Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.667
80 milijuna izvoza, strašnopa zato sto naoruzava i rusiju preko kirgy mirgi stana,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
80 milijuna izvoza, strašnopa zato sto naoruzava i rusiju preko kirgy mirgi stana,

srpsko je jeftino, a kvaliutetno streljivo, ne kvasi se kao vase80 milijuna izvoza, strašno
ja mislim da je vucic zavrsio karijeru, zna i on pa najavljuje ww3 za mesec, dva bese? ja da sam on samo bih zapalio
nedelje, sad ako rusi zataje, popisaj se na njihove pretnje i proksi pandane"три до четири, а можда и пре"
Rusi ostali bez raketa nakon 20 dana rata:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...cnog-oruzja-doslovce-su-sve-ispucali-15172068
Ukrajinci brišu patos sa Rusima:
https://www.jutarnji.hr/video/news/...inci-ih-ponizavaju-brisu-pod-s-njima-15171955
Još ćekamo na izveštaj sa dagestanskih pijaca...Ništa pad nataliteta u Kinii, sad je aktuelno izvoz muunicije iz Srbije, pa dokle višeeeeee

onda mu pakuju da bi sutra rekli da se zamerio rusima koji vise nisu mogli da ga tolerisu da ih vredja dok bratski srpski narod oseca drugacije prema majciciRasprava o članku koji je pisan sa veoma jasnim ciljem: poziva se na izjave od pre godinu dana, a snimaka te municije ni od korova.

Ipak su prva dva mjestaТо је то. Нема даље.
Kojoj ženi?Niko nema mu da da odgovori ovoj ženi. Sve ih je isprozivala. Čak ni mali firer

Pa kako to da ko god nešto kaže pprotiv usra ine je plaćen od Rusije, mislio sam da nisi ali gori si od amebe.Kojoj ženi?
Ruska plaćenica je napustila Ukrajinu 24.2.2022. i otišla za Rusiju.
Sada ima zadatak da se predstavlja kao glas Ukrajinaca
A kako objašnjavaš činjenicu da je baš 24. 2. pobjegla u Rusiju?Pa kako to da ko god nešto kaže pprotiv usra ine je plaćen od Rusije, mislio sam da nisi ali gori si od amebe.
Nije pobegla u Rusiju, živi u Dubai-u.A kako objašnjavaš činjenicu da je baš 24. 2. pobjegla u Rusiju?
Slučajno, potrefilo se?
Aha, iz Rusije u Dubai, okej.Nije pobegla u Rusiju, živi u Dubai-u.
Definitivno klip dana.
Obezbedio im Volodja bolje uslove u Ukrajini.Definitivno klip dana.
Zar im nije jednostavnije ubiti se u Rusiji, čemu to droncanje po makadamu.