Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1.Ako (kada) Rusija pobedi i ovom ratu...mi Srbi u Srbiji smo nahebali....razvalice nas zbog osvete i da objave NATO zemljama bar neku pobedu..napakovace brze bolje neki povod-izgovor poput Racka,Markale itd i udri svim sredstvima..

2.Ako (kada) Rusija izgubi i ovom ratu ..mi Srbi u Srbiji smo nahebali...imace priliku da munjevito objave jos jednu pobedu ...Vojvodina Madarima i Hrvatima,u ovoj Srbiji bez pokrajna 4 okupacione zone...brzinska islamizacija,pokatolicavanje,sterilizacija,progon,radna obaveza i tako to...

I jedno i drugo ce poprilicno i nas i njih da kosta u glavama al tako je bilo i 1914/1941....
Moja procena ako su 1.3 mil poginuli streljani1914-1918 i slicno tako 1941-1945 sa savremenim naoruzanjima stradanja u oba slucaja su procena na 50%

Ako se qrčimo i izgravamo esteritorijalnu rusku guberniju svašta može da nam se desi

Rezolucija o Srebrenici je samo primer, pokazna vežba

Ako brinemo svoju brigu i gledamo svoj interes možda i ostanemo ispod radara, ali samo možda

da a ova nato mreza oko nas bas uvazava nase interese...vole nas ko zmija zabu

pa šta predlažeš da zaratimo sa NATO,

probali smo, nije se pokazalo kao rešenje.

Mi živimo u NATO okruženju, nekima to očigledno nije jasno ili imaju veliki problem sa geografijom.
Trenutno su ruske trupe više od hiljadu kilometara daleko od nas. Osim Ukrajine dele nas velike NATO zemlje i u skladu s tim treba i da se ponašamo

Sve ti se pomešalo, razumljivo, nije lako biti dvolični licemer.
"cak i da znam kome ide oruzje, necu da znam"

ti si zamenio teze, licemer je vucic
Mene si našao da trpaš u Vučićev obor, e baš si našao crkvu pred kojom ćeš da se moliš.

Samo vi čekajte i nadajte se da će Putin da vam oslobodi i vrati Kosovo
ti si veci licemer od vucica zato tebi on ne smeta, jer se zaklanjas iza njega

malocas mi citas misli, a sada mi stavljas reci u usta?
pa šta predlažeš da zaratimo sa NATO,
sa ruskim agresorom da zaratios, jer vec izvozis municiju ukrajini, ali treba imati obraza
probali smo, nije se pokazalo kao rešenje.

Mi živimo u NATO okruženju, nekima to očigledno nije jasno ili imaju veliki problem sa geografijom.
znaci ti si nafo fela, kome ne smeta vucic izdajnik jer se zaklanja sa njim
sada je sve jasno

foliras nas sa glupostima, titanijum, a u stvari trt, nafo bojna si, za tebe je rusija agresor, a kosovo balast, prodao bi ti i najrodjenije, izdajnik si, a moze biti i clan croatia tima?

Poslednja izmena:
cak i da znam kome ide oruzje, necu da znam

ti si zamenio teze, licemer je vucic

ti si veci licemer od vucica zato tebi on ne smeta, jer se zaklanjas iza njega

malocas mi citas misli, a sada mi stavljas reci u usta?

znaci ti si nafo fela, kome ne smeta vucic izdajnik jer se zaklanja sa njim
sada je sve jasno

foliras nas sa glupostima, titanijum, a u stvari trt, nafo bojna si

Ne boj se, nema šta da se čita, to je tako prozuklo i prazno da zveči.

Stižu Rusi i oni će da nas oslobode i sve će biti bajno i sjajno.

Pojma nemate, nikada u Rusiji bili niste, ali ste ubeđeni da znate sve Putinove planove.

To je idiotizam kao Mile Dodik što izigrava ruskog konzula u BiH pa će da posle da bude kuknjava kad dobije po ušima, kao što je krenulo.

Ako nemate pameti imate mapu, uzmite pa pogledajte gde su Rusi a gde smo mi. U najboljem slučaju po njih mogu da dobace do Dnjepra i tu je kraj, niti mogu niti hoće dalje a i to je pitanje kada će biti i da li će biti. Čeka se novembar pa da se rat završava a kada se završi mi opet ostajemo tu gde smo u NATO okruženju i tada nam svakako qrčenje i pozivanje na braću Ruse neće puno pomoći.

Tako da veliko hvala Rusima što su nas se odrekli i proglasili za qrve zbog slanja municije Ukrajini, konačno nešto korisno i od njih.

Sve ti se pomešalo, razumljivo, nije lako biti dvolični licemer.

Mene si našao da trpaš u Vučićev obor, e baš si našao crkvu pred kojom ćeš da se moliš.

Samo vi čekajte i nadajte se da će Putin da vam oslobodi i vrati Kosovo, pa upravo se on X puta pozvao na presedan Kosova kao opravdanje za Krim i sve ostalo, to ste nekako zaboravili.

Batalite više te gluposti, Rusija vodi svoj rat i briga je za bilo šta drugo.
Srbija je u NATO okruženju i to se neće promeniti u dogledno vreme, bez obzira čemu se vi nadate i šta priželjkujete.

