Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно да ово био завршни чин, дај да мало нападнемо Русе у Русији ако већ не можемо зауставити пропаст фронта у Донбасу.
Пре пар мјесеци су кукали на сва звона како им треба додатних људи а немају.Скуцкају 10000 и пошаљу у самоубилачку мисију без јасног циља.Генијално нема шта...
срећа па та акција неће Русима нањети никакве штете
то је толико добро за Русе :ok:

Poslednja izmena:
Naravno da ovo bio završni čin, daj da malo napadnemo Ruse u Rusiji ako već ne možemo zaustaviti propast fronta u Donbasu.
Pre par mjeseci su kukali na sva zvona kako im treba dodatnih ljudi a nemaju.Skuckaju 10000 i pošalju u samoubilačku misiju bez jasnog cilja.Genijalno nema šta...
Ček, ti stvarno vjeruješ u to ukrajinsko kukanje? Kukaju da nemaju dovoljno ljudi a nitko ne zna gdje su im 3 najbolje oklopno mehanizirane brigade koje nekim čudom iskrsnu u Rusiji, ali eto bitno da Ukrajinci kukaju a ti vjeruješ u to.

Ček, ti stvarno vjeruješ u to ukrajinsko kukanje? Kukaju da nemaju dovoljno ljudi a nitko ne zna gdje su im 3 najbolje oklopno mehanizirane brigade koje nekim čudom iskrsnu u Rusiji, ali eto bitno da Ukrajinci kukaju a ti vjeruješ u to.
Pa ako na ukraiskoj tv dodje zvanicnik i kaze, recite narodu da je poginulo 500k ljudi, da se 700k vodi kao nestalo ko smo mi da ne verujemo u to ?
Svakodnevni snimci sinteraja po ukra ini potvrdjuju gore navedeno

Pa što da su ju Ukrajinci granatirali, njihova je. Ja da sam na njihovom mjestu bi kad vidim da definitivno gubim rat, razrokao sve nuklearke i sve zagadio za idućih 27 000 godina, pobio milijarde ljudi svuda po svijetu prije nego se predao mirno Rusima.
Немам шта вјеровати, процјене су да им је из строја избачено до милион људи на овај или онај начин, убијено, нестало ,рањено, плус су доживјели егзодус младог способног становништва и опште бјежаније.Држава коју ви данас називате Украјине нема ни 25 милиона становника од тога пола потпуно незаинтересовано за овај братоубилачки рат те се на силу мобилишу и гурају на фронт.Осталих 15 милиона је по ЕУ и Русији, како је коме више одговарало...

Pa što da su ju Ukrajinci granatirali, njihova je. Ja da sam na njihovom mjestu bi kad vidim da definitivno gubim rat, razrokao sve nuklearke i sve zagadio za idućih 27 000 godina, pobio milijarde ljudi svuda po svijetu prije nego se predao mirno Rusima.
:lol:
Film Fall GIF

Украјина довлачи јединице на границу са Белорусијом, концентришући људство и технику у рејону Ровењске области. Такође је повећано присуство украјинске војске у зони искључења Чернобилске нуклеарне електране у Кијевској области.​

Украјина довлачи јединице на границу са Белорусијом, концентришући људство и технику у рејону Ровењске области. Такође је повећано присуство украјинске војске у зони искључења Чернобилске нуклеарне електране у Кијевској области.​

Razvlače ih dok očiste upad.

Paaaaa imas pamcenje vinske musice pa si ocito zaboravio da je bas iz tog podrucja 24.02 2022 krenula invazija prema Kievu!
I sta se sad snebivas :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back