Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.767
Ko o čemu,vi o švabama.od najava za uništenjem ukrajine i nato pakta, počeli hvalospevi o obrani ruskih gradova i teritorije
prešaltovala se moskovska propaganda ko gebelsova 44te
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko o čemu,vi o švabama.od najava za uništenjem ukrajine i nato pakta, počeli hvalospevi o obrani ruskih gradova i teritorije
Ko o čemu,vi o švabama.
dosta vam je i tolikoВажно је да си остао на том нивоу писмености.
Malo im je sajt pod sankcijama pa zapinje.Може али не овако:
"Error 404
Page not found
[ERROR CODE: 404] PAGE NOT FOUND
If you are sure this page is unavailable due to our fault, please, let us know and don't forget to specify the address from which you got here.
What to do:
If you entered the email address manually in the address bar, make sure you got it right..
If you followed a link from another website, try to go to the main page www.kremlin.ru and find the document there.."
S druge strane, ruski parlamentarni zastupnici traže javno bičevanje na Crvenom trgu. 20 udaraca za svakog tko nešto loše kaže o SVO.А Колективни Запад, може ли он забранити истину? До сад му одлично иде.
Da, prerasta u tradiciju.Pokrovsk
Tradicionalni video pre gubitka grada
od najava za uništenjem ukrajine i nato pakta, počeli hvalospevi o obrani ruskih gradova i teritorije
Prošla su vremena kad je zapad nešto odlučivao. Vi ste zaduženi za žderanje kupusa kojeg mi prvo nogama zgazimo.tako je
samo 1% treba da odlucuje
vi ste zaduzeni za gazenje Kupusa
crnogorci ne znaju šta se dešava u rusijiОво није руска пропаганда већ црногорска. Ако ти је лакше да схватиш ово је српски портал у Црној Гори (Срба из Црне Горе), и они су нашли снимак од прије неколико година те написали да их подржавају.
Ето, нема Гебелса ни московске пропаганде!
Ово је канал њиховог војног дописника из Украјине Игора Дамјановића...
РАТ УЖИВОRAT UZIVO @rat1uzivo - Све о сукобу Русије и Украјине
https://t.me/s/rat1uzivo
Сајт "ИН4С"
https://www.in4s.net/
https://www.youtube.com/user/in4snet/videos
pozdnjakov opet ahahahaha ćurka glupa
Zapadnu istinu, DomoljUpče?Mogu Rusi zabraniti medije ali istinu neće zabraniti.
Pa vidiš kooja je to boleština kod njih, za njih je slikovnica za decu, sa tematikom svingeraj, potpuno normalno.Činjenica je da je zapad dozvolio sve izopačenosti.
Pa o čemu drugom, ako nije II s rat, onda je pad rublje, ili pad nataliteta kineza, ili pad rublje, ili srbija. Odma znaš da je na frontu glabanjeKo o čemu,vi o švabama.
Bosanac,Glogovac, vodnik JNA prodaje prizemnu demagogiju.DomoljUpče, top na kamionu, samohodna haubice u helikopteru, ef 16 ispod čekića
Kuiš ti tu logiku, DomoljUpče?
![]()
Nikako dala bu da shvati !!!
dosta vam je i toliko
DomoljUpče, pa ja tebe citiramBosanac,Glogovac, vodnik JNA prodaje prizemnu demagogiju.
I onda kako ti ide biznis sa kupusom u Njemačkoj?Prošla su vremena kad je zapad nešto odlučivao. Vi ste zaduženi za žderanje kupusa kojeg mi prvo nogama zgazimo.
![]()