Granice Rusije i NATO će ostati daleko na istoku, više od hiljadu kilometara vazdušnom linijom daleko od naših granica.
Mi svakako moramo da budemo mudri i da gledamo svoja posla i svoje interese
Kako je to fino kad se po mišljenje ide kod Šolaka, CNN i N1.

Ne boj se, nema šta da se čita, to je tako prozuklo i prazno da zveči.

Stižu Rusi i oni će da nas oslobode i sve će biti bajno i sjajno.

Pojma nemate, nikada u Rusiji bili niste, ali ste ubeđeni da znate sve Putinove planove.

To je idiotizam kao Mile Dodik što izigrava ruskog konzula u BiH pa će da posle da bude kuknjava kad dobije po ušima, kao što je krenulo.

Ako nemate pameti imate mapu, uzmite pa pogledajte gde su Rusi a gde smo mi. U najboljem slučaju po njih mogu da dobace do Dnjepra i tu je kraj, niti mogu niti hoće dalje a i to je pitanje kada će biti i da li će biti. Čeka se novembar pa da se rat završava a kada se završi mi opet ostajemo tu gde smo u NATO okruženju i tada nam svakako qrčenje i pozivanje na braću Ruse neće puno pomoći.

Tako da veliko hvala Rusima što su nas se odrekli i proglasili za qrve zbog slanja municije Ukrajini, konačno nešto korisno i od njih.
Ajde da sad lepo pokažeš gde je to zvanična Rusija reagovala na srbofobne laži iz Financial Times-a. Da si nekad otvorio dotično đubre na jeftinom papiru sve bi ti bilo jasno, samo treba virnuti u ono što su pisali o nama devedesetih i još deceniju posle toga.

MI-6 objavljuje svoje otkriće, i par Tviter budala krene da lupeta, i eto prilike za diskusiju, a neki bi i da se još pravdaju.

Ajde da sad lepo pokažeš gde je to zvanična Rusija reagovala na srbofobne laži iz Financial Times-a. Da si nekad otvorio dotično đubre na jeftinom papiru sve bi ti bilo jasno, samo treba virnuti u ono što su pisali o nama devedesetih i još deceniju posle toga.

MI-6 objavljuje svoje otkriće, i par Tviter budala krene da lupeta, i eto prilike za diskusiju, a neki bi i da se još pravdaju.

„Zamislite da je Beograd bombardovan ruskim bombama, to je nemoralno“: Ruski poslanik oštro kritikovao Beograd zbog prodaje oružja Ukrajini​

S. D.danas 14:16
Zamislite da je Beograd bombardovan ruskim bombama, to je nemoralno: Ruski poslanik oštro kritikovao Beograd zbog prodaje oružja Ukrajini 1
Foto: Wikipedia/Vladimir Džabarov

Zamenik predsednika Odbora Saveta Ruske Federacije (gornji dom parlamenta) za međunarodne poslove Vladimir Džabarov kritikovao je stav Srbije o prodaji oružja trećim zemljama, nazivajući ga nemoralnim, prenose ruski mediji.

U intervjuu za portal Lenta.ru Džabarov je komentarisao reči srpskog premijera Miloša Vučevića da zemlja ne želi da ograniči izvoz municije u druge države.
„Takve izjave izgledaju nemoralno. Zamislite da je Beograd bombardovan ruskim bombama koje bi mogle da se prodaju bilo kojoj NATO zemlji – kako bi Srbi reagovali na to? Ne verujem da Srbi nisu znali kuda to oružje ide“, rekao je Džabarov.
Parlamentarac je naglasio da je „iznenađen i uznemiren“ takvim postupcima Srba, jer su oni „naša braća“. On je izrazio uverenje da građani zemlje neće prihvatiti politiku prodaje oružja i da će je osuditi.

„Nećemo praviti frku oko toga. Srbi moraju da shvate da će, bez obzira koliko se trudili da udovolje zapadnim zemljama, i dalje biti stranci Evropskoj uniji“, zaključio je Džabarov.
Ranije je srpski premijer Miloš Vučević izjavio da Beograd ne želi da ograničava izvoz municije u treće zemlje. Prema njegovim rečima, proizvodnja municije koja se „koristi tamo gde je rat“ nije nešto nemoralno.
Pre toga, Fajnenšel tajms je izvestio da se srpski predsednik Aleksandar Vučić ne protivi se tome da njegova zemlja prodaje municiju posrednicima koji je isporučuju Ukrajini, dodajući da je to znak da se verni balkanski saveznik Rusije okreće ka Zapadu.

Vučić je rekao da je upoznat sa izveštajima američke vlade da je srpska municija preko posrednika završila u Ukrajini i da ne planira da to spreči.

