Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.106
Meni se cini da se tu sprema neko sranje da bi usao nato,ili poljski kontingentМислим да ће се и нечастивом смучити слике њиховог фијаска уколико то покушају.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se cini da se tu sprema neko sranje da bi usao nato,ili poljski kontingentМислим да ће се и нечастивом смучити слике њиховог фијаска уколико то покушају.
Лукашенко се од почетка СВО спрема за такву опцију. Није џаба тамо гостовао "Вагнер".Meni se cini da se tu sprema neko sranje da bi usao nato,ili poljski kontingent
Lukica je malo uvređen zato jer je potpuno nebitan, nitko ga nikada i ne spominje.Лукашенко се од почетка СВО спрема за такву опцију. Није џаба тамо гостовао "Вагнер".
A da prednost im omogućava da većinu vremena nemaju kontakt sa ruskim trupama...Ukrajina ima prednost u dronovima,mobilizacijs nema.
.NASA-ini astronauti dobijaju pola obroka hrane i vode. Sprovode se i mere za očuvanje energije i kiseonika. Sve nebitne aktivnosti su pauzirane.
NASA ponovo odlaže povratak Starlajnera iz orbite. Letelica je lansirana na ISS 5. juna u misiju dugu nedelju dana. Međutim, njen let je produžen, a povratak je više puta odlagan. Sada čak ni ne daju približan datum povratka: NASA i Boing, kompanija koja je napravila letelicu, i dalje pokušavaju da što preciznije „rekreiraju uslove leta“.
Moraće na poklonjenje kod Putina da ih Sojuz vrati na zemlju.
![]()
Djurica Hipotezica svoje izmisljene hipoteze sada naziva "kriterijumima"...imam neke svoje kriterijume.
Ali ostade bez nove hipoteze...Porosenko govori ono sto govori samo zato sto je to dobro za njega i partiju.
Ukrajinci su uvezani satelitski,pesadijom na tos,blago njima.A da prednost im omogućava da većinu vremena nemaju kontakt sa ruskim trupama...
Hmmm. Moze li objasnjenje za nas sa jeftinim kartama. Zasto bi NATA to uradila ako Ukrajina napadne Belorusiju?Meni se cini da se tu sprema neko sranje da bi usao nato,ili poljski kontingent
Petoro vojnika koknuto na teritoriji RF,Ukrajina mirnije spava.Tragedija u Kurskoj oblasti u Rusiji
Sinoć je ukrajinski dron usmrtio petero ljudi u selu Gorodišče. Još dvojica su ranjena. Među poginulima je i dvoje male djece.
Operater drona usmjerio je dron na stambenu kuću velike obitelji noću, kada su ljudi spavali i nisu mogli pobjeći.
To je izvijestio vršitelj dužnosti guvernera regije Kursk Aleksej Smirnov.
Naše misli i molitve su sa žrtvama