piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.547
Kada imaš agresivnog susjeda treba biti na oprezu.Kakve to veze ima?Nisu Rusi njih dirali uopšte.Doduše,moraju da se ponašaju pristojno,a ne da guraju prst u oko Rusiji i neće imati problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada imaš agresivnog susjeda treba biti na oprezu.Kakve to veze ima?Nisu Rusi njih dirali uopšte.Doduše,moraju da se ponašaju pristojno,a ne da guraju prst u oko Rusiji i neće imati problema.
Rekao je Putin da neće napasti Ukrajinu, da je to zapadna propaganda...Znaš li nekoga ko živi u Švedskoj
Ako znaš pitaj ga ko mu ugrožava sigurnost i čega se plaši, zlih Rusa ili možda nekih drugih "elemenata"
U našem slučaju Rusija je sileđija.To se u kulturnim zemljama naziva reket. Plaćanje osiguranja mafiji da ti ne zapale radnju.
Jadna je to sigurnost, kad glavnom siledžiji moraš da plaćaš., a niko te ne ugrožava osim njega.
Pitao sam te za Švedsku i njihovu ugorženostRekao je Putin da neće napasti Ukrajinu, da je to zapadna propaganda...
Rusi igraju igre oko svojih granica...Pitao sam te za Švedsku i njihovu ugorženost
Proveri čega se plaše, Rusa ili ...
zamjetio si?.
Данашња доза хрватског хумора.
.
Cenim tvoju iskrenost.Igraju oko svojih a ne tuđih granica kao neki.Na primer,Amerikanci.Dokle god Nato bude mirovao dotle nema čega da se plaši,jer Rusija nije agresivna kao SAD.Rusi igraju igre oko svojih granica...
Baš čudno šta je Švedska ušla u najjači vojni savez na svijetu..
Ovo sta si napisao ima logike samo K/ASKrstini srbobotorussi se u zadnje vrijeme jako brinu za ukrajince a za Krmeljove robove bas i ne![]()
Pa koliko je meni poznato,ni Rusija ni Švedska nisu išle nigde sa ovog sveta,komšije su oduvek.Otkud sad odjednom potreba da se uvlače u taj vojni savez?Šta se to toliko promenilo?Jel se to Švedska sprema da napadne Rusiju pa se zato učlanila u nato?Kada imaš agresivnog susjeda treba biti na oprezu.
Vidim da su ti upravo dvojica takvih kojima ste prodali priču lajkovala postu čemu je problem...trebali su pričati da idu uvesti slobodu i demokraciju...? svijet je večinom sastavljen od mediokritata i njima treba prodati priču o dobru i zlu iako objektivno dobro i zlo se samo prepliću stoga je to figurativno jedna osoba sa dva lica...u politici ne postoji ni dobro ni zlo u politici postoji samo interes; a da postoji nacizam u ukrajini i u briselu washingtonu to je očigledno...nacizam nije samo priča o židovima to je priča o izuzetnim i neizuzetnima
Ne znam šta si očekivao da ti kažem. Od Rusije beže svi glavom bez obzira. Probali su i ovi nesrećni Ukrajinci ali nisu uspeli. Trebali su valjda da sagnu glave i pođu za onim ruskim agentom što im je bio predsednik kad je isti odlučio da prekinu evropski put i krenu na ruski put.Ne znam ruski,
ne pratim ruske niti proruske medije
ako ti je to jedini argument, onda ništa