Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemaš pojma koliko ovim svojim komentarom ideš na ruku rusofilima, bukvalno će da krenu da te citiraju i priznaju za svog zvaničnog vizionara :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Elem, ako se sećaš lekcija iz istorije
- Rimsko carstvo se podelilo na Zapadno i Istočno
- Zapadno rimsko carstvo (više manje granice značajnog dela EU) je propalo (kako se to često kaže urušilo se u grehu, nemoralu i svakakvoj dekadenciji)
- Istočno rimsko carstvo je opstalo još skoro hiljadu godina, dok nisu došle horde sa istoka da i njega pregaze.

Ja verujem da nisi baš mislio na ovo, ali moram ti odati priznanje na ilustraciji jer vreme u kome živimo ima dosta paralela sa istorijskim periodom pada Zapdnog rimskog carstva.
Зрели су

Sjećam se da sam vidio izvještaje da su ukrajinske mame davale imena svojim djevojčicama "Javelina" po projektilu Javeline, što je krajnje nesretno jer tamo gdje sam ja Javelina je doslovno krznena divlja svinja koja je poznata po tome što je mrzovoljna i napada planinare.

Pogledajte prilog 1578144
Сада је јасно одакле толико смртних случајева ОТАН официра приликом планинарења! Свиња је крива.

To je problem novinarstva danas generalno, oblikuje se javno mnjenje po potrebi, a slaboumni upijaju informacije kao reklame.

main-qimg-b7d7d6fe6b13f29ae93cb4d9beff0cef-lq

ne , ovo sto se prodaje je sa znakom
odgojeno prirodno i bez antibiotika.

evo , celo pile i njegovo kostanje.
cene jesu otisle i za 100 posto od ranije, ali ima i moze se naci i kupiti za normalnu cenu
Pogledajte prilog 1577891
Maple Lodge

Whole Chicken​

1 per tray

$12.30 avg. ea.

(1,600 g avg.)

$7.69 /kg$3.49 /lb.

Regular price $9.90 avg. kg

Valid until July 17, 2024
Поредиш базичну варијанту, без ичега, која кошта 7 долорес,
и луксузну варијанту коју је Тихи качио, са фул опремом, +40 долореса.

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back