piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.543
Običaj je običaj.
Znak poštovanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Običaj je običaj.
који болесници"Na jebena kolena!"
Ispostavilo se da su Ukrajinci primorani da kleknu pred pogrebnom povorkom „mrtvih heroja“, pod pretnjom da će ih odvesti negde u kolima nacionalnih bataljona.I ceo trg je na kolenima od straha.
срећа па та акција неће Русима нањети никакве штетеНаравно да ово био завршни чин, дај да мало нападнемо Русе у Русији ако већ не можемо зауставити пропаст фронта у Донбасу.
Пре пар мјесеци су кукали на сва звона како им треба додатних људи а немају.Скуцкају 10000 и пошаљу у самоубилачку мисију без јасног циља.Генијално нема шта...
Ako to dolazi od visevekovnog, visegeneracijskog sledbenika Nacizma, onda mora da nije tako.I nije te sram citirati lažljivog kriminalca?
Kao sto je i vise puta bila do sada.ti zaista vjeruješ da je nuklearna elektrana raketirana od strane Ukrajinaca
A ovakvi se slazu i podrzavaju komentar.Bahmut vise ne postoji, prosao gore od Hirosime.
Ček, ti stvarno vjeruješ u to ukrajinsko kukanje? Kukaju da nemaju dovoljno ljudi a nitko ne zna gdje su im 3 najbolje oklopno mehanizirane brigade koje nekim čudom iskrsnu u Rusiji, ali eto bitno da Ukrajinci kukaju a ti vjeruješ u to.Naravno da ovo bio završni čin, daj da malo napadnemo Ruse u Rusiji ako već ne možemo zaustaviti propast fronta u Donbasu.
Pre par mjeseci su kukali na sva zvona kako im treba dodatnih ljudi a nemaju.Skuckaju 10000 i pošalju u samoubilačku misiju bez jasnog cilja.Genijalno nema šta...
Pa što da su ju Ukrajinci granatirali, njihova je. Ja da sam na njihovom mjestu bi kad vidim da definitivno gubim rat, razrokao sve nuklearke i sve zagadio za idućih 27 000 godina, pobio milijarde ljudi svuda po svijetu prije nego se predao mirno Rusima.Kao sto je i vise puta bila do sada.
ruzka vlada dramaticno apelovala na iran i kinu, NE SALJITE NAM VISE MUNICIJU, DAJTE NAM AUTOBUSE ZA EVAKUACIJU!Putuju na ljetovanje, sve placeno od kepeca i + 10 eljada rublji
Od kada je to obicaj?Običaj je običaj.
Znak poštovanja.
Pa ako na ukraiskoj tv dodje zvanicnik i kaze, recite narodu da je poginulo 500k ljudi, da se 700k vodi kao nestalo ko smo mi da ne verujemo u to ?Ček, ti stvarno vjeruješ u to ukrajinsko kukanje? Kukaju da nemaju dovoljno ljudi a nitko ne zna gdje su im 3 najbolje oklopno mehanizirane brigade koje nekim čudom iskrsnu u Rusiji, ali eto bitno da Ukrajinci kukaju a ti vjeruješ u to.
Novopečeni običajiOd kada je to obicaj?
Немам шта вјеровати, процјене су да им је из строја избачено до милион људи на овај или онај начин, убијено, нестало ,рањено, плус су доживјели егзодус младог способног становништва и опште бјежаније.Држава коју ви данас називате Украјине нема ни 25 милиона становника од тога пола потпуно незаинтересовано за овај братоубилачки рат те се на силу мобилишу и гурају на фронт.Осталих 15 милиона је по ЕУ и Русији, како је коме више одговарало...Pa što da su ju Ukrajinci granatirali, njihova je. Ja da sam na njihovom mjestu bi kad vidim da definitivno gubim rat, razrokao sve nuklearke i sve zagadio za idućih 27 000 godina, pobio milijarde ljudi svuda po svijetu prije nego se predao mirno Rusima.
Hrvatima je svako nasilje običaj, što se čudiš?Od kada je to obicaj?
Pa što da su ju Ukrajinci granatirali, njihova je. Ja da sam na njihovom mjestu bi kad vidim da definitivno gubim rat, razrokao sve nuklearke i sve zagadio za idućih 27 000 godina, pobio milijarde ljudi svuda po svijetu prije nego se predao mirno Rusima.
Kod nas nikog nije trebalo prisiljavati da ide u vojsku.Hrvatima je svako nasilje običaj, što se čudiš?
Razvlače ih dok očiste upad.Украјина довлачи јединице на границу са Белорусијом, концентришући људство и технику у рејону Ровењске области. Такође је повећано присуство украјинске војске у зони искључења Чернобилске нуклеарне електране у Кијевској области.
Kod kojih vas i kad to?Kod nas nikog nije trebalo prisiljavati da ide u vojsku.
Paaaaa imas pamcenje vinske musice pa si ocito zaboravio da je bas iz tog podrucja 24.02 2022 krenula invazija prema Kievu!Украјина довлачи јединице на границу са Белорусијом, концентришући људство и технику у рејону Ровењске области. Такође је повећано присуство украјинске војске у зони искључења Чернобилске нуклеарне електране у Кијевској области.