Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ниси на Балкану па не знаш да руски амбасадор тражи од опозиције (Несторовић и екипа, нпр) да подрже Вучића на локалу. Ајде, објасни ми то, па ћу ја теби једноставније ствари.

То објасни, ако икако знаш.
Pre svakog bitnijeg sastanka sa zapadnim zvanicnicima , AV ima sastanke sa ruskim ambasadorom…. To sve govori.
Mislim da bojna na krsti ne moze da svari to. Mislim da im je dijareja svakog dana sve veca. Pece ih an.s , i ne znaju gde udaraju. Z

NAFO prdnuo u cabar

1719091056577.png

Ниси на Балкану па не знаш да руски амбасадор тражи од опозиције (Несторовић и екипа, нпр) да подрже Вучића на локалу. Ајде, објасни ми то, па ћу ја теби једноставније ствари.

То објасни, ако икако знаш.
pa tek sada se pise o tome, on se hvali da podrzava ukrajinu, rusija agresor, svajcarska, pre tirana samit, i pise se o municiji koju izvozi i prozvodice cak sa zelenskim, a sto srbija izvozi u rusiju preko kirgistana to niko ne pise do skora, samo se sumnja od skora https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-69086401

Ja stalno govorim da je Vicic zapadni covek, da radi za Amere… ali izgleda da je vise na istoku nego na zapadu. To ke dobro za Srbiju i njenu buducnost…
sedenje na 2 stolice moze da bude fatalno, eliminisace ga i reci da su ga rusi otrovali, eto pa shvati

posle njega nafo milic dolazi, jel kaze opozicija da je pobedio u nish?

coce, pa ja u usa citam o vucicu najavljuje ww3 za neki mesec, zaboravih sad koji zapadni medij

pa tek sada se pise o tome, on se hvali da podrzava ukrajinu, rusija agresor, svajcarska, pre tirana samit, i pise se o municiji koju izvozi i prozvodice cak sa zelenskim, a sto srbija izvozi u rusiju preko kirgistana to niko ne pise do skora, samo se sumnja od skora https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-69086401

И поред свега тога, Боцан-Харченко (амбасадор) тражи од Несторовића да у Београду подржи Вучића. Јавно сведочење.

Зашто?

Imaš to samo jedan mali problem, više puta sam te upozoravao na to

Rusi ne smatraju prostor na kome se ratuje tuđim nego svojim, uostalom de jure su to proglasili svojim

S druge strane, odekle ti ideja da random Ukrajinac iz Lvova ili drugog grada na zapadu Ukrajine više smatra Donbas svojim domom od Rusa.

Dakle, to svoje-tuđe ti je vrlo, vrlo relativno u ovom ratu i ne predstavlja faktor od koga nešto zavisi.
"smatraju prostor na kojem se ratuje svojim"
Ahahaha, pa to je fantastično, s tim stavom nisi agresor ni okupator i ako kreneš na Australiju.
A ništa, onda ovo👇

a1kl1w5l_700w_0.jpg

И поред свега тога, Боцан-Харченко (амбасадор) тражи од Несторовића да у Београду подржи Вучића. Јавно сведочење.

Зашто?
pa zato sto naoruzava i rusiju preko kirgy mirgi stana, samo je trazio da se to ne objavljuje, neka se pise samo da ide municija za ukrajinu svercuju neki, mi kao posteni, ali sad gotovo bbc objavljuje pre 10 dana
11 jun 2024

Rusija i Ukrajina: Zašto je drastično porastao izvoz Srbije u Kirgiziju

ja mislim da je vucic zavrsio karijeru, zna i on pa najavljuje ww3 za mesec, dva bese? ja da sam on samo bih zapalio

Procjene na koje se poziva Financial Times ukazuju na to da je od početka ruske invazije na Ukrajinu 2022. godine Srbija izvezla streljivo koje je stiglo u Ukrajinu preko trećih strana u vrijednosti oko 800 milijuna eura, što je predsjednik Aleksandar Vučić uglavnom potvrdio.

On je predstavio situaciju kao poslovnu priliku inzistirajući da neće zauzimati strane u ratu.

:lol: sad kad Medvjedev baci atomku

"smatraju prostor na kojem se ratuje svojim"
Ahahaha, pa to je fantastično, s tim stavom nisi agresor ni okupator i ako kreneš na Australiju.
Ako nato može da smatra da nije agresor kad bombarduje Siriju i Libiju, onda može i Rusija da smatra da nije agresor kad ratuje na teritoriji gde se stanovništvo bori za slobodu 8 godina pre njihovog dolaska i traži da bude deo Rusije.

Ruski mitropolit Leonid (Gorbačov) na svojem telegram kanalu poziva na hitnu mobilizaciju jer Rusiji preti PORAZ:
Сада треба да извучемо закључке и да нападнемо сви заједно, али само сви заједно, све људе од високих функционера до обичних радника, како бисмо спречили овај пораз.

Иначе, овде скоро сваке ноћи, као данас Јеиск и Краснодар: или рафинерија или термоелектрана. Или стамбене зграде или аеродром. И често на територији „старе“ Русије. Углавном ћутим о многострадалном Белгороду, Шебекину, Теткину, који је одавно претворен у Доњецк, из периода пре/почетка СВО.

Ех, сећам се '22. У то време, наивни људи попут мене веровали су у црвене линије, веровали су да ће „руске оружане снаге ударити на „центре одлучивања“, укључујући Кијев, ако украјинска страна настави са покушајима саботаже и напада на циљеве у Русији“.

Украјина је наставила и наставља. И ми? Од примитивних времена мало се тога променило: боје се, поштују и сматрају само јаке, слабе презиру и туку. А снага се не доказује речима, већ делима. Такмичења у елоквенцији су част дипломата, али откако је СВО почео, онда, очигледно, то није било могуће објаснити и доказати речима. Дакле, морате то доказати акцијом. Па шта и колико још чекамо?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back