Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.233
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hruščov je rođen u Rusiji, no obitelj se preselila u Ukrajinu. On je Rus odrastao u Ukrajini i bio je oženjen Ukrajinkom iz Lublina, današnja Poljska.Hruscov nije bio Ukrajinac nego Rus rodjen u Ukrajini kao i Breznjev naprimer.
Hvala. Dakle komunisti je poklonili Ruskoj SFSR, kao sto sam rekao, iako tamo nije bilo nikako Rusa nit su imali kopnenu vezu sa tom republikom.https://www.britannica.com/place/Kaliningrad-oblast-Russia
Калињинград , област (регија), крајњи запад Русије . Већина области је у сливу реке Прегоља и њених притока. Са средиштем у Калињинграду, формиран је 1945. од северне половине немачке Источне Пруске , која је потсдамским споразумом из те године уступљена СССР-у . Административно, област је постала део Руске СФСР, иако је била одвојена од матичне републике око 360 км територије која је припадала Литванској, Белорусији и Летонији републикама СССР-а, када су те републике стекле независност од распада Совјетског Савеза 1991. Калињинградска област је постала права ексклава потпуно одвојена од остатка Русије.
Konačno ukraincima dolazi iz dupeta u glavuKljučni događaji:
- Kuleba poručio iz Kine: Ukrajina je spremna za dijalog sa Rusijom o pravednom i trajnom miru
- Peskov: Stav Ukrajine u skladu sa stavom Kremlja, Rusija otvorena za pregovore
- Rusi napali centar Harkova, povređene dve osobe
- Ministri finansija osam članica EU tvrde da Putin laže o snazi ruske ekonomije
Čitaj,sve lepo piše.Nego,što im EU ne uzme to?M?
Tako će biti u Ukrajini kada pobede.Uzeće šta budu hteli,a ostalo će biti tampon zona.
A šta bi se zlopatili odajući do njih, kad mogu sesti na zidić i pijuckati pivo, a ovi neka dolaze.Ааууу
Руска Федерација ће обновити своју моћ и „доћи“ до граница НАТО-а
Врховни командант савезничких снага НАТО-а за Европу Кристофер Каволи
To nije ruska zemlja. To je prestalo biti ruska zemlja raspadom ruske carevine koja je brutalno porazena u prvom svjetskom ratu.Kako su mogli komunisti Rusima da daju Rusku zemlju?!
Мора да ће да изведу неки много захебан маџионичарски трик којим ће америчку чиваву да претворе у бодљикавог јежа !
Од Литваније желимо да направимо „бодљикавог јежа“ који ће бити непривлачан „руском медведу“.
Министар одбране Лауринас Качиунас
Evo u Zagrebu je jedan pao kroz prozor, onaj Mislav Bago, još i danas se spekulira o tome kako i zašto ga je propuh povukao kroz prozor, nije baš da se često pada kroz prozor, pogotovo ako si politički exponirana osoba![]()
Ako su žene s puškama krajnji domet ove civilizacije, onda zaista idemo u 3PM.То је само једном дневно.
Има људи који прате тему а не учествују у коментарисању, и можда желе неке шире информације везано за фронт и сукоб осим ових "Хит твит" у двије реченице, или препуцавања у стилу "пропаде Русија - готова је Америка".
Ево један "Хит твит" од "BRICS News-а" који ће да ти се свиди...
Кинеске жене војници
Nema svrhe ni onda ni sada, sada jer nece biti priznat a kasnije jer je nepotrebanKoja svrha referenduma za nezavisnost bi bila u slučaju da Kosovo postane članica UN?
Toliko muljaviš da se upetljavaš kao pile u kučine i izgubio si svaku vezu sa mozgom.
Nego tko je bio na Krimu?Hvala. Dakle komunisti je poklonili Ruskoj SFSR, kao sto sam rekao, iako tamo nije bilo nikako Rusa nit su imali kopnenu vezu sa tom republikom.
On se ubio.Evo u Zagrebu je jedan pao kroz prozor, onaj Mislav Bago, još i danas se spekulira o tome kako i zašto ga je propuh povukao kroz prozor, nije baš da se često pada kroz prozor, pogotovo ako si politički exponirana osoba![]()
Nisam ja postavio onu kartu, zato sam napisao "ako" sumnjiv mi je podatakO cemu pricas Djuro? Samo od overdoza u USA je 2022 umrlo vise od 100000 ljudi
Nego tko je bio na Krimu?
Ne sklapa sirotinja kao ja i ti, vlasnici velikih biznisa to rade u Srbiji takodje.Ne sklapaju.
Nisu htjeli biti Ukrajina ni 1954. Tada, u drugoj polovici 1950-ih, stanovnicima Krima nije padalo na pamet da se bune, navodno iz istih razloga koje su navodili i političari, sve se to odigrava unutar jedne države i nitko nije primijetio bilo kakvu promjenu. Mnogi stanovnici Krima nisu ni znali što se događa dok na ulicama nisu počeli sve češće viđati table i putokaze na ukrajinskom jeziku.Formulacija je manje bitna, cinjenica je da je ruski vecinski Krim usao pod granice Ukrajine a da Ruse tamo nitko nije pitao sta misle o tome. Tako se to radi u komunizmu, mi imamo primjer AVNOJ-a cije su granice bile temelj za novi sukob.
Kasnije, kad se nova vlast u Ukrajini odlucila za rat protiv vlastitog stanovnistva, Rusi na Krimu su napravili referendum i demokratski se izjasnili sto zele.
Moze to netko promatrati kako zeli i reci sve je bilo rezirano iz Moskve i da je nelegalno (a zasto i po cemu je nelegalno, ako su se drzali upravo povelja i nacela kojih se drzi i tzv demokratski zapad glede referenduma?), ali sad ozbiljno, zar netko stvarno sumnja u zelju Rusa sa Krima da budu dio Rusije? Zar netko stvarno vjeruje da ih je Putin silom natjerao da se vrate Rusiji? Zar itko vjeruje da su htjeli ostati dio Ukrajine pod onakvim okolnostima? Zasto mogu Albanci napustiti SRJ bez referenduma i uporabom tudje vojne sile, a Rusi ne mogu Ukrajinu SA referendumom i bez ispaljenog metka?
Kao sto rekoh vec vise puta, dvostruki standardi koji se sad zapadu razbijaju o glavu, a najvise nesretnim Ukrajincima.
Nego čiji je?On pita za belgorodsku, kursku u rostovsku regiju koje su komunsiti poklonili Ruskoj SFR, iako su Ukrajinci 1917 tu bili u debeloj vecini.
A Krim naravno nije ruski. To stu su Rusi vecina ne znaci nista. I Albanci su u Presevskoj Dolini vecina, ali nitko ne trvrdi da je to albanska zemlja.
Ukrajinski naravno. Mislim drzave Ukrajine.Nego čiji je?
Usporedba je odlična. USA istrijebila Indijance, ostatak zatvorila u rezervate i oni su predvodnici demokracije i slobodnog svijeta.To nije analogija. Rusko carstvo se bilo raspalo i nova komunsiticka vlast je morala odluciti kako ce narodi koji su bili udruzeni u ruskom carstvu podijeliti teritoriju bivseg ruskog carstva. Odluke na osnovu koje su profitirali etnicki Rusi ti ne smetaju?
Kako ga je Ukrajina stekla?Ukrajinski naravno. Mislim drzave Ukrajine.
Sto se pravis luda?