Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koje je tvoje mišljenje o Tihom i tvojim Srbima koji zagovaraju nuklearni genocid europskih naroda?. Inače postoje ratna pravila, ali mislim da nema Srbina koji na temi nije napisao post u stilu "e sada imamo nuklearne bombe i sada ćemo da istrebimo narode, ko jhebe nedužne žrtve"...a u međuvremenu kukate o NATO bombanju Srbije kao zločinačkom... a nisu vas čak ni bombali kako spada nego malo preplašili onim pametnim bombama... Uvijek se otkrijete na najjeftiniji način...
samo nemojte da cupate iz konteksta i zamenjujete teze, a inace bi sve mogli da se dogovorimo, kada biste vi hteli... ali je problem sto vi odbijate, samo mantrate vasu verziju i samo cujete sami sebe - autohipnoza ako mene pitas

a to sto mi preterujemo, pa eto, takvi smo

radi se o tome da nato nije odbrambeni savez ako okruzuje rusiju, ako razbija sfrj, srednji, bliski istok i samo nastavlja svoju neokolonijalnu politiku

sad cujemo da cete da izbijete i kineze, a ne samo ruse, i nas male ruse
posle cete verovatno i indiju, pa jel ima kraja tom vasem batinjanju svih na ovoj planeti?

zube ce vam ruja polomiti, kreze, ne plasim vas, nego zaista to mislim, ne pitam se da li zelim, ne navijam za to, vec samo tako mislim, nista licno protiv tebe putnice

samo objasni sebi samome kako tramp moze da kaze da bi to resio za dan, sebi, a ne meni - njegova izjava ce ostati i kada vi u eu budete goreli gore nego u paklu! ta njegova izjava vama za svedocanstvo, pa razmisli, a meni ne moras nista da kazes.

Poslednja izmena:
ja ne znam ako ste vi ovako mislili da dobijete rat:
  • puknete jedno rusko skladiste, pa puknete jedno svoje u ceskoj, a tamo ni nema ratnih dejstava
  • puknete 1 ruski plinovod, a vec ste pukli 1 svoj, svapski severni tok
rusi samo da sede i posmatraju vas, ja stvarno ne znam, jel to taktika kako zbuniti neprijatelja? :dontunderstand:
lupite im sankcije, pa onda od njih kupujete vise plina nego od amerike?!
jedino ako vam je taktika da ih zbunite, mozda upali

rusi ratuju glavom, prvo afriku da stave pod svoje, pa redom - kada nagrnu nigerijci, tesko da cemo mi ameri da saljemo 300 hiljada vojnika da vas izbave, p[usti te svecke, i te prcvonjke od drzava, znas kolika je afrika? uzmi globus, pa vidi, vagner je sada africki korpus, cela afrika ruska, cek samo da ih obuce po njihovom, a ne nafo standardu, i opreme ih posteno, ima prepisaju evropu
A ucviljeni Putin kmeči kako želi da mu se ukinu sankcije

Strava i užas kako ih Putin tjera u smrt
Anyway 👇

20240615_173333.jpg

samo nemojte da cupate iz konteksta i zamenjujete teze, a inace bi sve mogli da se dogovorimo, kada biste vi hteli... ali je problem sto vi odbijate, samo mantrate vasu verziju i samo cujete sami sebe - autohipnoza ako mene pitas

a to sto mi preterujemo, pa eto, takvi smo

radi se o tome da nato nije odbrambeni savez ako okruzuje rusiju, ako razbija sfrj, srednji, bliski istok i samo nastavlja svoju neokolonijalnu politiku

sad cujemo da cete da izbijete i kineze, a ne samo ruse, i nas male ruse
posle cete verovatno i indiju, pa jel ima kraja tom vasem batinjanju svih na ovoj planeti?

zube ce vam ruja polomiti, kreze, ne plasim vas, nego zaista to mislim, ne pitam se da li zelim, ne navijam za to, vec samo tako mislim, nista licno protiv tebe putnice

samo objasni sebi samome kako tramp moze da kaze da bi to resio za dan, sebi, a ne meni - njegova izjava ce ostati i kada vi u eu budete goreli gore nego u paklu! ta njegova izjava vama za svedocanstvo, pa razmisli, a meni ne moras nista da kazes.
NATO ce izgraditi bazu kod Odese i jos cetiri na Filipinima

A ucviljeni Putin kmeči kako želi da mu se ukinu sankcije
covece on izvozi plina u eu vise od amerike? ko je kome onda postavio sankcije?
evropa bez vestackog djubriva ostaje gladna, racunala je na ukrajinsko zito, eto sada se kao opet izvozi, a sutra ako ne povratite krim, i crno more?
mislis rusi ce vam ga dati na tacni?

