Mastrangello
Domaćin
- Poruka
- 3.723
samo jos da ovo cetvoro prestane podmetati nogu jedni drugima.
Djurica Hipotezica zna!Bahmut vise ne postoji, prosao gore od Hirosime.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo jos da ovo cetvoro prestane podmetati nogu jedni drugima.
Djurica Hipotezica zna!Bahmut vise ne postoji, prosao gore od Hirosime.

Био је императив да се украјини донесе демократија.Putin je više puta izjavio 2021. da neće napasti Ukrajinu..
Sve te zlonamjerne glasine su došle sa zapada.
Osobnog iskustva nemam, ali nemaš ni ti.Izvini ali ti ne znas sta je rezervat a ni konclogor.
Eto, i ti shvatio tko je okupator i tko porobavlja čovječanstvo.a za jadne ruse nema tko da gine već moraju sami
šta ćeš nisu se ruje snašle u životu![]()
Mudar si....šalim se, nisi.ima i na filmovima tužnih priča![]()
Nema tamo odavno kolonija ili mi je mozda pomaklo pa je ostala neka.Kako nazivaš Evropske kolonije po Africi?
Razlika izmedju mene i tebe sto ja ne mislim da su Rusi budale da im se svasta moze uvaliti.Auuu pa taj mali vam mrsi konce,jel?SAMO da nije njega opet bi vi uvalili Rusima nekog po svom ukusu![]()
Neka lažu, lažeš i ti pa šta ti fali..Pa?
Sta kmecis ako su Rusi lazovi,nisi valjda poverovao![]()
čovečanstvo su pokušali da okupiraju vanzemaljci ali su ih amerikanci u tome sprečili i sve su nas spasiliEto, i ti shvatio tko je okupator i tko porobavlja čovječanstvo.
Aleluja 3 X
ti si naš forumski šaljivdžija koji nas sve zna dobro nasmejati svojim tekstovimaMudar si....šalim se, nisi.

Ako ne znas kakvi su odnosi izmedju Pakistana i Indije ili Kine i Indije raspitaj se.Мирођијо, дааааааааај! Олади мало, није ваљда да баш на све мораш додавати неке блесавштине.
Nakon kolonijalizma, koji je službeno ukinut sredinom prošlog stoljeća, uspostavljen je neokolonijalizam koji se nije previše razlikovao od prethodnog mračnog razdoblja, barem u smislu da bi siromašnim Afrikancima omogućio razvoj sukladan afričkim prirodnim bogatstvima, već im je samo generirao nove i nove dugove i poniženja.Nema tamo odavno kolonija ili mi je mozda pomaklo pa je ostala neka.
Shtovani kolega, uz dužno shtovanje, tvoji Youtube postovi i komentari tipa "Ukrajinci krstarećim raketama sravnili pola Moskve" ipak nemaju konkurenciju u humoruti si naš forumski šaljivdžija koji nas sve zna dobro nasmejati svojim tekstovima

Sve kokošinjci !!!Kod Avdejevke Rusi u 6 mjeseci oslobodili oko 400 km2
Ili kako bi to napaćena DomoljUpčad rekla - Ukiji razvaljuju Ruse.
Ovo naravno nije kraj, svaki dan se oslobodi dio bivše Usrajine.
![]()
Ako ne znas kakvi su odnosi izmedju Pakistana i Indije ili Kine i Indije raspitaj se.
Mene ne cudi sto Svaabe kupuju vec sto Rusi prodaju Svabama koji nisu hteli u Nemackoj industriju koja mnogo zagadjujeA ništa sankcije ovo ono, tamo vamo !!!
Pa ja da ne lazem nikad ne bi istinu saznao.Neka lažu, lažeš i ti pa šta ti fali..