Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zelenski smenio komandanta združenih snaga; Gladkov
Prosvetli me, velumna supermoderatorko, je li logično da neko ko je već smenjen, Zelenskom je istekao mandat predsenika Ukrajine 20.05.2024. godine, može nekoga da smenjuje? Kako se naziva takvo društveno uređenje? Je li to ogledalo zapadnjačke "demokratije"?

Poslednja izmena:
Ja li tebi jasno da su sjevernokorejanci najneslobodniji narod na svijetu? Drustvo koje najblize slici onom iz orwellove 1984
Jasno mi je jedino to da zapadnjačke krvoločne hijene nameću takvu nacističku percepciju... Dugo godina ambasador S.Koreje je bio moj kućni prijatelj i znam koliko je slobodoljubiv taj hrabri narod ... Da li si ti ikada u životu pričao sa bilo kojim građaninom iz S. Koreje? Da li se oni osećaju neslobodno?

Pogledajte prilog 1569921

Cracking Up Lol GIF by Rodney Dangerfield

Jbt dokle seže nemoć qqriq bojne, iz dana u dan sve više tone u glib
Немој их овог пута осуђивати јер ово ЈЕСТЕ истина !!

Jasno mi je jedino to da zapadnjačke krvoločne hijene nameću takvu nacističku percepciju... Dugo godina ambasador S.Koreje je bio moj kućni prijatelj i znam koliko je slobodoljubiv taj hrabri narod ... Da li si ti ikada u životu pričao sa bilo kojim građaninom iz S. Koreje? Da li se oni osećaju neslobodno?
S njima se ne moze pricati.

Ukoliko se ne radi o privilegovanim visokim funkcionerima nije im dozvoljeno da napustaju zemlju niti imaju pristup internetu ili telefonima. A obican narod ne smije pricati sa malobrojnim turistima.
Zive u potpuno indoktriniranom drustvu bez ikakvih mogucnosti da sanju sto se desava izvan Sjeverne Koreje.

To su samo kremljobotski snovi. Rusija ce morati pripaziti da sama ne buda rascerupana. Raspad uskoro pocinje u Dagestanu i nakon toga se nastavlja u Ceceniji.

Ukrajina ce nakon odstranjivanja ruskog utjecaja i integracije u zapadna drustva procvjetati, kao i ostale bivse republike SSSR-a ili zemlje Varsavksog pakta koje su se pridruzilie EU i NATO-u.
Ko će da rasčerupa Rusiju? Tvoj dementni matori edipalni pedofil ili tvoj drogirani ukrajinski ped.er? Kako god okreneš, Rusija izlazi veća za 25% Ukrajine.
Inače, Ukrajina je u kamenom dobu, a koliko će da daju onom tvoj drogiranom ped.eru najbolje govori ono iz Minhena.
F7wXlwAXwAASodn.jpg

S njima se ne moze pricati.

Ukoliko se ne radi o privilegovanim visokim funkcionerima nije im dozvoljeno da napustaju zemlju niti imaju pristup internetu ili telefonima. A obican narod ne smije pricati sa malobrojnim turistima.
Zive u potpuno indoktriniranom drustvu bez ikakvih mogucnosti da sanju sto se desava izvan Sjeverne Koreje.
Da li si ti normalan? U Iraku sam pričao sa stotinama građana S. Koreje, koji su tamo radili ... Nije im zabranjeno pričati, ali normalan čovek neće da se druži sa CIA agentima ....

Nisam rekao da nije istina, nije bitno šta se priča nego ko priča. Kad bi neko od rukovodstva RF to izjavio, e onda je to druga priča. Ovoo je bittno isto kao i izjava Jovane Jeremić.

Davljenici se i za slamku vataju, pa tako i qqriq bojna
Добро.....није суштина чија уста ово изговарају већ да је ИСТИНА !!

Da li si ti normalan? U Iraku sam pričao sa stotinama građana S. Koreje, koji su tamo radili ... Nije im zabranjeno pričati, ali normalan čovek neće da se druži sa CIA agentima ....
Bas sa stotinama? To prije 40 godina?

Ta zemlja je jedan veliki koncentracioni logor. I gradjani koji su u inozemstvu moraju paziti kako ce se ponasati jer im obitelji mogu nastradati.

Ko će da rasčerupa Rusiju? Tvoj dementni matori edipalni pedofil ili tvoj drogirani ukrajinski ped.er? Kako god okreneš, Rusija izlazi veća za 25% Ukrajine.
Inače, Ukrajina je u kamenom dobu, a koliko će da daju onom tvoj drogiranom ped.eru najbolje govori ono iz Minhena.
Pogledajte prilog 1569926
Da, naravno. Je li ti jasno da je ovo samo jedan ilegalini grafitti?

