Ništa onda, spremajte vojsku, šta da vam kažem.
Odnosno imam nešto da vam kažem, vrlo dobronamerno
Pre nego što kreneš da ratuješ sa nekim trebalo bi malo da proučiš psohologiju protivnika.
Očigledno je da niko ne poznaje psohologiju Rusa, ne znam šta rade ljudi kojima je to posao.
Jednostavno rečeno Rusi su LUD NAROD, zaista to mislim. Oni nisu ni blizu kao mi Balkanci a o ostatku Evrope da i ne govorimo.
Po pitanju borbe, rata, smrti, oni su potpuno ludi i to nije uporedivo sa bilo čime i sa bilo kime.
Dakle sada, bez ikakvog problema, bez ikakve zadrške i rezerve njih je ponovo spremno da pogine 20 miliona kao u WW2 i nemoj imati traga sumnje da je to zaista tako. To ti je genetski tako, to je nasleđe na koji su oni ponosni i jednostavno ne umeju drugačije da razmišljaju. Smrt i rat su za njih nešto potpuno drugo u odnosu na ostatak Evrope, jednostavno lud narod.
E sad, ako smo to apslovirali, ostaje da pronađete najmanje 20 miliona vas koji su spremni da poginu u ratu sa Rusima.
Ništa više i ništa manje od toga. Ukrajince ste potrošili, da vidimo ko će to da zauzme njihovo mesto.
Prebrojte se za početak vi ovde na forumu, koliko vas je spremno da pogine na istočnom frontu, ili koliko je vas spremno sinove da žrtvuje ako ste matori. Ozbiljna cifra vam treba da naterate Ruse da plate za ovaj rat i tu uopšte ne mislim na pare.