Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što prije evakuiraju civile, tim manje će biti civilnih žrtava.
ukre ce znaci da pobede ubijajuci civile? aham...

putin je porucio da je ovo kraj ukrajine, odbije predlog, prestaje da postoji:
https://srbin.info/svet/analiticari-sta-ce-biti-sledeci-mirovni-uslovi-za-kijev/
У случају одбијања ових предлога, председник је напоменуо да ће „услови бити потпуно другачији“. Колико другачији – Путин је такође наговестио: од одлуке о повлачењу трупа, неблоковском статусу и почетку дијалога са Русијом „зависи будуће постојање Украјине“.

Armenija, Brazil, Slovačka, Indija, Meksiko, Saudijska Arabija, Tajland, Južnoafrička Republika i UAE odbili su potpisati završnu deklaraciju mirovnog summita u Švicarskoj.

Švicarski mainstream mediji govore o velikom uspjehu švicarske diplomacije.

1718544945413.png

aca srbin aka aljek siftar uvodi srbiju u nafo, oduzima sns botovima sendvice i daje im puske za ukr. front da biju ruske agresore; mogu i pro-zapadnu opoziciju da povedu sa sobom, da malo i ona okrvavi gace

u-bojna u delirijumu, @dulesrbenda na 'aparatima, izbegao regrutaciju... u stvari on lovi regrute koji izbegavaju nafo vojnu obavezu... mi u emigraciji po starom, brojimo suske, i slazemo $$$

samo se ti ponadaj da im ne pada na pamet, mislis sns botovi ce da se rane sendvicima za dz doveka? ima da idu da biju ruskog agresora, aljek je osigurao pobedu i vlast dozivotnu, koji ce mu botovi vise u srbiji?
.
Када сам написао било кога, мислио сам од својих.

Из даљег текста је јасно, када сам написао да имају намеру да шаљу Пољаке и балтличке кериће.

Грузија се изгледа извукла из канџи...

.

.
Када сам написао било кога, мислио сам од својих.

Из даљег текста је јасно, када сам написао да имају намеру да шаљу Пољаке и балтличке кериће.

Грузија се изгледа извукла из канџи...

.
ma znam, nego ovi nasi srbi u matici ne shvataju da ce oni morati da idu, nece se sve ovo zavrsiti jos godinama

Belgorod će izgledati kao Bahmut.
Što prije evakuiraju civile, tim manje će biti civilnih žrtava.
Sad pitaj šta je taj Bahmut
Nece, nemaju Ukrajinci tolike mogucnosti. Mogu da gadjaju ali odgovor Rusije je mnogo jaci po celoj Ukrajini, da vidimo ko ce vise da izdrzi.

Belgorod nije vojna zona nema razloga da se evakuisu civili, sad sto Ukrajinci neselektivno gadjaju, onda nema kukanja kada Rusija odgovori po infrasrukturi po Ukrajini.

Okej, znači sankcije Rusiji nisu dobre za rusku ekonomiju.
Ajde da se i to teškom mukom procijedilo kroz zube
.
Твоја питања су на нивоу, да ли је вода мокра...

И уопште, те приземне смицалице које овде пласираш..., ваљда у напору да одржиш примат у броју порука на овој теми где са 1289 објава у овом тренутку убедљиво водиш.

Ако није тајна, која је тарифа?

.

Poslednja izmena:
Nece, nemaju Ukrajinci tolike mogucnosti. Mogu da gadjaju ali odgovor Rusije je mnogo jaci po celoj Ukrajini, da vidimo ko ce vise da izdrzi.

Belgorod nije vojna zona nema razloga da se evakuisu civili, sad sto Ukrajinci neselektivno gadjaju, onda nema kukanja kada Rusija odgovori po infrasrukturi po Ukrajini.
oni misle rusi zure da zavrse ovaj rat i sada da ce da se uplase civilnih zrtava... kao da nikad nisu ucili istoriju!

ukinuce ukrajinu, a kako? tek ce videti

.
Не верујем, овде је народ толико напичен на НАТО да не могу да замислим да тамо оду и не направе им неко њесра.

.
ja karikiram, ici ce placena vojska, po ugovoru, a to sto nam danas zvuci neverovatno da je cela evropa u ratu sa rusijom sacekaj godinu dana, pa mi reci

recimo da rusija nije nuklearna sila, pa da ih i razumem, ali danas kada znamo da jeste...ccc... zbogom pameti, mi ameri ne mozemo da se nacudimo koliko je evropi oprana pamet, ima da izginu mnogi kao i za vreme ww1, pa ww2, evo ide i ww3, i opet ce evropa da strada, a ostatak sveta mozda ni malo, ili minimalno

preporučio bih stanovnicima sjevera italije da napuste okolicu Aviana...članovima bonelli grupe nudim besplatan smještaj u neutralnoj državi dok se radijacija ne slegne...crtaći zagora imaju prednost
moje splićane primit ćemo u uzbjegličke centre di su devedestih boravili prvoslavci iz RSK. napuštanje katolibanstva neće biti obavezno za upis u dom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back