Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Не читам усташку штампу. И не верујем им ни трунке. То сам написао и то сада потврђујем.

А познато је да и ћорава кока кљуне понеко зрно.

О томе да је Путин одликовао некога не треба да се позиваш на усташки извор, има милион других. Има доста извора и из Србије (који су о томе писали) а да нису аутошовинистички. Ево, ти си недавно поставио онај прави извор, чак.

Poslednja izmena:
ispunjeni su svi uslovi za ulazak rusa u harkov odesu i kijev
pobijeno milion, ranjeno sigurno 5 miliona, zarobljno 2-3 miliona, pobeglo 10 miliona

nema vise izgovora putin sto se povlaci iz ukrajine

Опет се разбацујеш цифрама а ниси их разбистрио и ниси свестан да лупеташ као отворен прозор у олуји, полунеписени.

Не читам усташку штампу. И не верујем им ни трунке. То сам написао и то сада потврђујем.

А познато је да и ћорава кока кљуне понеко зрно.

О томе да је Путин одликовао некога не треба да се позиваш на усташки извор, има милион других. Има доста извора и из Србије (који су о томе писали) а да нису аутошовинистички. Ево, ти си недавно поставио онај прави извор, чак.
Okej, slažeš se da je ustaški izvor bio precizan.

Ukrajinski grobar.Dokazano.

БОРИС Џонсон, који је био британски премијер 2019-2022. и одвраћао украјинског председника Владимира Зеленског од потписивања мировног споразума са Русијом у пролеће 2022, крив је за жртве у украјинским биткама, рекао је Најџел Фараж, лидер британске деснице, популистичке партије Реформа УК.​

ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ ПОТПУНО УПРОПАСТИО ЗЕЛЕНСКОГ: Због његовог савета украјински председник иде из пораза у пораз

Фото АП

На питање како би могао да изгледа мировни споразум о Украјини, он је рекао: "Оно што изгледа није одбацивање мировног споразума, што је Џонсон врло јасно учинио, из својих разлога. Колико је људи умрло од тога, ја сам не знам“.

- Као да жели да се обе стране боре до смрти. С обзиром на то да имамо и до милион жртава у борби, сматрам да је то изванредно - додао је Фараж, а цитира Тајмс.
Лидер Реформе УК није искључио да ће Украјина морати да се одрекне неких својих територија како би прекинула борбе.

- То је његов [Зеленски] избор. Нико и не говори о миру. Све о чему говоримо је 'Украјина ће победити'. Заиста сам прилично скептичан у вези са тим - приметио је он.

Према Фаражу, ако Зеленски буде инсистирао на повратку свих области за које власти у Кијеву верују да припадају Украјини, „можда у Украјини неће остати ниједан младић“.
Ma nemoguće, Ruski agent sigurno !!!

🤡
Европска унија сматра одговор Руске Федерације на забрану емитовања западних медија „неоправданом цензуром“, док сопствене забране руских медија сматра „борбом против дезинформација“
Zamisli ti bezobraznih Rusa

martin almgren lol GIF

"North Korea plans to send construction and engineering forces to Russia-annexed territories of Ukraine as early as next month for rebuilding work, South Korean cable TV network TV Chosun reported earlier, citing a South Korean government official." - REUTERS
Stižu dobrovoljci iz prijateljske Sjeverne Koreje.
Front je tako blizu neće moći odoljeti da uzmu pušku u ruke za minimalnu naknadu.

Jednom podignuta optužnica ne nestaje samo tako, pogotovo za ratni zločin, praktički si otpisan što se tiče međunarodne zajednice, optužnica za ratni zločin neće nikada nestati niti će ući u zastaru, to je trajno, svaki dan do kraja života ćeš živjeti pod tim teretom, možda te uhapse, možda te isporuče, možda te ukrajinci koknu, tko zna šta sve može biti
Probaj(te), da imamo zbog čega da ti (vam) aplaudiramo:
ED3E9A03-75F5-4CE9-B146-80E31553578E.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back