Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji copium hahahahah...znate kome ide municija i opet je prodajete, dakle hinjski nož u leđa Rusima ,a onda ih po medijima tapšate po leđima i kunete se u rusko-srpsko prijateljstvo...ŠIZOFRENIJA.

То нема везе са стањем у области извоза муниције и наоружања. То су шеме читавог низа посредника које ни САД не би могле испратити а камо ли Србија.

Pa čovjek je izjavio da prodaju municiju otkako je počela SVO. A Rusija je međunarodno toliko slaba, da nije mogla ni Azerbajdžanu koji graniči sa njom priprijetiti da prestane napadat ruskog saveznika Armeniju koji je u CSTO-u( ruskom NATO-u).
Ne lupaj gluposti, Jermenija je prešla na drugu stranu i sad žanje posledice.

Грешиш. Не постоји ни теоретска шанса да се у континуитету контролише испорука до коначне дестинације јер се оружје масовно препродаје трећим. четвртим и петим странама. Део муниције је завршио у Јемену.
ma dokazi sa fronta halo, ako pisu serijski brojevi, ti znas kome si predao tu municiju, i njega moras da eliminises kao klijenta
Држава са тим нема ништа, јер у тој области царује међународна мафија, поготово од 2011 па на даље.
sdpr ima manjeg udela ili nikakvog da kao drzava ne bi imala problem, nego vucicev ortak, privatnik, ali to je opet druga vrsta kriminala sto od drzave pravi svoju prciju

slusaj, srbija ide u nato, pa vucic se hvali da ga kao fol nije briga cak i ako zna, a zna, jasno svima sta radi, i sada mu treba zastita da ne popije polonijum... mislim mnogo cemo da se potresemo

То нема везе са стањем у области извоза муниције и наоружања. То су шеме читавог низа посредника које ни САД не би могле испратити а камо ли Србија.
Financial Timesu je jedino stalo da nekako umanji značaj serije događaja ovoh dana i ohrabri Soroševu pastvu po Srbiji.

Već bi AV trčao da objašnjava.

ma dokazi sa fronta halo, ako pisu serijski brojevi, ti znas kome si predao tu municiju, i njega moras da eliminises kao klijenta

Појави се други наручилац и преко треће ули чак четврте или пете стране усмери на Украјину, Сирију, Јемен...

Међународна мафија.

Periodični pritisak na Srbiju: kombinovali su izjave od pre godinu dana plus “analizu” “eksperta” koga niko nije video.

Financial Timesu je jedino stalo da nekako umanji značaj serije događaja ovoh dana i ohrabri Soroševu pastvu po Srbiji.

Već bi AV trčao da objašnjava.

Имамо несразмерно јаку наменску и потраживања је много, још од "арапског пролећа". Нема сумње да и код нас има мафије која само гледа себе, али овде нема ни говора о циљаном реекспорту.

Знам из прве руке.

Појави се други наручилац и преко треће ули чак четврте или пете стране усмери на Украјину, Сирију, Јемен...

Међународна мафија.
Srbija prodaje municiju Izraelu a woke o tome ne smeju da pisnu pa sad kombinuju izjave od pre godinu dana radi vršenja pritiska na Srbiju. AV sme svašta, ali nešto što bi dovoljno iznerviralo Ruse da ga ozbiljno javno povuku za uši to malo teže.

Међународна мафија.
pa jel vidis jel citas da on kaze da cak i ako zna da ga nije briga, znaci tera isto sa istim naruciocem, i na taj nacin se preporucuje nafou kao pouzdan partner, sutra kada ga zveknu samo ce da kazu rusi ga sredili i eto ti, imas obojenu usred beograda, nisa kg itd

Имамо несразмерно јаку наменску и потраживања је много, још од "арапског пролећа". Нема сумње да и код нас има мафије која само гледа себе, али овде нема ни говора о циљаном реекспорту.

Знам из прве руке.
Srbija izvozi u Izrael i to njima smeta.

pa jel vidis jel citas da on kaze da cak i ako zna da ga nije briga, znaci tera isto sa istim naruciocem, i na taj nacis se preporucuje nafou, sutra kada ga zveknu samo ce da kazu rusi ga sredili i eto ti, imas obojenu usred beograda, nisa kg itd

Ти говориш из позиције антагонизма према једној личности за коју, узхред, ни ја нисам гласао. Ја ти причам из перспективе оних који се тим баве и оних који то контролишу. Према њиховим сведочењима њихове извозне декларације су савршено уредне и чисте.

Извозник не сноси одговорност за малициозне радње других актера у промету.

Lov mrežom na Ukro dronove, uredno uhvaćen:
Ти говориш из позиције антагонизма према једној личности за коју, узхред, ни ја нисам гласао. Ја ти причам из перспективе оних који се тим баве и оних који то контролишу. Према њиховим сведочењима њихове извозне декларације су савршено уредне и чисте.

Извозник не сноси одговорност за малициозне радње других актера у промету.
Rasprava o članku koji je pisan sa veoma jasnim ciljem: poziva se na izjave od pre godinu dana, a snimaka te municije ni od korova.

