Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jezive slike ruske bolnice prepune ranjenih i umirućih ruskih vojnika koje danonoćno donose iz regiona Harkova

Putin zavaljen u svoju fotelju u bunkeru izjavljuje da nema nikakve ofanzive na harkov, ali ove tragične scene kojih ima u desetinama bolnica govore nešto sasvim drugačije...
a zamisli tek kakve su bolnice u usrraini raspaloj......:pop:

UMPK je veoma skup, Ukr su GLMRS krositili samo ako primjete kakvu koncentraicju na otovrenom...Rusenje zgrada sa ovakvim spravama je raspanje
ODAB je skup, FAB unapređen sa modulom za navođenje baš i nije. Posebno zato šta ima ogromna količina FAB glupih bombi iz doba SSSR-a. Nakačiš im aluminijumski kondom radi aerodinamičnosti, par upravljivih alu krila i peglaj

Na svaku objavljenu listu se javljaš s pitanjem kako nema novouništenih Abramsa na njoj.
Pitam te da daš dokaze, a ti kao pokvarena ploča:
"ps. ali čudno kako nikad nema 13 dnevnih statistika kad unište abramsa !!!!"

Možda nismo dovoljno glupi da bi razumjeli što ti zapravo hoćeš reći iza riječi koje ti sam pišeš, a ne znače to što znače. Jel ti to nešto šatrovački, tako se govori u tvojem naselju pod mostom?
Javljam se jer i pored dokaza da je abrams uništen na listi ga nikaad nema.

Ne vrdaj, lepo sam te pitao da citiraš poruku gde sam naveo da se dnevno uništii 13 abramsa. Mani ta vaša nacistička vrdanja, gde na pitanje odgovarate sa pitanjjima

👇

Ako ja ne vidim neka neko drugi podvuče tekst gde pise
Te dokaze ljudi na ovoj temi cekaju ko ozebli sunce, a ti ništa, ciganske fore tralala.
Šta je ovo Bregami? Zarobljen šesti Abrams po redu, a da, ne važi jer Oryx nije proknjižio? Bog te mazo čime se ti tešiš.

Sirovina je titanijum više pouta sam ponovio, to je samo jedna od kritičnih sirovina sa ogromnom vojnom upotrebom.

"...Lockheed Martin F-22 Raptor, of which 42% of its weight is made up of alloys that contain titanium, and the Lockheed Martin F-35 Lightning II, where titanium accounts for around a third of the aircraft's weight."

U pravu si, nije isto, to što Rusi rade je 100 x gore, ali njihov problem, baš me briga

Naša prozivodnja i industrija naš problem nemamo šta kome da se pravdamo

Koji je vama đavo sa tim naduvanim rusofilstvom
pricas gluposti, titanijum se koristi za sve i svasta, prave se bicikli, ugradjuju implanti od njega...

Prije ili kasnije, svaki nacista krene pričati o genetici. Samo da ga Putin ne čuje, nije baš kvalitetan genetski materijal. :lol:
No, kao da je Hitler bio arijevac.nema veze, to je drugo.™

Screenshot_20240627_004338_X.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back