Kadafi
Primećen član
- Poruka
- 752
Прича се да је ту опкољено 400.000 Руса...
Kotlić šta bi rekao jedan uvaženi kolega...
Ово ће променити много тога
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прича се да је ту опкољено 400.000 Руса...
Kotlić šta bi rekao jedan uvaženi kolega...
Ne ratuje oružje nego ljudi.Dokaz je opsada Staljingrada.Sovjeti su imali debelu pomoć SAD-a i Britanaca, inaće bi ih pregazili u proljeće 42.
Ti si nemač pojma.зато јер не волим кад се наопако ради а људи толико гину?
Evo pomažemo im.Pa pomozite Ukrima. Posaljite NAFO trupe, sve sto imate. Ne tako bojazljivo u ukrajinskim uniformama, par desetina hiljada njih. Posaljite sve, stotine hiljada, milione ako treba. Mobilisite stanovnistvo, sve rezerve . Sta cekate? Malo ste se ukakili…
сваки дан, свака шанса пропуштена у рату крваво се плаћаTi si nemač pojma.
"Sada kada je najzad došlo zapadno oružje"Nisu ništa osvojili, uglavnom se brane.
Koliko pizdite o ruskim vojnim uspjesima izgleda kao da se ukrajinska vojska raspala, Rusi zauzeli cijelu Ukrajinu.
Uglavnom dobitke na terenu Rusi skupo plaćaju.
Sada kada je naizad došlo oružje i oprema sa zapada cijena će biti puno veća.
сваки дан, свака шанса пропуштена у рату крваво се плаћа
а Руси су усрли толико тога
мало помало ко тако ратује, нико паметан ... да даш противнику увијек шансу да се опорави и да се врати још јачи
ја знам понештаevo ga expert![]()
Ukiji svaki dan gube par km2 zemlje, a roka ih se uzduž i poprijeko, svaki dan i jedno i drugoEvo pomažemo im.
Primijećuješ da slabo napreduje demilitarizacija Ukrajine?
Početkom rata su imali Javeline, danas rokaju ATACMS-om posred Rusije.
Šta kažeš na trend?
znas ti moj kurrracја знам понешта
али дефинитивно нијесам експерт за чепркање по пркну ко ти
Moš mislitPa pomozite Ukrima. Posaljite NAFO trupe, sve sto imate. Ne tako bojazljivo u ukrajinskim uniformama, par desetina hiljada njih. Posaljite sve, stotine hiljada, milione ako treba. Mobilisite stanovnistvo, sve rezerve . Sta cekate? Malo ste se ukakili…
Kada dolete ruske rakete sve će to biti pepeo i dim.Немачка, шеф КНД-а, Франк Хаун
Немачка није у стању да брани своје градове у случају рата. У Немачкој имамо само око 300 борбено оспособљених тенкова. Можемо да бранимо Аугсбург, али Минхен или Берлин не.
Са'ће ЕУропејци из Србија да га убеде да то није истина..
![]()
volin?...povjest se ponavlja...️
У Украјини је ухапшен бивши заменик министра здравља те земље Михаил Загријчук због сумње да је незаконито вадио и извозио људске органе у иностранство ради трансплантације.
Заједно са Загријчуком приведено је и десет лекара, запослених у кијевским болницама.
Након што је напустио руководећу позицију у украјинском Министарству здравља, Загријчук је био шеф одељења за трансплантацију и хирургију трбушних органа у Кијевском институту за срце.
Остали притворени радили су у Волинској регионалној клиничкој болници и Централној градској клиничкој болници Кијева.
t.me/istocni_front
Pogledajte prilog 1564382
Ahahahaha.
На основу чега мислиш да блефира?
.
Na osnovu ranijih blefova i nadom da mu je ostalo jos ponesto u glavi svestan da bi njegove pretnje ako ih ostvari izazvale propast sveta.
На основу чега мислиш да блефира?
.