febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.591
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајд' ти то докажи дотичном "Будаку", а и оном другом што у Билицама подиже "мол др. Миле Будака".Komunizam je crtao granice lijepe nashe.
![]()
Ukrajinci po Belgorodu Rusi gdje im padne napamet..Pa Rusija nije samo Moskva , i San Petersburg, svakodnevno se gađaju civilni ciljevi koje ispaljuju američki vojnici raketama po Belgorodu !
To bi isto bilo kao da Rusi počnu rokati po Enkoridžu i kažu: pa šta hoćete ne gađamo vam LA ili Njujork ,osim toga Aljasku smo vam i onako mi prodali !
Razlog zašto je Švedska i Finska u NATo pakta je agresija Rusije na Ukrajinu.NATO se širi na istok 30 godina i sad je kao razlog ulaska Švedske i Finske u NATO SVO? Te dve države su i tako bile NATO, samo su sad stavili na papir.
A da nema SVO i Ukrajina bi bila članica NATO pakta.
Guraj te haubice i ne budali.
Nisam ništa pobrkaoПобркао си са корејским ратом, где су стварно руски пилоти летели на Миговима и нису лоше прошли у директном сукобу са америчким. Вијетнамски рат је добио вијетнамски народ и генијални генерал Ђап, а Руси су давали само техничку подршку, али нису директно учествовали.
Ne, ti i tebi slični neprekidno pišete gluposti.pišeš gluposti...na osnovu čega si zaključio da putin želi obnovu SSSRa; ja koliko vidim jedino EU želi obnovu sliku SSSRa u vlastitom evropskom dvorištu s pričom o ograničenom suverenitetu država i opće poznatom ideologijom da se ne ponavljam...
Pa što su onda Rusi pričali kako idu u Ukrajinu da ih denacifikuju i spašavaju ugroženu nejač i vjekovna ruska ognjišta?u svijetu gdje se dešavaju zločini kao danas u Gazi ili licemjerno gaženje međunarodnog prava uopće nije potrebno ikakvo opravdanje ikoga..zašto se uopće opravdavati...pred kim...tko je ta moralna vertikala ispred koje se moraš opravdavati...pravdanje je danas slabost...pravdanje je prepušteno gubitniku.
Pa koka nije MeksickaЗашто би убио кокошку која носи златна јаја? ЦИА и остали поштено плаћају за сваки грам који картел испоручи. Неће ваљда да продају сами себи?
Sigurnost..
А јел може укратко, шта су то тачно Шведска и Финска добиле уласком у ову, огрезлу у крви организацију, НАТО пакт?
.
Pa mozda jer je Putin to rekao, ono, mnogo puta. Nije pricao o obnovi mongolskog carstva i krunisanju Dzingis kanapišeš gluposti...na osnovu čega si zaključio da putin želi obnovu SSSRa; ja koliko vidim jedino EU želi obnovu sliku SSSRa u vlastitom evropskom dvorištu s pričom o ograničenom suverenitetu država i opće poznatom ideologijom da se ne ponavljam...
Негде сам написао кокаин? Нисам приметио.Pa koka nije Meksicka
Replicirao si na moj post, a ja sam napisao koka. Tvoja replika se ne odnosi na cene ajvara u Pirotu.Негде сам написао кокаин? Нисам приметио.
Pa dobro, ti onda veruj Sputnjiku.
Ima nas raznih.
Не односи се.Replicirao si na moj post, a ja sam napisao koka. Tvoja replika se ne odnosi na cene ajvara u Pirotu.
u čemu je problem...trebali su pričati da idu uvesti slobodu i demokraciju...? svijet je večinom sastavljen od mediokritata i njima treba prodati priču o dobru i zlu iako objektivno dobro i zlo se samo prepliću stoga je to figurativno jedna osoba sa dva lica...u politici ne postoji ni dobro ni zlo u politici postoji samo interes; a da postoji nacizam u ukrajini i u briselu washingtonu to je očigledno...nacizam nije samo priča o židovima to je priča o izuzetnim i neizuzetnimaPa što su onda Rusi pričali kako idu u Ukrajinu da ih denacifikuju i spašavaju ugroženu nejač i vjekovna ruska ognjišta?
Kakve to veze ima?Nisu Rusi njih dirali uopšte.Doduše,moraju da se ponašaju pristojno,a ne da guraju prst u oko Rusiji i neće imati problema.Razlog zašto je Švedska i Finska u NATo pakta je agresija Rusije na Ukrajinu.
Sigurnost.
To se u kulturnim zemljama naziva reket. Plaćanje osiguranja mafiji da ti ne zapale radnju.Sigurnost.