANOVE!Napravit će desant kraj Lisabona i matirati EU iza leđa.
Napravit će desant kraj Lisabona i matirati EU iza leđa.
Prosek od 52 godine je još uvek ok, ima mlađanih za denacifikaciju u tom proseku.Znači borite se protiv dedeka, bez oružja i municije i opet ste truba..što to govori o vama??? Pitanje je retoričko.
Koliko ima km do Kijeva?Ukrajinska vojska spala na prosek 52 god
Masovna bezanija. Ukropi pozivaju dečake od tebe 17 god u inostranstvu da se vrate i stave u vojsku.
Rijeke su minrali da se spreči dezerterstvo masovno.
U vojsci dede i suknje sve više.
Ukrajina za trećinu manja odavno. A ti prduckaš i dalje...
Neće taj doživjeti 16 godina..Pravna država, sad će imati vremena da razmisli o svemu, da se ne trpa tamo gde mu nije mesto. A mogao je .................. al jbg,
Misliš da bi trebali šutjeti i mirno čekati da ih ruski fašizam proguta?
kmeket NATO botova i slugu nacistickih je muzika za moje usi
Ukropi spali na 52 god prosek u vojsci dakle. 44 i 60 god pa prosek 52.Koliko ima km do Kijeva?
Sada će biti lakše kada su pali Odesa i Harkiv.
i tako vec skoro 4 godine....