Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1718291808931.png

Znaci sad novopashalci i ekumenizam nema veze.

Kakav si to bre zilot nista od tebe, prodajes veru za veceru. :mrgreen:
Па нисам ја са њима, већ твоји ''православци''... ово је државничка тема, а не верска

Што се сад одричеш своје ''канонске'' браће, која су најближе комшије Русима...

Ваљда суседи најбоље познају врлине и мане суседа са којима нису у рату?

Заиста је невероватан податак, да више презиру Русију Финци, који нису у рату са Русијом, него Укри који јесу... баш чудна истина...

Па нисам ја са њима, већ твоји ''православци''... ово је државничка тема, а не верска

Заиста је невероватан податак, да више презиру Русију Финци, који нису у рату са Русијом, него Укри који јесу... баш чудна истина...

Ne, nego iz nekog izmastanog razloga jedino ti je bitno da si protiv Rusije i Putina bez obzira na sve i onda cak i hvalis pravoslavlje u Finskoj iako svih ovih predhodnih godina ne mozes ocima da ih vidis jer su hovopashalci i ekumenisti.

Znas kako se to zove kad nisi principijalan, sta bi sa anatemama na novopashalce jel to sad suspendovano i onda posle rata u Ukrajini opet ce biti aktivirane.

E moj zilote :think:, sindrom Vladimir Mos.

Opet neko dudlanje na frontu čim je glavna tema pad rublje, pre 5-6 meseeci isto je to bila glavna tema, i od tada nacisti ostadoše bez 100ak naseljenih mesta, samo nek se trend demilitarizacije nastavi.

Happy Lets Go GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
To su stare vijesti, rublja raste.

No, nije sve crno za ukrofile, i na ratištu gube.

Baš im ide u životu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back