Ти говориш из позиције антагонизма према једној личности за коју, узхред, ни ја нисам гласао.
ma kakav crni antagonizam prema vucicu?
ajde ti mi objasni zasto ga povezuju sa izvozom u ukrajinu, zasto ga teraju sa zelenskim da sadi tikve, i zasto rusi cute na sve njegovo da je rusija agresor?
zato sto izvozi i u rusiju preko kirgizije, ali o tome ko pise, i to tek sada?
Otkako je pre dve godine počeo rat u Ukrajini, izvoz Srbije u Kirgiziju, nekadašnju sovjetsku republiku, buknuo je do neslućenih visina.
https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-69086401

srbija IDE U NAFO, a onda cete da vidite ko je sila na baljkanu, samo da pozivi aljek siftar do tada, zato se ovi tvoji mole za njegovo zdravlje cro macak bese

Руски канал Ридовка: Србија дала Украјини 800 мил. вредно оружје, Вучић задовољан

Све је то истина али можда и игра на коју је Вучић и рачунао јер је два месеца пре почетка СВО био у Сочију на разговору са Путином,верујем да је тада Вучић добио смернице од Путина шта да ради,како да се понаша и шта ће запад учинити,са обзиром да је Србија у тоталном окружењу нато и еу,да има проблем Космета и Метохије и Републике Србске.

Верујем да је тако јер Путин рачуна 50 година унапред и предвиђа а исто и Вучић. Србија коме год да прода муницију она завршава било где на крају али заборављамо чињеницу да Додик,Вулин често иду у Москву код Путина,Петрушева а после преносе поруке Вучићу и то је предпоставка. Опет Србија је у сред рата увезла Руске хелихоптере Камов,Репилент и више од 1000 ракета Корнет,Руски Антонови су од Јануара у Ниш Слетели више од 12 пута(проверена информација),заборављамо чињеницу да су скоро долазили Руски и Белоруски Генерали у Београд и да су донели неке технологије за ракете,топове 30 мм,заборављамо чињеницу да се из Србије у Русију допрема опрема за склапање Руских дронова и ракета.

Генерално ми не знамо коју игру ко игра а надајмо се најбољем.

Rasprava o članku koji je pisan sa veoma jasnim ciljem: poziva se na izjave od pre godinu dana, a snimaka te municije ni od korova.

Ја сам видео ЈЕДАН.

:mrgreen:

А да са види и више, опет не указује на кривицу државе већ на више међународне шеме које се могу избећи само затварањем наменске до краја рата. Да ли би тада Хил покрио огромну буџетску рупу?

Би, мало сутра.

Највише што можеш је да уговорно дефинишеш коначно одредиште у нади да међународна банда то неће преусмерити на ово ратиште. Како сам чуо, више пута, тако се и ради.

ajde ti nama objasni a zasto onda daje izjave za FT?
zapad mu sprema svilen gajtan, a ne da ce rusi da ga vuku, nemaju pametnija posla? ali ce zapad da predstavi slucaj kao skripaljev, uhvatio se za kvaku 22
Da li znas da se tehnologija i delovi za Ruske dronove svakodnevno doprema iz Srbije?
Jer mislis da pojacano poletanje i sletanje Ruskih transportnih aviona bez nekog cilja?
Da li znas koja je kolicina naoruzanja u poslednjih 6 meseci dopremljeno iz Rusije?

Nemojte pricati gluposti i siriti lazi, AV se 2-3 puta nedeljno sastaje sa Ruskim ambasadorom i vode saastanke iza zatvorenih vrata. Sve je oznaceno kao drzavna tajna.

Srbija nikada nece uvi u EU , a narocito ne u NAFO.. to su vlazni snovi K/AC

ma kakav crni antagonizam prema vucicu?
ajde ti mi objasni zasto ga povezuju sa izvozom u ukrajinu, zasto ga teraju sa zelenskim da sadi tikve, i zasto rusi cute na sve njegovo da je rusija agresor?
zato sto izvozi i u rusiju preko kirgizije, ali o tome ko pise, i to tek sada?
Otkako je pre dve godine počeo rat u Ukrajini, izvoz Srbije u Kirgiziju, nekadašnju sovjetsku republiku, buknuo je do neslućenih visina.
https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-69086401

Ниси на Балкану па не знаш да руски амбасадор тражи од опозиције (Несторовић и екипа, нпр) да подрже Вучића на локалу. Ајде, објасни ми то, па ћу ја теби једноставније ствари.

То објасни, ако икако знаш.

Da li znas da se tehnologija i delovi za Ruske dronove svakodnevno doprema iz Srbije?
Jer mislis da pojacano poletanje i sletanje Ruskih transportnih aviona bez nekog cilja?
Da li znas koja je kolicina naoruzanja u poslednjih 6 meseci dopremljeno iz Rusije?

Nemojte pricati gluposti i siriti lazi, AV se 2-3 puta nedeljno sastaje sa Ruskim ambasadorom i vode saastanke iza zatvorenih vrata. Sve je oznaceno kao drzavna tajna.

Srbija nikada nece uvi u EU , a narocito ne u NAFO.. to su vlazni snovi K/AC
Ovo si sada smislija??? :roll::lol:

GQRYwfgWkAAHcEv

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back