Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇷🇺 Језив снимак..

Видео са сигурносних (CCTV) камера на плажи Учкујевка у време напада Оружаних снага Украјине на Севастопољ 23. јуна балистичким пројектилима са касетном муницијом ATACMS.🇺🇸 Од лансирања до прилета, потребно је од једног и по до три минута.

Тренутак - и гранате експлодирају, људи у паници беже од мора.
Просто је немогуће склонити се или побећи у овим секундама...

🇷🇺 Језив снимак..

Видео са сигурносних (CCTV) камера на плажи Учкујевка у време напада Оружаних снага Украјине на Севастопољ 23. јуна балистичким пројектилима са касетном муницијом ATACMS.🇺🇸 Од лансирања до прилета, потребно је од једног и по до три минута.

Тренутак - и гранате експлодирају, људи у паници беже од мора.
Просто је немогуће склонити се или побећи у овим секундама...

Tipično za Ukrajince
Ne štede ni svoje (Buča), šta su onda tek u stanju drugima raditi.
Ali ni Rusi ne prave razliku između svojih i usrajinskih civila, štite i jedne i druge. Imaju čist obraz ali veliki hendikep zbog toga jer ih strašno koči u vojnim djelovanjima.

A možda su gađali ovo

Pogledajte prilog 1569655

Kako god, kupanje oko Sevastopolja nije preporučljivo, naročito ako te Rus zanemari pa ne objavi zračnu opasnost.
To je bre nesto ko zna gde, onaj terorizam je bio plaza na naseljenom dele ostrva vervatno gradski deo.

Znaci opet fake, dokle vise, evo mene ce budne sramota umesto tebe. :rumenka:

Screenshot_20240625_145854_Google.jpg
Screenshot_20240625_150703_Google.jpg

Ne laprdam, nego mu empirijski objasnajvam njegove logicke pogreske.

On ide od pretpostavke da Putin moze mobilizirati citavu drzavu, ali nije mu jasno da vecini Rusa puca **** za Ukrajinom. I da vecina ne pusi to da je ovaj rat egzistencijalan za Ruse fiziicki gledano.

I to da Anglosaksi ne planiraju da izgube ovaj rat.
A bre novi Aristotele.....kako to empirijski ispravljas.....logicke greske.... z:shock: .... kakva bre to neka nova iskustva posedujes.... paranormalne moci...:mrgreen:

Prve dvije - tri fabovke od tri tisućinke bile su više test, iako su fulale ciljani objekt za nekih 10-20 metara sve u krugu od par stotina metara je ubijeno. Ali ova jučer, mislim 5 po redu, zviznula je po sred zgrade. Preciznost 100%.
Bilo bi lijepo kad bi ih puno više koristili.
Домољупче потврдило? Да нису неке макете у питању? :namcor:

🇺🇦☦ Винички митрополит УПЦ Јонафан, осуђен у Украјини, https://t.me/readovkanews/43944 пуштен је на захтев патријарха Кирила - стићи ће у Москву на лечење после тешког можданог удара у затвору

На сајту Одељења за спољне црквене везе Московске патријаршије појавила се порука да је винички митрополит УПЦ Московске патријаршије Јонафан ослобођен на захтев патријарха Кирила. Он ће стићи у Москву на лечење након можданог удара, који је настао као резултат неоснованих претрага и невиђеног притиска СБУ.

Винички суд лишио је држављанства митрополита Јонафана и осудио га на пет година затвора https://t.me/readovkanews/63859 уз конфискацију имовине због доследне подршке Русији. Адвокат је уложио жалбу, а током саслушања епископ Јонафан је држан у кућном притвору, настављајући да га понижавају и вршећи притисак на њега. Као резултат тога, доживео је тежак мождани удар. Митрополит је хоспитализован, али Кијев очигледно више не жели да му плаћа лечење.

GQs8vdQXQAANJql

(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1804602867510096153 - 9:50 PM · Jun 22, 2024)

🇷🇺🇺🇦🏴 Митрополит Јонафан, осуђен у Украјини и ослобођен на захтев патријарха Кирила, стигао је у Русију

Предстојатељ Руске Православне Цркве одликовао је Митрополита орденом Сергеја Радоњешког🙏🏻

Да,да. Уништи православље, ћирилицу и Русе/Србе. Не може К/АС да побегне од свог усташког, геноцидног бекграунда,

Не пада снег...

Pa neću ga ja uništiti, uništit će ga Rusi ubijanjem Ukrajinaca, nakon rata bi moglo biti da Ukrajinci prijeđu pod Rim, kalendar su već promijenili, ja mislim da je to izgledan scenarij :kafa:

🇷🇺🇺🇦🏴 Митрополит Јонафан, осуђен у Украјини и ослобођен на захтев патријарха Кирила, стигао је у Русију

Предстојатељ Руске Православне Цркве одликовао је Митрополита орденом Сергеја Радоњешког🙏🏻

Naravno da će neprijatelj odlikovati izdajicu, trebali su ga ukrajinci zaključati i baciti ključ, smrad izdajnički 🙄🙄🙄

Pa neću ga ja uništiti, uništit će ga Rusi ubijanjem Ukrajinaca, nakon rata bi moglo biti da Ukrajinci prijeđu pod Rim, kalendar su već promijenili, ja mislim da je to izgledan scenarij :kafa:

Календдар су променили Жидови, католици и унијати који управљају Украјином, а са тим можеш обрисати дупе, јер они рат ГУБЕ.

Разумем ја вас одлично. Исти сте као и ваши дегенерисани преци.

Календдар су променили Жидови, католици и унијати који управљају Украјином, а са тим можеш обрисати дупе, јер они рат ГУБЕ.

Разумем ја вас одлично. Исти сте као и ваши дегенерисани преци.

Ukrajinci su svakako izgubljeni za Rusiju, to je završena priča, ova ruska katastrofa će zabiti zadnji čavao u lijes ruskog imperijalizma, bez Ukrajinaca Rusi su regionalna sila, u najboljem slučaju, bravo majmune iz kremlja, izgubio si najjačeg saveznika 🙄🙄🙄

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back