Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.330
Rekao bih da se i Bog predosmislio.Zar Vatikan nije bio protiv slanja Atacmsa u Ukrajinu,trebalo bi vam biti drago.
Da sam vjernik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao bih da se i Bog predosmislio.Zar Vatikan nije bio protiv slanja Atacmsa u Ukrajinu,trebalo bi vam biti drago.
Koja je to kanta od tenkaNe delite nikom ovaj video, zabranjen je na društvenim mrežama, može da utiče na reputaciju
To im je lična karta !!Ko ubija djecu mora nestati u vatri, DomoljUpče.
Naravno da si ti na strani onih koji ubijaju djecu, DomoljUpče.
Ništa drugo se od tebe i ne očekuje, DomoljUpče.
Kuiš, DomoljUpče?
Pa da navale da traze azil u EU.Francuskim mrezama kruzi vest da ce Severna Koreja za mesec dana poslati svoje trupe u Ukrajini, posle sporazuma dve vodje.Pogledajte prilog 1570768

LOLFrancuskim mrezama kruzi vest da ce Severna Koreja za mesec dana poslati svoje trupe u Ukrajini, posle sporazuma dve vodje.Pogledajte prilog 1570768
Па било би сјајно да стекну ратно искуство! Вежбе су вежбе.Ukraine tries to guilt the west into sending troops?
Ja bih da ubuduce, ipak, prestanemo sa postavljanjem videa ovoga pita.Rado ide Ukr u vojnike:
Ja bih da ubuduce, ipak, prestanemo sa postavljanjem videa ovoga pita.
Ocigledno je da se radi o ljudima koji su se, na nekom od prethodnih popisa u Ukrajini, izjasnili kao Rusi, i kao takve ih nacisti sada "love" po ulicama, blizini prijavljenog boravka... po mestima u istocnom delu Ukrajine.
Kao sto je ovaj nacista rekao za istocne Ukrajince...
"Ja ne bih naznao te ljude Ukrajincima... Oni nam nisu potrebni... Kad Ukrajinski tenkovi udju, oni ce biti zgnjeceni"
Ocigledno je da se "resavaju" etnickih Rusa, nasilno ih saljuci na Ruse. Kako god da okrenes, nacisti su na dobitku. Salju Ruse na Ruse.
Ja bih prestao sa postavljanjem videa tog tipa, samo pricinjavaju radost forumskoj ustasiji, forumskim nacistima i moderaciji, dog gledaju kako ide Rus na Rusa.
Kažu Ukri iz komunistickih Azov brigada da su njegove akcije donele mnogo vise gubitaka nego što su im Rusi naneli.. Pa sad nzn kako to kad Ukri ne ginu ,,Smenjen neki General Sodol, na Ukrajinskoj strani
nikad cuo za tog
elem, balkanska posla, nadje se i poneko i donekle normalan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pogledajte prilog 1570500
Oni su kao Feniks, dižu se iz pepelaKažu Ukri iz komunistickih Azov brigada da su njegove akcije donele mnogo vise gubitaka nego što su im Rusi naneli.. Pa sad nzn kako to kad Ukri ne ginu ,,

Oni su kao Feniks, dižu se iz pepela
pa to su sve Etnicki Rusi, mobilisani iz Odese i drugih mestaKažu Ukri iz komunistickih Azov brigada da su njegove akcije donele mnogo vise gubitaka nego što su im Rusi naneli.. Pa sad nzn kako to kad Ukri ne ginu ,,
Vi, vjerujući u pobedu Rusije i nestanak Ukrajine, još uvijek je moja ponuda, da se kladite sa mnom u poraz Rusije.Šta lupaš ti?
Naravno da se neće povući, naravno da Ukrajina neće postojati.
Pa jel ima neko desavanje oko Harkova?Ma daj, ostavlja ga okupiranog?
Da ponovimo, Rus laže i kad laže da laže.
Ali jedan jezik razumiju jako dobro.
Zujanje genetski modificiranih stršljena.