Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde, da li si ti normalan? Izvozni put je pod Ukrajincima :zblesav:
S tim šta tu gasnu stanicu ukrajinci još nisu zauzeli. Ali nebitno.
Oba kraka gasovoda iz te stanice prolaze kroz Ukrajinu i oni imaju kontrolu, sa tom stanicom ili bez nje.
Ne ide gas iz te stanice kroz Kinu, nego kroz Ukrajinu i mogu da ga blokiraju kad hoće i gde hoće.
Pričamo o plinskoj stanice ne o transportnom putu..

Pričamo o plinskoj stanice ne o transportnom putu..
Ne znaš ti o čemu pričaš

1723054206791.png

На интернету се дистрибуирају снимци из села Зелени Шљах у Суџанском рејону Курске области.

Човек на снимку тврди да на путу леже мртви војници и аутомати (пушке) около.

❗ Будите опрезни, видео садржи псовке.

❗🇷🇺🇺🇦🏴 Милитант Оружаних снага Украјине пуцао је у трудну девојку током евакуације у Курској области

Како је њен супруг рекао за СоловьёвLIVE, он и његова супруга су се возили у два аутомобила из села Куриловка када је на њихова кола пуцано од стране украјинских милитаната.

Према његовим речима, прво су гађали његов аутомобил, али га метак није погодио. Тада су милитанти пуцали у аутомобил његове жене, у којем су били и њена мајка и њихов син.

Рањавање супруге, према речима човека, се испоставило да је смртоносно.

Војнике сам видео лично, својим очима. Имао је шлем са плавом траком.

А видео сам и његов аутомат.

Evo na šta je nacistički ološ ponosan. Potomci ustaških koljača ponovo slave ubijanje žena i djece.

🙃 ⚔️ 🏳️ 24-годишња трудна жена погинула је током евакуације из Суџе. Њен муж је рекао да је на њихов аутомобил пуцао војник Укровермахта.

Погинула је Нина Кузњецова. Она је јуче, заједно са мајком, супругом Артемом и дететом, покушала да напусти Суџу. Артем је возио испред (његов ауто на снимку), Нина са мајком и сином позади. На улазу на аутопут Куриловка-Гончаровка почели су да пуцају из жбуња. Према речима Артјома, видео је војника, његову кацигу, плаву изолациону траку и цев митраљеза.

„Пуцао је прво напред, а ми смо возили на њега. Ватра је била на мени. Пробио ми је цео ауто, али ме ниједан метак није погодио. А онда је отворио ватру на њен ауто - она је изгубила свест и забила се у мој ауто. Нинина мајка је њу и њеног сина пребацила у мој ауто и ми смо одјурили у болницу. Тамо је Нина преминула"

— рекао је Артем Кузњецов за „Базу“.

Нина је била у другом месецу трудноће. Према Артемовим речима, нису знали пол детета, али су се надали да ће добити девојчицу. У пуцњави је повређен и њихов двогодишњи син - дечак је сада у болници, његов живот није животно угрожен.

Rat je trebao na brzinu slomiti rusku ekonomiju i baciti je na koljena. Rusija je trebala doživjeti strateški poraz i raspasti se, a Blackrock i Vanguard lagano preuzeti vlasništvo nad ruskim resursima. Takav modus im je lijepo uspjevao u državama šrom svijeta.

Međutim, Putin je imao drugačije ideje. Produžio je rat.
Čitav genijalni plan zapadnih genijalnih sratega se sjebao.

I što se sad dešava? Sve je ispalo obrnuto. Umjesto Rusije propada Zapad.

I to što rat duže traje, to Zapad brže propada. A nema više nazad.

Ukrajina gubi jedan od poslednjih gradova za proizvodnju uglja u Donjeckoj oblasti.
Ali hajde da uradimo samoubilački TikTok koji trči preko ruske granice.
Zelenski Genije.:hahaha1:
GUY7QSXWEAAxy7K
:namcor:
Видео са заробљеним украјинским диверзантом снимљен на граници Курск: „Ишли смо у Суџу... Требало је снимити село Гордејевку... за команду...

Ispade Kiril Budanov, ako je on ovo izveo, bez stabne skole, i vrlo mlad po iskustvu, bolji i sposobniji komandant i od Sirskog i od Zaluznog

Zar ne misliš da bi trebalo sačekati da se vide rezultati napada, ti bi dok borbe još traju da ga proglašavaš Kutuzovim

Sačekaj da vidimo šta će se desiti do kraja ove ofanzivne akcije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back