Ukrajina ce procvjetati nakon rata. Rusi ce bjezati u Ukrajinu kao istocni Njemici onomad u Zapadnu Njemacku. Jedan od americkih ciljeva je vojno jaka i ekonomski uspjesna Ukrajina kao bedem prema istocnim hordama i kao protupol Njemackoj i Francuskoj u EU.

Bas sa stotinama? To prije 40 godina?

Ta zemlja je jedan veliki koncentracioni logor. I gradjani koji su u inozemstvu moraju paziti kako ce se ponasati jer im obitelji mogu nastradati.

Sumnjam da bi isao u zemlju gdje 99% ljudi nije vidjelo bananu, a kamo li nesto drugo.

Ukrajina ce procvjetati nakon rata. Rusi ce bjezati u Ukrajinu kao istocni Njemici onomad u Zapadnu Njemacku.

Bem ti sitno žito šta je ovo 👆 . Ovo je poosledica nerazvijene sive mase !!!

Ko je predsednik USA, najkrvoločnije države na svetu i najveće pretnje po nestanak ljudske civilizacije?
-------------------------------------------
Opšetepoznato je, to više nikakva tajna nije, da je USA duboka država i da je predsednik, mada oni imaju predsednički sistem - predsednik o svemu odlučuje, samo kreatura koja ispunjava zadatke onih zlikovaca iz sene, najčešće mračnih, nemoralnih i zlih lobija, koji rade po sistemu indulgencije, izum RMK - plati, pa se klati, ali neverovatno je, to vređa zdrav razum svakog normalnog i iole obrazovanog čoveka da sadašnji predsednik ima ovakav protokol, čak i za nekakvu nevažnu sesiju na kojoj treba da prisustvuje...

Verujem da bi takvo suludo i bezobrazno protokolarno upustvo (čitaj naredba mračnog podzemlja USA, koju predsednik mora da ispoštuje u celosti) vređalo razum i detetu od šest godina, a ne veteranu koji je u poodmakloj životnoj dobi ...

Evo kako izgleda - crno na belo, to protokolrano upustvo "predsednika":

"TI... uđi u Rooseveltovu sobu i pozdravi sudionike,
TI.... sedi na SVOJE mesto,
Ulaze novinari
TI daj kratku izjavu
Novinari odlaze
TI pitaj Liz Shutler pitanje (Napomena: Liz je na sastanku virtualno)
TI zahvali sudionicima
TI izađi"
✍️
😉

Posle toga se, sasvim normalno, normalnom čoveku, onako samo od sebe, postavlja pitanje:

Ko je zapravo, stvarno i realno predsednik USA, jer to ova pokretna mumija sigurno nije?

Takvoj nemoralnoj, zloj i debilnoj kreaturi svaki normalan čovek se samo smije

Ako je već sadašnji predsednik USA dementan, a jeste - to svojim postupcima svakodnevno dokazuje, nije mi jasno zašto ga ne stave u kućni pritvor i izoluju od bilo kakvog kontakta sa spoljnim svetom. Ali ne samo iz razloga što bruka Amere, već, prvenstveno, zbog toga što je takav predsednik velika opasnost i to ne samo za Amere, već za celo čovečanstvo. Svedoci smo šta se ovih dana događa u Ukrajini, Ameri su režirali i aktivno učestvuju u toj strašnoj predstavi, ali to nije ništa u poređenju šta se može da dogodi za koji dan, a možda i koji sat. Izazivati, žigosati gebelsovskom propagandom, pretiti i permanentno napadati Rusiju, najveću vojnu silu na svetu, znajući kakvim nuklearnim nauruženjem Rusija raspolaže i javno, gotovo svakodnevno, nagoveštava da će da ga upotrebi, je najveći izazov, nikada u istoriji ljudske civilizacije nešto slično nije zabeleženo, najveća pretnja po nestanak ljudske civilizacije...

Ko to želi?

Odgovor je jasan - oni mračnjaci u USA koji vladaju Amerikom.

P.S.
Koliko je imbecilan sadašnja kreatura koja glumi predsednika Amerike dovoljno je pogledati pažljivije i ovo upustvo o njegovom ponašanjau - uputstvo okrenuo naopako, novinari bulje u tekst, a on u prazan papir.

Krstan Đ. Kovjenić

Bajden - šta sme da kaže.jpg

Ukrajina ce procvjetati nakon rata. Rusi ce bjezati u Ukrajinu kao istocni Njemici onomad u Zapadnu Njemacku. Jedan od americkih ciljeva je vojno jaka i ekonomski uspjesna Ukrajina kao bedem prema istocnim hordama i kao protupol Njemackoj i Francuskoj u EU.

Ni Hitler ni Napoleon nisu uspeli u tome što ti priželjkuješ ali misliš da će uspeti ko? Ustaško šiptarska koalicija predvođena dementnim zapadnjacima i pederašima iz NATOa? Tvoj copium je na max koliko vidim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back