Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 82.002
Између кога бирају Руси и Белоруси?Japanci biraju između pro-američkih kandidata. Onima koji nisu na pro-američkoj liniji nije uopšte dozvoljeno da dođu u poziciju da budu birani.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Између кога бирају Руси и Белоруси?Japanci biraju između pro-američkih kandidata. Onima koji nisu na pro-američkoj liniji nije uopšte dozvoljeno da dođu u poziciju da budu birani.
Koliko je meni poznato i u Rusiji i Belorusiji redovno budu izbori, a to što tamo narod glasa za Putina i Lukašenka je njihova stvar.Између кога бирају Руси и Белоруси?
Ne trtljaj u prazno, eno ti ga USA gde je izborni proces postao potpuna farsa a ti nam ovde glumiš ludilo.Између кога бирају Руси и Белоруси?
Између кога бирају Руси и Белоруси?Ne trtljaj u prazno, eno ti ga USA gde je izborni proces postao potpuna farsa a ti nam ovde glumiš ludilo.
EU puna komesara postaje najgora verzija SSSRa
Bićeš mi zahvalan jedan dan !Ти и даље глумиш пророка...
Između legitimnih kandidata, s obzirom da su im vođe sposobne i države napreduju narod im veruje i izglasava ih.Између кога бирају Руси и Белоруси?
Оклоп НАТО-а отишао у Курск: маринци дочекали 82. ваздушно-десантну бригаду Оружаних снага Украјине - РВвоенкор
Tamane ih kao divlje patke u jeku sezone lova !Kursk sipanje sarina po febovcima
Osim što je svaka vlast u Japanu od 1945. pro-američka a rjetki pojedinci u istima koji bi imali nešto drugačiji narativ su uklanjanji, u Japanu postoji dvocifren broj američkih vojnih baza. Američki vojnici iz tih baza često siluju Japanke, gaze ljude po ulicama, bahate se itd, i uopšte ne podležu japanskim zakonima. Japansko stanovništvo koje živi blizu američkih baza je očajno već decenijama, a najgore je na Okinavi.Japan je pod američkom okupacijom od 1945.
Između legitimnih kandidata
Što se ne smeješ SADu gde jedan Sanders ili Kenedi ne može da dobije podršku svoje stranke (da ne pominjemo Tulsi G) nego moraju da spuste glavu (Berni) ili idu kao nezavisni kandidat (RFK), dok stranka bez unutrašnjih izbora postavi ćurku koja je prva ispala na predhodnim izborima i nema nikakav uspeh u svom CVju.
NEKA SE SPREMI KINA !!!
Što se ne smeješ SADu gde jedan Sanders ili Kenedi ne može da dobije podršku svoje stranke (da ne pominjemo Tulsi G) nego moraju da spuste glavu (Berni) ili idu kao nezavisni kandidat (RFK), dok stranka bez unutrašnjih izbora postavi ćurku koja je prva ispala na predhodnim izborima i nema nikakav uspeh u svom CVju.
Meni je to mnogo smešno, još smešnije kad takva država nekome drži pridike kako "nije demokratska"
O klovnovskoj nedemokratskoj garnituri EU neću ni da počinjem
Дакле, кога могу да бирају Руси и Белоруси?Što se ne smeješ
Muade, znaš kada su USA izbori, znaš tko će biti protiv koga, gledat ćeš rezultate do 4 ujutro.Ne trtljaj u prazno, eno ti ga USA gde je izborni proces postao potpuna farsa a ti nam ovde glumiš ludilo.
EU puna komesara postaje najgora verzija SSSRa
Ček da pogleda kako se zove protukandidatДакле, кога могу да бирају Руси и Белоруси?
Sad već smaraš autističnim papagajisanjem.Дакле, кога могу да бирају Руси и Белоруси?
Znao sam da će biti Bajden protiv Trampa, kad ono međutimMuade, znaš kada su USA izbori, znaš tko će biti protiv koga, gledat ćeš rezultate do 4 ujutro.
Za Rusiju nemaš pojma niti te ikako zanima.
Dosta fascinantno za jednog filoputina, ali filoputinstvo je ionako samo sinonim za licemjerje.
Šta vrdašSad već smaraš autističnim papagajisanjem.
Evo vidiš da znaš u real timeuZnao sam da će biti Bajden protiv Trampa, kad ono međutim