i samo ovo da te pitam:

jel mislis da ce rusi da cekaju opstu mobilizaciju u eu, i 300 hiljada amera da se iskrcaju i prebace na front? sta znam mozda i milion vojnika ukupno? jedino ako su ludi!
aktivirace nezamislivo - opsti nuklearni udar po svim evropskim zemljama, a nece cekati da zapad grupise MILION vojnika, jer moskva zna da protiv te sile u konvencionalnom ratu nema nikakvih sansi - znaci samo nuklearna opcija, i kom obojci kom opanci

zato vam ja lepo kazem da vas amerika lozi da izginete uludo, pa necemo mi nas 300 hiljada da ulecemo u evropski pakao, jesi li zaista toliko lud i naivan? rat ce biti na polovini, pa onda mi eventualno odavde da se ukljucimo, ali necemo na pocetku, pa ucio si valjda istoriju - ali nema sansi da ce rusi da prihvate konvencionalni rat protiv celog natoa, odmah ce aktivirati nuklearnu opciju, pa ne budi lud i lakoveran da ce oni da kleknu i mole za milost? rasturice evropu, a sa amerikom ce se dogovoriti, pa tramp vam je svedok... sta mislis zasto imamo bajdena koji ne zna gde se nalazi? on nam je alibi

ja najljubaznije apelujem na zdrav razum, ali ako si kao ovaj medjugorac, onda stvarno zalim slucaj, izgorecete svi, ja vam to zaista nisam zeleo, salu na stranu, ozbiljan sam sada

Poslednja izmena:
ja ne znam ako ste vi ovako mislili da dobijete rat:
  • puknete jedno rusko skladiste, pa puknete jedno svoje u ceskoj, a tamo ni nema ratnih dejstava
  • puknete 1 ruski plinovod, a vec ste pukli 1 svoj, svapski severni tok
rusi samo da sede i posmatraju vas, ja stvarno ne znam, jel to taktika kako zbuniti neprijatelja? :dontunderstand:
lupite im sankcije, pa onda od njih kupujete vise plina nego od amerike?!
jedino ako vam je taktika da ih zbunite, mozda upali

rusi ratuju glavom, prvo afriku da stave pod svoje, pa redom - kada nagrnu nigerijci, tesko da cemo mi ameri da saljemo 300 hiljada vojnika da vas izbave, p[usti te svecke, i te prcvonjke od drzava, znas kolika je afrika? uzmi globus, pa vidi, vagner je sada africki korpus, cela afrika ruska, cek samo da ih obuce po njihovom, a ne nafo standardu, i opreme ih posteno, ima prepisaju evropu
afrika je tolika već milionima godina, i sad se ruje setile da postoji
nisu rusi gradili plinovode ka africi već ka europi. Čak ni sa kinom i indijom nisu bili braća i nerazdvojni drugovi sve dok im nije zagustilo u ukrajini
To dobro zna i afrika i kina i indija, i iskoristiće prvrtljive ruse dokle god mogu

a što i da ne

afrika je tolika već milionima godina, i sad se ruje setile da postoji
ne nego su se tek sada afrikaneri setili da izmarsiraju francuze, pa su rusi samo dosli da popune prazninu, moze tako?
To dobro zna i afrika i kina i indija, i iskoristiće prvrtljive ruse dokle god mogu
znaju svi oni ko ih je ugnjetavao i genocidisao kao kolonijalna sila, ne beri brigu, i ne lazi kao :mazipsa:

According to historical documentation, between five and 10 million people died as a result of the colonial exploitation under the rule and administration of King Leopold II and his functionaries

bese tamo je sediste nafoa sad? da nisu srbi napravili genocid? pobili milione!!! kada su platili??? kada su osudjeni??? jwel ukinuta insitucija kralja u belgiji za ovaj zlocin??? jel isplacena nadoknada???

Jun 12, 2020 — Last year a UN working group called on Belgium to apologise for atrocities committed during the colonial era

Leopold II: Belgium 'wakes up' to its bloody colonial past

evropo znaj RUS ce osvetiti sve tvoje zrtve, samo da znas zasto ti se sprema PAKAO

Poslednja izmena:
Namjera? Možda bi, možda ne bi, šbbkbb.
Ostaje činjenica da je Rusija izvršila agresiju na drugu suverenu državu s ciljem pripojenja tuđih teritorija Rusiji.

To mnogo pomaže Ukrajincima u datoj situaciji

sledeći put bi im bilo bolje da se ne igraju ratnih igara blizu granice sa Rusijom i da ih lože da mogu rešiti svoj problem po hrvatskom receptu.

Izvini, pogrešio sam, za Ukrajinu neće biti sledećeg puta, sad su se zahebali za vrlo dug vremenski period.

Можеш ли да нам наведеш на основу чега закључујеш ово из поста? Ако је из малог прста онда у реду, за остало мислим да има трагова.
Iz videa koji sam postavio. Tamo neki Rus prica o ovome. Da li je istina ne znam, ali ispada da je Gazprom u velikim finansijskim problemima, prakticno bankrot. I ne zbog rata ili Zapada, vec zbog ugovora sa Kinezima koji ne mogu da ispune jer nema kapaciteta ni busotina, ni gasovoda, plus sve moraju sami da finansiraju, a cena za Kineze je vrlo niska tako da je sve zajedno katastrofa za Gazprom a time i celu Rusiju.

Da li je to tacno ne znam. POgledaj video ako znas ruski pa odslusaj sta covek prica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back