„Da li je moguće da se to dešava? Ne sumnjam da bi to moglo da se desi“, rekao je Vučić za Fajnenšel tajms.
„Šta je alternativa za nas? Da ga ne proizvodim? Da ga ne prodam?“

„Zamislite da je Beograd bombardovan ruskim bombama, to je nemoralno“: Ruski poslanik oštro kritikovao Beograd zbog prodaje oružja Ukrajini​

Zamislite da je Beograd bombardovan ruskim bombama, to je nemoralno: Ruski poslanik oštro kritikovao Beograd zbog prodaje oružja Ukrajini 1

Zamenik predsednika Odbora Saveta Ruske Federacije (gornji dom parlamenta) za međunarodne poslove Vladimir Džabarov kritikovao je stav Srbije o prodaji oružja trećim zemljama, nazivajući ga nemoralnim, prenose ruski mediji.

U intervjuu za portal Lenta.ru Džabarov je komentarisao reči srpskog premijera Miloša Vučevića da zemlja ne želi da ograniči izvoz municije u druge države.
„Takve izjave izgledaju nemoralno. Zamislite da je Beograd bombardovan ruskim bombama koje bi mogle da se prodaju bilo kojoj NATO zemlji – kako bi Srbi reagovali na to? Ne verujem da Srbi nisu znali kuda to oružje ide“, rekao je Džabarov.
Parlamentarac je naglasio da je „iznenađen i uznemiren“ takvim postupcima Srba, jer su oni „naša braća“. On je izrazio uverenje da građani zemlje neće prihvatiti politiku prodaje oružja i da će je osuditi.

„Nećemo praviti frku oko toga. Srbi moraju da shvate da će, bez obzira koliko se trudili da udovolje zapadnim zemljama, i dalje biti stranci Evropskoj uniji“, zaključio je Džabarov.
Ranije je srpski premijer Miloš Vučević izjavio da Beograd ne želi da ograničava izvoz municije u treće zemlje. Prema njegovim rečima, proizvodnja municije koja se „koristi tamo gde je rat“ nije nešto nemoralno.
Pre toga, Fajnenšel tajms je izvestio da se srpski predsednik Aleksandar Vučić ne protivi se tome da njegova zemlja prodaje municiju posrednicima koji je isporučuju Ukrajini, dodajući da je to znak da se verni balkanski saveznik Rusije okreće ka Zapadu.

Vučić je rekao da je upoznat sa izveštajima američke vlade da je srpska municija preko posrednika završila u Ukrajini i da ne planira da to spreči.

„Da li je moguće da se to dešava? Ne sumnjam da bi to moglo da se desi“, rekao je Vučić za Fajnenšel tajms.
On je jedan od onih koji daje izjave za široko javno mnjenje i spontano reaguje na podražaje iz infosfere.

Koliko sam video na par izrazito tvrdih ruskoh stranica ni tamo se na veruje baš u sve, tj konstatuju da je Džabarov tako napao Srbiju zbog podsticanja povećanja proizvodnje artiljerijske municije radi izvoza u Izrael - FT nije smeo da pomisli da negoduje zbog toga što Srbija snabdeva Izrael granatama 155mm u sred rata u Gazi, pa je krenuo sa pritiscima na AV preko srpskog javnog mnjenja.

„Zamislite da je Beograd bombardovan ruskim bombama, to je nemoralno“: *Ruski poslanik oštro kritikovao Beograd zbog prodaje oružja Ukrajini​

*Džabarov je inače musliman, tj muslimanskog porekla, bez obzira na ime. Njega kao polu-Uzbeka ozbiljno nervira što je nekoliko godišnjih proizvodnji iz Krušika ispaljeno na Gazu.

Nemamo šta da zamišljamo, Rusija je bila jedan od najvećih snabdevača oružjem nezavisne Hrvatske u periodu posle osamostaljivanja.

Prodavali su im sve uključujući i helikoptere i to potpuno nove, što nikako nije moglo da se desi kao posledica nekog "šverca".

Još samo da uvedemo sankcije Rusiji, kako su i oni nama.

Ruski nacista i ljubimac @Agafja

Dmitry Rogozin, a Russian Senator from the Russia-occupied Zaporizhzhia region, demands to burn the entire Ukrainian people and their history:

"This time, we must burn out all this Ukrainianism at the root. Together with their ugly literature, their delusional history, the cannibalism of the "ancient Ukros," their fascination with fascist "aesthetics," and their servility to the West.

Burn them so that there is nothing left of them. No truces at all. Any ceasefire, and even more so any truce, is certain death for our children and grandchildren."
1_upwnoi4Dz5FLGdkqBuplfA.jpg

Čisto ako se netko pita zašto ovakva Rusija treba biti uništena

Nije baš tako, jer je realnost sasvim drugačija. Rusija neće da izgubi rat, to je nemoguće - pre će nestati ljudske civilizacije, pobediće zapadnjačke krvoločne hijene, a oni će se zavući u svoje jazbine, cviliti i lizati rane. Srbija će, naravno, pošto smo sa Rusima bratski narod, dobiti ono što nam pripada prirodno, stvoriće se novo vizantijsko carstvo u kojem će stolovati Srbi ...Živi bili, pa videli ...

На порталу Black Mountain Analysis у тексту под насловом "Winners and Losers of the (dead) Globalization" после подужег увода о оснивању ЕУ и трансформације у политичку заједницу има одличан опис новог поретка после победе Русије.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back